Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός Ευαγγελισμού καί Δ Στάση τῶν Χαιρετισμῶν πρός τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο

0
4712


Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εψάλη απόψε ο Αρχιερατικός εσπερινός του Ευαγγελισμού στο φερώνυμο Ιερό παρεκκλήσιο του Ευαγγελισμού Κω.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο Γενικός Αρχιερατικός Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης και ο π. Κωνασταντίνο Καματερός, ενώ τους ύμνους απέδωσε χορός Ιεροψαλτών με τον Πρωτοψάλτη -καθηγητή Γεώργιο Σακέλλη και τους Ιεροψάλτες Ηλία Καματερό, Κωνσταντίνο Χατζηάμαλλο, Νικόλαο Παπαθωμά, Μιχάλη Χατζηνικήτα, Φίλιππο Σαρρή κ.α.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Έπαρχος Κω Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, ο πρ. Δήμαρχος και επικ. της Δύναμης Αλλαγής Γιώργος Κυρίτσης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δαυίδ Γερασκλής, ο Νίκος Μανούσης, ο Ανδρέας Χατρζημιχαήλ κ.α.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κω-Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, έψαλλε την Δ’ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στο κατάμεστο από πιστούς Ἱερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου.
Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα με μεστό θεολογικό και αγιοπατερικό λόγο για το Θεολογικό μήνυμα της σημερινής ημέρας.

Πηγή:

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ