Το Πασχαλινό παζάρι στην πλατεία Ανταγόρα Κω

13
12253
Στο κλίμα των ημερών,  το Πασχαλινό παζάρι που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΒΣ Κω, το Σάββατο του Λαζάρου 08 Απριλίου 2023 στην πλατεία Ανταγόρα της Κω.
Όσοι επισκέφθηκαν το παζάρι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά πασχαλινές λαμπάδες, διακοσμητικές κατασκευές αρωματικά φυτά όπως και άλλα καλλιτεχνήματα που δημιούργησαν τα μέλη των συλλόγων που συμμετείχαν.
Το παζάρι επισκέφθηκαν, ο  δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς,η αντιδήμαρχος πολιτισμού Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Καματερός, Σεβαστιανός Παρβέρης και αρκετός κόσμος που ενίσχυσε την προσπάθεια των συλλόγων και του ΔΟΠΑΒΣ, για να γίνει το πασχαλινό παζάρι θεσμός.

πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/21420-b

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τουρκόφωνοι ελληναραδες. Ποτέ ρε θα ξυπνήσετε επιτέλους. Ονομάστε το ΠΑΝΗΓΥΡΙ. (Η λέξη αυτή είναι σύνθετη από το παν + άγυρις που συνδέεται με το ρήμα αγείρω (συναθροίζω δηλαδή). Από την ίδια ρίζα η αγορά και η ομήγυρη). Κατά τα άλλα είμαστε Έλληνες και ομιλούμε τουρκικά.

  1. σαν αυτό που τελικά θα φάτε.Δεν υπάρχει τσίπα σε κανέναν σας,δεν αισθάνεστε μια ντροπή,δεν φοβάστε αν σκοτωθεί κάποιος?Μπαίνουν μέσα ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΌΔΡΟΜΟ οι ….κες με τους προβολείς,κατασκότεινα και θα θρηνήσουμε θύμα ή ποδηλάτη,ή αθλητή,ή περιπατητή..θεοσκότεινα..έβαλε φωτιά και ένας …κας …..την νύχτα,μαύρο σκοτάδι με καπνούς και χωρίς φεγγάρι…αυτή είναι η υποδοχή των πρώτων τσάρτερ?Δεν σας το είπε κανένας?’Αλλοι και της τροχαίας.

  2. Αν μη τί άλλο, αυτό λέγεται αποτυχία.Ποιος ο λόγος οργάνωσης παζαριού; Τί θέλουν τα σχολεία; Εκδρομή πήγαν, σε λίγο κλείνουν.Πιο πολύ παζάρι υποψηφίων μου έμοιαζε.Καλα είναι το χριστουγεννιάτικο ( αν και αυτό θέλει νέες ιδέες) παζάρι.Μην το ξεφτιλισουμε όλο το χρόνο……..

  3. Έλεος με τα παζάρια κάθε τόσο να βγαχουνε φωτογραφίες κάποιες/οι.Υπάρχουν επαγγελματίες που ζουν και πληρώνουν φόρους και περιμένουν να δουλέψουν.

  4. Τουρκόφωνοι ελληναραδες. Ποτέ ρε θα ξυπνήσετε επιτέλους. Ονομάστε το ΠΑΝΗΓΥΡΙ. (Η λέξη αυτή είναι σύνθετη από το παν + άγυρις που συνδέεται με το ρήμα αγείρω (συναθροίζω δηλαδή). Από την ίδια ρίζα η αγορά και η ομήγυρη). Κατά τα άλλα είμαστε Έλληνες και ομιλούμε τουρκικά.

  5. Βρε αθεοφοβοι ανοιξε το νησι στον Τουρισμο και παντου εργα ανοιχτα εργοταξια χωρις εργατες και εργολαβους ολοι σας γυρισαν την πλατη, ρε πατε καλα που καλομαθατε ψωνια ε ψωνια, στις φωτο πρωτοι οπως ο αρχηγος σας ο μεγιστος αλλα απο εργο τιποτα μονο φωτο να δειχνετε σαν το παγωνι
    Εχουν διαλυθει οι υπηρεσιες του Δημου κανενας δεν μπορει να εργαστει και εσεις αρμενικες βυζιτες χαιχουτες
    μπειτε ρε στα γραφεια σας να δουλεψετε και λιγο, διαλυσατε το νησι μας απο ακρη σε ακρη
    Μα τον Χριστό θα σας κραζουμε σε λιγο καιρο στους δρομους λογικευτειτε επιτελους λιγη τσιπα δεν βλαπτει χαμηλα το κεφαλι και δουλεια πολυ δουλεια και αφηστε τις φωτο οταν τις ολοκληρωνεται τις εργασιες σοβαρα και με αποτελεσμα εχετε γινει ρεζιλι ολοι σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ