Δήμος Κω:΅Πάρκινγκ Ζιά. Ποια είναι η αλήθεια! Με συνεργασία και καθαρό λόγο η εξεύρεση λύσης

2
2653

Πάρκινγκ Ζια. Ποια είναι η αλήθεια!

Με συνεργασία και καθαρό λόγο η εξεύρεση λύσης.

 

Η δημοτική αρχή, σταθερά προσηλωμένη στη δύναμη του διαλόγου για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα του τόπου, συζήτησε επανειλημμένα με τους ιδιοκτήτες έκτασης περίπου 117τ.μ που γειτνιάζουν με τον χώρο στάθμευσης στη Ζια.

Κάθε συζήτηση γινόταν πάντα παρουσία νομικού συμβούλου τους, στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης για πιθανή χρηματική αποζημίωση τους.

Για αυτό το λόγο, υπεβλήθη στις 25.04.2023 από τους ιδιοκτήτες, αγωγή «αποζημίωσης και αναγνωριστική τακτική διαδικασία» μέσω της οποίας δίδεται χρόνος 90 ημερών, δηλαδή έως τις 24 Ιουλίου, να υποβάλλει τις προτάσεις του ο Δήμος Κω, στο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Ξαφνικά όμως και χωρίς καμία προειδοποίηση, ο χώρος αυτός περιφράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να υπάρξει ταλαιπωρία για λίγες ώρες στους οδηγούς αυτοκινήτων και λεωφορείων.

Η σημερινή δημοτική αρχή, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, όπου το πάρκινγκ έκλεινε με πρωτοβουλία του τότε δημάρχου και μηνυτήριες αναφορές του, αγωνίζεται για την εξυπηρέτηση των δεκάδων επιχειρήσεων της Ζιας.

Στηρίζει την οικονομική ανάπτυξη τους, τη διασφάλιση κατά το δυνατόν περισσότερων οργανωμένων θέσεων στάθμευσης και την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διακίνησης κατοίκων και επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι σαφές σε όλους ότι, η όξυνση και  η τεχνητή δημιουργία κλίματος πόλωσης δεν βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή στο σύνολό της έχουν ξεκάθαρους στόχους και αγωνίζονται να τους υλοποιήσουν σε όφελος των συνδημοτών μας.

Με ηρεμία, συνεννόηση, αποφασιστικότητα και καθαρό λόγο .

Δίχως συγκρούσεις και ακρότητες που δεν υπηρετούν το κοινό καλό.

 

Σημείωση: σας αποστέλλουμε την πρώτη σελίδα από την αγωγή αποζημίωσης που κατατέθηκε στις 25/4/2023.

 

Γραφείο Τύπου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το 2033 ίδια θα είναι και χειρότερη ή κατάσταση εκεί πάνω γιατί και εσείς και οι προηγούμενοι που πάλι εσείς ήσασταν δεν μπορείτε να δώσετε λύση και ξέρουμε όλοι το λόγο. Κριμα μόνο γιατί αν γίνει κάτι εκεί πάνω πάει όλο το νησί ας μάς λυπηθεί ο Θεός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ