Γ. Καμπανής: Έργα οδικού δικτύου ΠΕ Κω-Νισύρου σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο

43
6297
ΈΡΓΑ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ
Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω» βρίσκονται σε εξέλιξη οι εξής παρεμβάσεις:
– Τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού και σύνδεση με το δίκτυο στις περιοχές Κέφαλο, Καρδάμαινα και Μαστιχάρι.
– Τοποθέτηση Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων (ΣΑΟ) σε όλο το μήκος του Επαρχιακού Δικτύου.
– Επαναδιαγράμμιση σε όλο το μήκος του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, κατά περίπτωση και σε τμήματα εντός οικισμού όπως έγινε με τις διαβάσεις πεζών στο Ζηπάρι.
– Δημιουργία βάσεων ιστών στις περιοχές Ψαλίδι, Μεσσαριά και Πελεζίκι.
Αναφορικά με την πρόσφατη τοποθέτηση νέων ορίων ταχύτητας, σας γνωρίζουμε ότι αυτή έγινε με γνώμονα την οδική ασφάλεια, εκ μέρους την Μηχανικών-Συγκοινωνιολόγων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και βάση της κείμενης νομοθεσίας . Συγκεκριμένα:
-λόγω αυξημένης παρόδιας δόμησης,
– λόγω παρουσίας συχνών παρόδιων προσβάσεων σε μικρή απόσταση,
– λόγω μεγάλου πλήθους ισόπεδων κόμβων,
-λόγω ύπαρξης πλήθους παρόδιων μη παραμορφώσιμων εμποδίων (ιστοί ηλεκτροφωτισμού, κολώνες ΔΕΗ, ιστοί σηματοδότησης κλπ.)
Παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή των χρηστών οδών στις περιοχές επέμβασης και την τήρηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που εφαρμόζονται κατά περίπτωση

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είναι για να έχουν καλυμμένο τον κ@λ@ τους που τοποθετούν τους ιστούς μέσα στην μέση του δρόμου!

  2. και ΟΧΙ τα έργα βιτρίνας θα τοποθετούσαν μπάρες και στις δύο πλευρές του επαρχιακού και ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΊΑ αυτού!!

    • Γιατί εσυ έχεις δει ότι εινσι πρόβλημα οι μπάρες για τους οδηγαρες;Περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε μπάρες.

  3. και οι πρώτες αφαιρέσεις άδειας οδήγησης για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και θα αρχίσουν να έρχονται στο γραφείο σου, μετά να σε δω έπαρχε.
    οι εκλογές πλησιάζουν…

  4. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΑΚΟΥ Κ ΔΙΑΦΗΜΗΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ???
    ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ…

  5. Στο ψαλίδι θα αξιοθείτε να αφαιρέσετε τους παλιούς ιστούς

    και να ανάψετε τους νέους;
    οι πρώτοι τουρίστες ήρθαν!

  6. Καθεσε και ξενυχτας για να γράψεις επτά σχόλια απάντηση.Γιατι δεν τα έγραφες σε ένα; Μήπως για να φαίνεται ότι είναι από πολλούς; Παιδιά δεν πάμε καλά,η κατάσταση έχει ξεφύγει…….

  7. Γράφετε στο κείμενο τα εξής προβλήματα που έχουν επισημανθει χιλιάδες φορές:

    – λόγω παρουσίας συχνών παρόδιων προσβάσεων σε μικρή απόσταση,
    – λόγω μεγάλου πλήθους ισόπεδων κόμβων,
    -λόγω ύπαρξης πλήθους παρόδιων μη παραμορφώσιμων εμποδίων (ιστοί ηλεκτροφωτισμού, κολώνες ΔΕΗ, ιστοί σηματοδότησης κλπ.)

    Αυτά θέλουν διόρθωση! Εκσυγχρονισμός του επαρχιακού και του οδικού δικτύου γενικότερα! Π.χ. μείωση των παρόδιων προσβάσεων και των αμέτρητων διασταυρώσεων με παράδρομους, παράπλευρο δίκτυο όπου υπάρχει αρκετός χώρος, δηλαδή μια είσοδο στην αρχή και μια έξοδο στο τέλος για όσες βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη, και κυκλικοί κόμβοι ώστε να απαγορευτούν τελείως οι αριστερές στροφές! Και επίσης όπου υπάρχει χώρος, 1+2 λωρίδες για ασφαλείς προσπεράσεις.

    • Αν τα 50χλμ/ώρα και μερικές μπάρες είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε για έναν τέτοιο δρόμο (!!!) , τότε επιβεβαιώνεται για άλλη φορά το ότι είστε ανίκανοι, αδιάφοροι και επικίνδυνοι! Εσείς στην περιφέρεια και οι «συγκοινωνιολόγοι» σας!

  8. Κύριε επαρχε να πηγαίνετε και να εργάζεστε κάθε μέρα Κεφαλο και να σας δω εγώ μετά ποσο θα αντέξατε να πηγαίνετε με 50 χιλιόμετρα, ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΕΣΆΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΑΝ. Ακόμα δεν ήρθαν οι ξένοι και έχετε δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος, μπράβο σας ΑΝΊΚΑΝΟΙ

  9. Οι συγκοινωνιολόγοι πρέπει να κάνουν πολλά πολλά μα ΠΟΛΛΑ Σεμινάρια εκτός και αν εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία για να καταστρέψουν ένα ήδη κατεστραμμένο οδικό δίκτυο. Όταν δεν μπορείς να φτιάξεις δρόμους και η λύση είναι τα πενήντα χιλιόμετρα και το έκτρωμα στην είσοδο και από πού να το πιάσεις και που να τελειώσει αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε να κάνουμε με ανικανότητα και επικινδυνότητα.

  10. Ότι να ναι, όπου την πάρει, όποιος την φάει.

    Μας έφτιαξαν την πόλη οι αξιότιμοι κύριοι συγκοινωνιολόγοι, τώρα θα τακτοποιήσουν και τα υπόλοιπα.

    «»λόγω ύπαρξης πλήθους παρόδιων μη παραμορφώσιμων εμποδίων»
    ΜΤΦΡ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    Ντράπηκε και η αιδώς.

  11. Κέφαλος-Αντιμάχεια-Καρδάμενα= ίσως οι χειρότεροι δρόμοι της Ευρώπης. Και πιστέψτε με έχω οδηγήσει σε πολλούς από αυτούς.
    Μοναδική πατέντα σας, όταν χρειάζεται να σκαφτεί χαντάκι για καλώδια/σωλήνες, να το σκάβετε πάνω στο δρόμο. Αναρωτιέται κανείς για τα αυτονόητα περι τεχνικών γνώσεων αλλά κυρίως περι απλής νοημοσύνης.

    Καμιά ελπίδα.
    Τραγικά επικίνδυνοι.

    • δεν έχει Μ.Α.Σ.Α. ο Λάκκος…
      όσο πιο πολλά τα χιλιόμετρα, τόσο πιο πολύ το χρήμα…

  12. Άρες μάρες κουκουνάρες, γράφετε πάλι ο καθενας καλό καλοκαίρι και να τα ικονομήσουμε όλοι !

  13. Το ωραιότερο νησί του Αιγαίου είναι η Κως,να την αγαπάτε και να την προσέχετε…μπράβο για αυτά που γίνονται !

  14. To Xωριο που έχετε ξεχάσει και ούτε καν το αναφέρετε είναι το Πυλί Σκοτάδι από λίμνη μέχρι το χωριό.Καλα τα λέει ο Κώστας Καισερλης.

  15. To Xωριο που έχετε ξεχάσει και ούτε καν το αναφέρετε είναι το Πυλί Σκοτάδι από λίμνη μέχρι το χωριό.Καλα τα λέει ο Κώστας Καισερλης.

  16. Μην βρίζετε τους πολιτικούς και τους μηχανικούς, είναι θέμα γενικότερης νοοτροπίας αυτή η μεγαλειώδης τσαπατσουλιά και γυφτιά που συμβαίνει σε όλη τη χώρα. Όπως και σε κάθε κράτος της Ανατολής που του επιβλήθηκαν τα δυτικά ιδεώδη και τα έκαναν μαντάρα. Και μην έχετε ελπίδες, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Μόνο αν γίνει μία μεγάλη καταστροφή και αφανιστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Να ναι καλά το καλό κλίμα, ο ήλιος και η θάλασσα που φέρνουν τουριστές και έσοδα και σώζεται λίγο η κατάσταση από το απόλυτο χάος.

  17. ρέ παιδιά ,μήπως είναι περιφράξεις γιά νά μήν βγαίνουν στό δρόμο οί αελιές-ατσουμάδες (αγελάδες) ;;;;;

  18. ΓΙΑ ΤΑ 50χλμ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ! ! !

  19. Τον λακκο στου σκλαβενιτη θα τον φτιαξει ο χατζημαρκος, η δεν το γνωριζει?
    9 χρονια περασανε.

  20. Μπραβο ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧοι να ξεκινησει η αστθνομια να γραφει και τους ταρηφες που προσπερνανε σαν βλακες και αυτος που τρεχουν με μηχανακια και με αυτοκινιτα ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΜΕ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ οι πανιβλακες!!! ναμπουν ομως και τα φωτα οσο ποιο γρηγορα γινετε γιατι ηρθαν ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ στο νησι!!! και να μπαλοθουν ΟΛΕς οι λακουβες στους δρομους Τη ειναι αυτα τα πραγματα καθε ενα μετρο λακουβα ρε παιδια πληρωνουμε τους ΔΡΟμους τη κανουν τα συνεργεια του δημου??? μονο ΚΑΦΕ????

  21. Μπράβο για τα έργα που φτιάχνεται αλλά αυτός δεν είναι δρόμος είναι δημόσιος κίνδυνος θα φτιαχτεί κάποια στιγμή; Μετά αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα κυκλικός κόμβος για να μπεις στα μεγάλα σουπερμάρκετ πού δύο έχετε σε αυτό το νησί δεν υπάρχει πάνω στον επαρχιακό δρόμο. Έρχεσαι ή πας Κέφαλο μετά το Ζηπάρι η μέχρι το Ζηπάρι θές να επιστρέψεις αντίθετα από τον προορισμό σου δεν υπάρχει περίπτωση νόμιμα να γίνει πρέπει να κάνεις παράβαση. Κύριοι θέλει πολύ δρόμο ο δρόμος της Κω

  22. Καλό Πάσχα σε όλους και την Μεγάλη βδομάδα να πάτε εκκλησία να χαλαρώσετε και να εξομολογηθείτε,μην ξεχνάτε τα βαφτιστήρια σας …

  23. Πού ’σαι Λάζαρε, πού είναι η φωνή σου
    που σε γύρευε η μάνα κι η αδερφή σου.
    – Ήμουνα στη γη, στη γη βαθιά χωμένος
    κι από τους εχθρούς, εχθρούς βαλαντωμένος.

    Βάγια, βάγια των βαγιών,
    τρώνε ψάρια, τον κολιόν
    και την άλλη Κυριακή,
    ψήνουν το παχύ αρνί.

  24. Ο ΕΠΑΡΧΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ ΒΑΨΑΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΗΣ ΜΠΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ……..ΝΤΡΟΠΗ

  25. Γιαννάκη τα έργα γίνονται ενδιάμεσα η στην αρχή όχι στο τέλος αυτά τα κόλπα άλλου σας μάθαμε το νοσοκομείο που είναι. Θέλετε και τουρισμό δεν μπορείτε να χτίπατε το πόδι δεν μπορείτεΓιαννάκη.Σαν πολιτικός δεν κανεις σαν Γιατρος η σε καλός τα υπόλοιπα είναι για την καρέκλα να αφήσετε τα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ