Νέο σοκ στη Ρόδο: “Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο Τσαμπίκος Νικολής, πατέρας δύο παιδιών

9
23599

“Έφυγε” τα ξημερώματα από τη ζωή ο Τσαμπίκος Νικολής, αδελφός του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκου Νικολή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Στο πένθος βυθίστηκε και πάλι η τοπική κοινωνία Αφάντου αλλά και ολόκληρη η Ρόδος από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού επιχειρηματία Τσαμπίκου Νικολή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Τσαμπίκος Νικολής, ιδιαιτέρως αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ενεργός πολίτης, με προσφορά στον χώρο του αθλητισμού ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΡ Αφάντου και αδελφός του αντιπεριφερειάρχη Ν. Νικολή, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ χθες το βράδυ βρέθηκε με φίλους και ήταν ευδιάθετος σήμερα τα ξημερώματα σηκώθηκε για να ετοιμαστεί για την εργασία του -ειναι ιδιοκτητης των φούρνων “ΝΙΚΟΛΗΣ”- αλλά δεν έφτασε ποτέ. Ενιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Η ξαφνική απώλειά του, προκάλεσε νέο σοκ στη Ρόδο καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο που είχε μόνο φίλους, καθώς συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Τσαμπίκος Νικολής έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή.

dimokratiki.gr

Δήλωση Μάνου Κόνσολα για τη απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή

«Ανείπωτη είναι η θλίψη για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή.

Ένας νέος άνθρωπος 47 ετών, ένας καλός φίλος και καλός άνθρωπος έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα.

Αγαπούσε τον τόπο του, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΡΑ Αφάντου, με μεγάλη κοινωνική προσφορά και αγάπη για τον αθλητισμό.

Εργατικός, πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπό του.

Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα.

Στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στα παιδιά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου  Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο του Τσαμπίκου Νικολή

« Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του αγαπητού μου φίλου και συμπατριώτη Τσαμπίκου Νικολή. Αφήνει έντονα το αποτύπωμά του στον τομέα του αθλητισμού. Σπουδαίος οικογενειάρχης και άνθρωπος της προσφοράς, πρότασσε και αγωνιζόταν για το κοινό καλό και την προκοπή του τόπου μας. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στη σύζυγό του και την οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη. »

 

Τα συλλυπητήρια του Γιάννη Παππά, για τον χαμό του αδελφικού φίλου του Τσαμπίκου Νικολή

 

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την θλίψη μου για τον απροσδόκητο χαμό του αδελφικού μου φίλου, Τσαμπίκου Νικολή.

Χθες το βράδυ, ήμασταν παρέα στα Μάσσαρι και όπως πάντα με έκανε να γελάσω με τις πλάκες του και να ξεχάσω τις δυσκολίες και την κούραση των ημερών.

Ο Τσαμπίκος στάθηκε δίπλα μου σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μου και δεν μπορώ να ξεχάσω την αγάπη και την στήριξή του, τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στην οικογένειά μου.

Θα μας λείψει πολύ ο χαρακτήρας του, η αγάπη του, το χαμόγελο και η μπέσα που τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο.

Τσαμπίκο μου, αδερφέ μου, καλό ταξίδι στο αιώνιο Φως.

Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή

 

Στην αναπάντεχα σύντομη ζωή του ο Τσαμπίκος Νικολής κατάφερε να προσφέρει τόσα πολλά!

 

Ο Τσαμπίκος ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, γεμάτος αγάπη για τον τόπο του και τους συμπατριώτες του.

 

Αγάπη, που ήταν ολοφάνερη στην καθοριστική συνεισφορά του στον αθλητισμό, ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΡΑ Αφάντου, αλλά και όπου αλλού του ζητήθηκε.

 

Θα λείψει σε όλους μας.

 

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

 

Τσαμπίκο μας, καλό σου ταξίδι!

 

 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΒΣ Κω, θέλω να εκφράσω τα  θερμά μου συλλυπητήρια στον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκο Νικολή και στο φίλο σωματείο του ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ για τον απροσδόκητο χαμό του Τσαμπίκου Νικολή.
Ηταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά  στην κοινωνία και στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και η απουσία του μας γεμίζει θλίψη.

Ο χαμός του σπουδαίου παράγοντα  βυθίζει στο πένθος το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

…Καλό ταξίδι φίλε Τσαμπίκο.

Με βαθύτατη οδύνη,

 

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής
Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω

 

Συλλυπητήριο μήνυμα της Ελευθερίας Φτακλάκη για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή

 

Για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή, η Ελευθερία Φτακλάκη, υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά της:

Συγκλονισμένοι όλοι από τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του Τσαμπίκου Νικολή, που προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

«Έφυγε» από κοντά μας ένας εξαίρετος άνθρωπος, δραστήριος, γενναιόδωρος και δοτικός.

Άφησε το προσωπικό του στίγμα στην τοπική μας κοινωνία, μέσα από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, αλλά και τις δράσεις της ενασχόλησής του.

Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου και στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Να έχουν δύναμη και κουράγιο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ροδίτικης γης που θα τον σκεπάσει».

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Βάιου Καλοπήτα για την απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την απέραντη θλίψη μετά την τραγική είδηση για την ξαφνική απώλεια του Τσαμπίκου Νικολή.

Ο Τσαμπίκος, ευγενής, πράος, δοτικός διακρινόταν για το ήθος και την καλοσύνη του. Η μοναδική φορά που στενοχώρησε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, ήταν αυτή της πρόωρης και αδόκητης απώλειάς του.

Το κενό που αφήνει πίσω είναι από εκείνα που δεν αναπληρώνονται.

Η σκέψη μου αυτή την ώρα είναι στους οικείους του και τη μεγάλη δοκιμασία που περνάνε.

Καλό Ταξίδι στο φως αγαπημένε συμπατριώτη και φίλε Τσαμπίκο

Θα είσαι πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας

Βάιος Καλοπήτας

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα πάω στο ανώτατο υγειονομικό συμβούλιο και θα κάνω φασαρία γιατί σε αφήνουν και κυκλοφορείς ελεύθερος έξω από το ΔΑΦΝΙ. Και επίσης γιατί δεν σε προσλαμβάνουν να διελευκανεις το μυστήριο των τριών κορασίδων στην Πάτρα. Δυστυχώς ο κορωνοϊος έχει μεγάλη επίπτωση σε εσένα και το διαπιστώνουμε καθημερινώς. Ο ΘΕΟΣ να σε βοηθήσει κακόμοιρε.

      • Εσυ κακόμοιρε που όπου με βρεις μου επιτειθεσε ένα έχω να σου πω. Εχεις υποστεί λοβοτομη και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι……

  1. Στην αρχή νόμιζα ότι πράγματι εντελώς τυχαία συμβαίνουν κάποιοι αιφνίδιοι θάνατοι μετά τους υποχρεωτικούς μαζικούς εμβολιασμούς. Αυτό που γίνεται όμως είναι να πεθαίνουν περισσότεροι τώρα που έχει λήξει η πανδημία………. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει……

  2. Κρίμα νέος άνθρωπος…Το νεκροζούμι του μπουρλα θερίζει κόσμο και δεν αντιδράει κανείς…η γιατι δεν σας νοιαζει ο διπλανός σας η γιατι φοβαστε οτι θα έρθει η σειρά σας και εχει φτάσει το πιπί στην κάλτσα….

  3. Για όσους έχουν αρχίσει να ανησυχούν γι αυτό που εξαναγκαστηκαν να πράξουν στο σώμα τους, την λύση την ειπε ο Μητροπολιτης Μορφου. Επειδη ειναι πνευματικο ζητημα βρείτε έναν καλό πνευματικο να εξομολογηθειιτε κατόπιν μετανοίας. Επίσης το ιερό Ευχέλαιο βοηθάει πολύ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ