ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα «έσπασαν» τα παιδιά στην χοροεσπερίδα του 2ου ΓΕΛ Κω, στην κατάμεστη Νέα Φαντασία

5
8857

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ αυθορμητισμό, λάμψη, ομορφιά, ζωντάνια, χαμόγελα και ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης διασκέδασαν στην μεγάλη αποχαιρετιστήρια χοροεσπερίδα  τους οι τελειόφοιτοι του 2ου ΓΕΛ ΚΩ, στην κατάμεστη νέα Φαντασία, χτες  βράδυ, μαζί με, εκπαιδευτικούς, γονείς συγγενείς και φίλους τους,

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μ. Ζερβός, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκης, ο πρ. δήμαρχος Θ. Νικηταράς  και εκπροσώποι των τοπικών αρχών .

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις και η αβεβαιότητα για το μέλλον με βάση τα σημερινά δεδομένα μπήκαν για λίγο στο περιθώριο και την θέση τους πήραν ο χορός το τραγούδι και το γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων Μιχάλης Κώστογλου, πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ,  με ένα θερμό καλωσόρισμα προς όλους και πολλές ευχαριστίες προς τους χορηγούς της βραδιάς (μιας και ακολούθησε μια πλούσια λαχειοφόρος με πολλά δώρα για την ενίσχυση της εκδρομής των τελειοφοίτων).

Εκ μέρους των καθηγηγητών (λόγω απουσίας του Διευθυντή Γ. Χλαπάνη εξαιτίας ενός έκτακτου οικογενειακού προβλήματος) ο υποδιευθυντής του σχολείου Ηλίας Γεωργακόπουλος έδωσε τις ευχές του στα παιδιά και σε όλους τους παριστάμενους.

Ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ξεκίνησε την ομιλία του με ένα στίχο του Οδυσσέα Ελύτη από το Άξιον εστί «Ο καθείς με τα όπλα του» είπε «και εσάς τα όπλα σας είναι τα νιάτα και οι γνώσεις σας. Είχατε την τύχη να φοιτήσετε σε ένα από τα καλύτερα λύκεια της χώρας με άξιους εκπαιδευτικούς», συμπλήρωσε ο δήμαρχος καταχειροκροτούμενος από τα παιδιά.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και θερμές ευχές προς τα παιδιά από τα μέλη του ΔΣ μια πολύ αυθόρμητη και συγκινητική αποχαιρετιστήρια ομιλία από τον Πρόεδρο του 15μελούς των μαθητών Άγγελο Σιδέρη με θερμές ευχαριστίες προς γονείς-εκπαιδευτικούς και σύλλογο γονέων για την πολύπλευρη στήριξή τους. Ενώ ο δήμαρχος Κω του ζήτησε να διαχειριστεί ο ίδιος προσωπικά το κονδύλι που διαθέτει η Σχολική Επιτροπή του δήμου (για όλα τα λύκεια) για όσα παιδιά αδυνατούν οικονομικά να πάρουν μέρος στην 5ήμερη εκδρομή τους στην Θεσσαλονίκη (βίντεο).

Την παράσταση έκλεψε κι αυτή τη φορά το πολύ εντυπωσιακό χορευτικό των παιδιών υπό τις οδηγίες του Δασκάλου χορού JP DANCE Γιάννη Πετούση στον οποίο -για να τον ευχαριστήσουν- πρόσφεραν μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη (φωτο-βίντεο).

Eπίσης, θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν στον Δάσκαλο μουσικής Παναγιώτη Βουλιάκη για την μουσική προετοιμασία των παιδιών που έπαιξαν και τραγούδησαν, καταχειροκροτούμενα από όλους τους παριστάμενους:

Βιολι: Ειρηάνα Κάππα
Κιθάρα: Φωτεινή Χατζηδιαμαντή
Φωνή: Θεοδόσης Παπαστεριάδης, Φωτεινή Χατζηδιαμαντή

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, σε όποιο στόχο κι αν έχουν θέσει στη ζωή τους, να αγωνίζονται και να μη απογοητεύονται! (και όπως πολύ εύστοχα τόνισε η φίλη Άνια «να προσέχουν και να μην  καταπιέζουν το παιδί που έχουμε όλοι μέσα μας).

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση έως αργά με τους Δημήτρη Κεφαλιανό (βιολί), Νίκο Μάμμη (λαούτο-τραγούδι), Ράλλη Σχοινάκη (πλήκτρα), Παντελή Χατζηανδρέου (μπουζούκι) & Ζωή Φυσίκα (τραγούδι).

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΦΙΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ….
    Το τηλ της ετζιαν 6945801425

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ