Με πολύ χορό και διασκέδαση η εκδήλωση βασιλόπιτας και η χοροεσπερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κω στη «Νέα Φαντασία»

11
16111
Συνεργάτης aegeanews.


Με πολύ χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Δικηγορικού συλλόγου Κω στη Νέα Φαντασία.

Το καλωσόρισμα-χαιρετισμό πραγματοποίησε ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Κω κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων εισαγγελικές, δικαστικές αρχές, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Παππάς, ο πρ. Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Καματερός, ο έπαρχος Γιάννης Καμπανης, ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο Διοικητής της Β Αστυνομικής Διεύθυνσης Θέμης Καλαματας, ο Διοικητής της ΠΥ Γρήγορης Μαυρίδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκάνησου Αντώνης Γιαννικουρης, οι αντιδήμαρχοι Σέβη Βλάχου, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, Σταμάτης Πης,κ.α.

 

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φέτος έκανε πολύ κρύο… πρώτη φορά είδα δικηγόρο μέ τά χέρια στίς δικές του τσέπες.(ανέκδοτο)

    • βλεποντας το ποσοστο που θα δωσουν στο νικηταρα.Βαλε 75% και +++++++++θα σε στειλουν αδιαβαστο μιραντα.Ο δικος σου τρυπωσε στην ποντικοφωλια του,βλεποντας τους δικηγορους ενωμενους.

        • Εαν εσυ με το νυχτωμενο μυαλο σου βγαζεις δικια σου δημοσκόπηση,ο απο πανω διχνει αληθινη δημοσκοπηση.(Βλεπε γκαλοπ που έδωσε το 69% στην ισχυρη κω,και στον κυριιτση 14%).Απο σοβαρή εταιρία.Ξυπνα νυχτωμενε η δημαρχεια γραφει ισχυρή Κως για πολλές πενταετιες.Ρωτα έξω στα κουτουκια να μάθεις.Στους 50 φίλους που συζηταμε οι 2 είναι με κυριτση.Αυτο λεει πολλλλλλλλλα.ΝΥΧΤΩΜΕΝΕ.

  2. βλεποντας το ποσοστο που θα δωσουν στο νικηταρα.Βαλε 75% και +++++++++θα σε στειλουν αδιαβαστο μιραντα.Ο κυριτσης τρυπωσε στην ποντικοφωλια του,βλεποντας τους δικηγορους ενωμενους.

    • Τον γέροντα,τον υπολόγισαν;Οι δικηγόροι δεν ήταν μόνοι τους.Ο γέρος πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ τους πήγε γραμμή.Για να δούμε τι θα κάνει έως τότε;Μην βιάζεστε……..

  3. Αντί η δημοτική αρχή να τρέχει για έργα δεν αφήνει πίτα για πίτα ή οποιαδήποτε εκδήλωση έχει κάμερες! Για μοντέλα καλοί είστε.

  4. ……………τρώνε και γλεντούν παρέα … και περιμένουμε τώρα αυτοί οι δύο να δώσουν σοβαρές λύσεις για το ανύπαρκτο νοσοκομείο… βγάλτε συμπεράσματα αν δεν τα έχετε βγάλει βέβαια ακόμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ