Αυτοκίνητο έσπασε τα κιγκλιδώματα και εκτοξεύτηκε σε ποτάμι στην περιοχή τις Αγίας Τριάδας στο δρόμο προς Άγιο Νεκτάριο

22
32341

Αυτοκίνητο έσπασε τα κιγκλιδώματα και εκτοξεύτηκε σε ποτάμι στην περιοχή τις αγίας τριάδας ανεβαίνοντας στον δρόμο προς άγιο Νεκτάριο.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 4 με 5 το πρωί όταν το όχημα που οδηγούσε νεαρό άτομο χωρίς άλλους επιβαίνοντες έχασε τον έλεγχο στην στροφή τις Αγίας Τριάδας στην πόλη της Κω με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς το ποτάμι σπάζοντας τα προστατευτικά κάγκελα και να πέσει μέσα στο ποτάμι από ύψος τριών μέτρων. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν έπαθε τίποτα και είναι καλά στην υγεία του, όσο για το όχημα έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημίες. Η μητέρα του νεαρού βρέθηκε τις πρωινές ώρες στο χώρο και ευχαριστούσε τον Θεό για το παιδί της που είναι καλά. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα. Eνώ επιστρατεύθηκε γερανός για να απομακρύνει το όχημα.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς που το παιδί είναι καλά. Προσοχή μεγάλη από όλους. Το οδικό δίκτυο δεν είναι καλό, κυκλοφορούν πάρα πολλά οχήματα γενικώς. Προσοχή στα πατίνια, τα ηλεκτρικά μηχανάκια. Δεν πίνουμε και πάμε προσεκτικά. Τώρα για να σπάσει τη μπάρα στις 4 το πρωί μάλλον γρήγορα πήγαινε εκτός και αν τον πήρε ο ύπνος.

  2. Δεν σας κρύβω ότι προς στιγμήν θεώρησα ότι επρόκειτο για μία νεαρή κυρία που συνεχώς ανεβάζει stories μέσα από το αυτοκίνητο της, δείχνοντας τα βαμμένα νύχια της και το στρασάτο τιμόνι του κόκκινου αυτοκινήτου της, οδηγώντας το!!! Τραβάει βίντεο με το κινητό οδηγώντας το αμάξι της!!! Πρέπει να αντιμετωπίζουμε σοβαρά την οδήγηση και τον καθε συμπολίτη που είναι απέναντι μας. Αφήστε τα κινητά και τα αλκοόλ και οτιδήποτε άλλο όταν οδηγείτε! Προσοχή!!!

  3. Τι να φυλάξει ο Θεός από τους άσχετους που τους πήρε αυτοκίνητο η μαμά και τρέχουν να προλάβουν τι;Εύχομαι να μην συνεχίσουννα οδηγάνε.Απλα η θα,,,,,η θα πάρει κάποια ζωή.

  4. Με τα στενώματα του δρόμου που κανείς δεν σταματά ;;
    Να περιμένετε κάποια στιγμή μετωπική σύγκρουση !!
    Κανείς δεν υπολογίζει τον άλλον
    Να γίνει ιδιαίτερα προσεγμένη σήμανση! κάποιες Κάμερες ;;;
    Η διαχωριστική γραμμή να βάφεται συχνά !!

  5. για τον αριθμό οχημάτων που κυκλοφορούν.Σήμερα είχε μποτιλιάρισμα σε πολλά σημεία λες και είμαστε προάστιο Πρωτεύουσας.
    Το χειρότερο όλων είναι ότι ξαφνικά κοκκαλώνουν μόλις βρουν πάρκινγκ, ανάβουν ντε και καλά τα αλάρμ για να δείξουν ότι είναι σωστοί ,το μεγαλύτερο όμως θέμα είναι η ταχύτητα.

  6. Κάθε μέρα ατυχήματα πάλι! Τί άλλο πρέπει να συμβεί μήπως και βάλουμε μυαλό; (Οδηγική) παιδεία μηδέν…
    Ελπίζω η μητέρα του νεαρού να ευχαρίστησε τον Θεό που το καμάρι της δεν σκότωσε κανέναν άλλο που θα μπορούσε εκείνη την ώρα να βρεθεί στον δρόμο του…

    • Τόσοι και τόσοι περνάνε από εκεί.
      Πέφτουν μέσα μόνο όσοι παραβιάζουν τον ΚΟΚ.

  7. Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι γνωριζουν να οδηγανε!

  8. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα τόσο αυτός όσο και το αυτοκίνητο, λίγη αλοιφή και όλα εντάξει….. Που πάτε ρεεεεεε; Σας φταίει ο στρατιωτικός, ο αλλοδαπός, ο ντόπιος,ο δρόμος,η στροφή,η διαγραμμιση,ο φωτισμός,η αστυνομία,η τροχαία,ο δήμαρχος, ο έπαρχος, ο Μητσοτάκης κλπ κλπ.Ο κακός σας ο καιρός φταίει και το άδειο σας κεφάλι .

  9. Πρεπει να επιβληθει τεστ IQ σε οσους ερχονται το καλοκαιρι να δουλεψουν. Αν περασουν το τεστ μπορυν να φερουν και το αυτοκινητο τους.

  10. που ίσα-ίσα χωρούν 2 αμάξια, και σε κάποιο σημείο μόνο 1, δεν υπάρχει πινακίδα με όριο ταχύτητας. Κάποια αυτοκίνητα τρέχουν με 50, 60 ή 70 χιλιόμετρα. Ουδείς αρμόδιος, Δήμος ή Αστυνομία, ενδιαφέρεται. Μόνο όταν θρηνήσουμε θύματα κάποιοι θα ψελλίσουν δικαιολογίες.

    • Αν έχετε δίπλωμα θα ξέρετε ότι σε κατοικημένες περιοχές το όριο ταχυτητας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα οπότε δεν χρειάζεται καμία σήμανση πόσο μάλλον σε δρόμους με στένωση η μειωμένη ορατότητα λόγο κάποιας στροφής!! Όταν πας αργά ακόμα και να φύγει το όχημα για τον Χ ψ λόγο δεν εκτοξεύεται σε κανένα ποτάμι σπάζοντας τις μπάρες…Οι περισσότεροι τρέχουν λες και είναι σε πίστα!! Αφήστε τα της πολιτείας δεν έχει εκεί πινακίδα δεν έχει το ένα η το άλλο!! Δλδ επειδή πχ ασυνείδητοι οδηγοί περνούν τα στοπ και προκαλούν τροχαία πρέπει να βάζουμε για παράδειγμα φανάρια σε κάθε σταυροδρόμι;;; Θέλεις τον μπαμπούλα από πάνω κάθε φορά και στιγμή;; Η οδήγηση είναι ένα μέσο εξυπηρέτησης και θέλει 100 υπεύθυνοτητα δεν είσαι μόνος στο δρομο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ