Την αγανάκτηση της εκφράζει η κ. Άννα Μαρίνου σχετικά με τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας στο νησί μας

9
12339

Την αγανάκτηση της εκφράζει η κ. Άννα Μαρίνου σχετικά με τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας στο νησί μας

Πηγή: MAZI στο Κostv

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχει γιατρός που έρχεται και βγάζει μήνα?
    ΟΧΙ! γιατί άραγε? γιατί μάλλον κάποιος/κάποιοι βάζουν τα χεράκια τους!

  2. 1,5 καρδιολόγους 7 γενικούς από τους οποίους δουλεύει ο ενας 2,5 ορθοπεδικούς 2,5 χειρούργους 3 οφθαλμίατρους 1 ΩΡΛ 3 αναισθησιολόγοι, 3 μαιευτήρες γυναικολόγους, μισος Παιδίατρο ενας ακτινολόγος. ενας ουρολόγος ενας νεφρολόγος και ο Doctor Auto την κατάσταση την σώζουν 5 αγροτικοί ιατροί και μια γενική ιατρος. το κέντρο υγείας στο πλατάνι και στην αντιμαχία που είναι

  3. Κανένας στις κάλπες . Γυρνάμε την πλάτη σε όσους παίζουν τόσα χρόνια με τις ζωές μας … ως εδώ ήταν.

    • Αν δεν πας να ψηφίσεις το νοσοκομείο θα γίνετι ιδιωτικό και θα ψοφολογάς σε κανα παγκάκι όταν έρθει η ώρα. Πηγαίνετε να ψηφίσετε, μην αφήσετε να αποτελειώσουν το δημόσιο σύστημα υγείας!!!! Το χρωστάτε στα παιδιά σας και τους γονείς σας!!!

  4. Δεν το πήρατε χαμπάρι ότι σε λίγο δε θα υπάρχει Εθνικό Σύστημα Υγείας; Για την ιδιωτικοποίηση των ογκολογικών τμημάτων των νοσοκομείων παίδων “H Αγία Σοφία” και “Π. & Α. Κυριακού” δεν ακούσατε τίποτα; Συνεχίστε να κοιμάστε όρθιοι και πάτε να ψηφίσετε πάλι ΝΔ στις εκλογές γίδια. Αυτά σας αξίζουν.

  5. Τώρα που μύρισαν εκλογές, ξαφνικά όλοι παίρνουν βήμα και μιλούν; Τόσο καιρό τίποτα; Κάτι δεν μου πολυαρεσει.Τελος πάντων, έλλειψη προτάσεων,αρκουμαστε στις καταγγελίες.Για τα ενοίκια δεν ακούω όμως τίποτα; Για τον υπόγειο πόλεμο των ιατρών;Ειδωμεν…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ