Παρέμβαση των πρώην Δημάρχων ενόψει Αυτοδιοικητικών εκλογών «Σύντομα θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας» | Ζητούν να ανοίξει δημόσιος διάλογος

59
13255

Δημόσιο διάλογο επιχειρούν να ανοίξουν οι πρώην Δήμαρχοι του νησιού της Κω, εν όψει των τοπικών εκλογών που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει νέους ανθρώπους στα τοπικά κοινά πράγματα σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες της αυτοδιοίκησης. Υπάρχει ένα πλούσιο υλικό θεωρίας και πράξης που συμφώνησαν, ως υποχρέωση των δικών τους ευθυνών,  «να μεταφέρουμε στους νέους μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διάλογο, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους στις τοπικές εκλογές». 

Οι πρώην δήμαρχοι  με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα απόψε ο Κώστας Καΐσερλης επιθυμούν να εκφραστούν με τις δικές τους κρίσεις  όσοι το επιθυμήσουν μετά την δημοσιοποίηση των δικών τους θέσεων, που σύντομα θα παρουσιάσουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,

Εκ μέρους των συναδέλφων μου, Ντίνου Παπανικολάου, Μιλτιάδη Φάκκου, Βασίλη Χατζηγιακουμή και εμού και κάτω από το βάρος των ευθυνών μας που απορρέουν από την επί πολλά χρόνια θητεία μας στην Αυτοδιοίκηση του νησιού μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας για το τεράστιο έλλειμμα στην οργανωτική  αλλά και μη αποκεντρωμένη στελεχιακή δομή του Δήμου μας, όπως και στην απουσία ενός θεσμικά και νομοθετικά κατοχυρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος του νησιού μας για την προσεχή δεκαετία.

Αυτές οι προϋποθέσεις είναι οι αναγκαίες να προωθηθούν άμεσα και μέσα στην νέα δημοτική πενταετή περίοδο, ώστε ο μεν Δήμος να καταστεί αυτάρκης, η κοινωνία μας να θωρακιστεί και οι συνδημότες μας, ιδίως οι νέοι μας, συμμετέχοντας στις προσεχείς εκλογές να μπορέσουν  να χαράξουν τον δικό τους δρόμο, του δικού τους μέλλοντος,  χωρίς προστάτες και διαμεσολαβητές

Για τους παραπάνω λόγους σύντομα και δημόσια θα εκθέσουμε σε συνεργασία με τα φιλικά τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους αγαπητούς δημοσιογράφους τις προτεινόμενες θέσεις μας ενόψει των προσεχών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών , διευκρινίζοντας  εκ των προτέρων ότι σε μας δεν υπάρχει καμία πρόθεση ενεργούς ανάμειξης  μας σε αυτές.

Εκ μέρους των συναδέλφων

φιλικά Κώστας Καϊσερλης

59 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΜΑΠΠΠΑ Η ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΚΩΣΤΟΥΚΟ. ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΟΠΕΛΑΚΙ ΤΟ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ...

      Και για την νέα σου επιλογή στο καφενείο της παρακμής….φρόντισε να μην είναι εν ευθυμία… Μας φόρτωσες τον Τριώροφο Κοψιμιό που αποδείχτηκε ΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ. το μόνο του έργο οι ΤΡΙΣ ΕΛΙΕΣ….

      • Ά βρε ΚΩΣΤΟΥΚΟ Κ. , ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ τις ΛΑΘΟΣ ΕΥΘΥΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ... Μας φόρεσες ένα φοβισμένο ανθρωπάκο.

        Δεν έβρισκες, κανένα με περισσότερο μυαλό, στην ΛΑΐΚΗ που τον προμάζεψες;;;;; Δεν σου έφτασε η 1η σου ΕΠΙΛΟΓΗ με τον ξεχασμένο πού έλεγε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, που δεν άφησε ούτε ένα έργο σε τέσσερα χρόνια πίσω του;;; Με την 2η ΕΠΙΛΟΓΗ σου μας έχωσες το ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΣΧΕΤΟ Τριώροφο ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ που θα ξεκουμπιστεί αφήνοντας 3ς ΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ και 100 ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… Ελπίζουμε Η 3η ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ, που ψήνεις όπως λέγετε στο καφενεδάκι της παρηγοριάς με τους ακόλουθους σου, να βγεί καλύτερη….

  1. Όσο υπάρχεις αυτή η διό δεν αλλάζει τίποτα ο μόνος που κερδίζει είναι ο Μιχάλης μας η προεδραρα

  2. Ο Κυρίτσης ειναι δικτατορίας ο Νικηταράς ψεύτης οπότε επιλέγεις μερχι στιγμής την ελευθερία του λαού μερχι το Πάσχα βλέπουμε την νέα παράταξη και εδώ είμαστε πάλι να τα πούμε απλός χρειάζεται έναν Σωστό μπροστά και έχω παιδιά που απλός ήταν ο πατέρας τους

  3. Καλή αρχή και καλή επιτυχία και δεύτερη να βγείτε στο δεύτερο γύρο θα πάρετε το δήμο ότι καλύτερο σας ευχόμαστε για το νησί μας

  4. ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ? ΑΡΧΗ ΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΚΙ ΑΡΧΗ ΚΙ ΑΡΧΗ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ

  5. Έχουμε Δήμαρχο όλων των Κώων και αυτό θα ξαναψηφίσουμε!!!!!Εσείς σαν απλοί πολίτες μπορείτε να εκθέσετε τις απόψεις σας για που πάμε σαν νησί και πως μπορούμε να προοδεύσουμε!! Όσο για τους νέους θα έρθει και η ώρα τους μέσα από τις εκλογές αφού συμετάσχουν στα ψηφοδέλτια!!!

    • Σας τελείωσε, αυτός που σας δημιούργησε! Ο παιδοκτονος!!!!!. Παπαλα κοψιμιος. Τελείωσε.

  6. Χαχαχαχα βγήκαν τα φαντάσματα! Ο ένας έκαψε τον….. και θέλει να τον κάνει δήμαρχο ο άλλος θέλει να κάνει κι αυτός το…..δήμαρχο έβγαλε και αριστερόανακοίνωση ήδη περί δικαιοσύνης κτλ κτλ κτλ , ο τρίτος κάποτε στο Τέξας του τριγώνου! ο υέταρτος δεν κρίνεται για πλάκα τους είπε ναι βάλτε με και εμένα μην με σκοτιζετε πολύ πολύ! Άμα τα βρείτε μεταξύ σας τρυπήστε μου την μύτη! Πάω στοίχημα για να μην έχει υπογραφή η επιστολή μάλλον την μαγείρεψε μόνος του ο κυρ Κώστας χωρίς την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων… Θα γελάσουμε!!!

  7. Ε ρε δεν πάμε καλά! Είναι η δεύτερη φορά που ο καίσερλης στρώνει το χαλί για τον…… Την πρώτη ηταν για τις συνεργατικές πρώτος πρώτος . Και εχουμε τώρα μέσα σε δύο ωρες δύο ανακοινώσεις από μεγάλο και μικρό. βλάκες δεν είμαστε να το ξέρετε. Εγω προσωπικά που την πάτησα την μπανανόφλουδα και πίστεψα και στις συνεργατικές και στον τότε δήμαρχο και σε αυτά που θα έκανε δήθεν για εμάς, αλλά η απογοήτευση μου είναι απο τότε μεγάλη τι να πω ; και ας μην συμμετείχα σε συνεργατική ( ευτυχωωωωως), και είχα παρακολουθήσει και σχετικό σεμινάριο . Ευτυχώς! Ακόμα θα πλήρωνα τα σπασμένα.
    Μου γυρνά τά άντερα όμως και οι δυο κυριακή βράδυ να με καλούν σε επανάσταση. Αν την κάνω, θα είναι απέναντι στην οικογενειοκρατία καταρχήν . Κύριε Χατζηγιακουμή, ελπίζω να μην ακολουθήσει επιστολή και του……. γιατί για μας τους νέους, θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το χαστούκι .

  8. Εύχομαι να ταρακουνηθούν οι συνεταιρισμοί με τα ξένα συμφέροντα

    Να αναδειχτεί η ανάγκη εύρεσης νέου Τουριστικο-οικονομικού μοντέλου, ενίσχυση του αγροτικού τομέα, ανάδειξη της ανάγκης για μεγαλύτερα ανταποδοτικά κοινωνικά ωφέλη απ το Κεντρικό κράτος.
    Απ το 1968 ο ίδιος δρόμος για 10πλάσια αυτοκίνητα, συρρίκνωση της τοπικής Οικονομίας απ τα απέναντι παζάρια, ανταγωνιστικότητα μηδενική ,κατευθυνόμενος τουρισμός στο έλεος του κάθε ξεναγίσκου που φεύγει στο τέλος με χιλιάδες μαύρα ευρώ .
    Επιτέλους να ακουστούν όλοι όσοι έχουν γνώση των τεκταινομένων απ την χαμηλότερη οικονομική βάση και όχι οι συντεχνίες οι CEOS και ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων.

  9. Ασ τον τρελλο στην τρελλα του αστονε στονειρο του. Τον κοσμο αυτον σιχαθηκε κιεφτιαξε εναν δικο του..

  10. Ρε τι ζούμε. Ο καϊσερλης που κυνηγούσε τον χατζηγιακουμή για τις αλυκές και απο την άλλη ο χατζηγιακουμής που έκανε ένσταση στον καϊσερλη και έχασε την βουλευτική του έδρα. Τώρα στα γεράματα τα κιμιάσανε και θέλουν να μας τρελάνουν.

  11. Έχει κανένα ΄΄΄΄΄΄ο Καισερλης και τον ετοιμάζει;Όταν ο Καισερλης μιλάει για νέους μόνο ……………..

  12. Τα θεματα των μεσων: ΜΙΧΟΣ,
    ΚΑΙΛΗ,
    ΣΕΙΣΜΟΣ,,
    ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ,
    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΛΗ.
    ΟΛΑ ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ!!!

  13. Καλά…τρεις σοβαροί άνθρωποι σέρνεστε από την μανία καταστροφής του πατερούλη;
    Από τον Ντ… ειδικά δεν το περίμενα

  14. Βρε παιδιά με τόσες συνεδριάσεις στην καφετέρια της Αντιμάχειας και δεν καταφέρατε να βρείτε δικό σας υποψήφιο να κατεβάσετε; Γιαυτό το ρίχνεται τώρα στα μανιφέστα; Ο άλλος της παρέας ο Στέργος γιατί δεν σας ακολούθησε; Μετάνιωσε; Αφού είστε οι σωτήρες του τόπου ας κατέβει ένας από εσάς για να δείτε επιτέλους πως σας υπολογίζει ο κόσμος.

  15. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

  16. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ «ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ» , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ. ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ‘ΚΑΠΕΛΩΜΑ» ΤΩΝ ΝΕΩΝ !!!!!!!!!

  17. Να πηγαινεις να μαζευεις τις ελιες που μας φυτεψε ο … φυτευτος σου… και ασε επιτελους ησυχο το νησι να προχωρησει ΜΠΡΟΣΤΑ…. χωρις εσενα!!!

  18. Τα άλλα τα παιδάκια γιατί δεν τα παιζετε; Τον Χατζηκαλυμνιο τον Βαρκα τον Μπιλλη τον Κυρίτση; Ε; Γιατί;

  19. ο Ηλιας θελει να βαλει μπροστινο αλλον απο τον ΤΕΟ για να ελεγχει πληρως τον Δημο Κω συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ειδικα σε περιπτωση μη εκλογης του καθως ο Γακης βγηκε σφηνα.
    Ο υιός….. o επομενος ικανος με τον μπαμπα πισω υποστηριξη
    Ετοιμαζεται και ο Γιωργος να δωσει δαχτυλιδι στην κα Ξενοδοχο συντομως με συνοπτικες διαδικασιες τελος εποχης και αυτος
    Ωσονουπω ο ΤΕΟ θα ανακοινωσει οτι επιστρεφει στο τεχνικο του γραφειο αδειασμενος απο τους παντες πρωην υποστηρικτες του καθοτι τα οφιτσια μοιραστηκαν αλλα μονο σε εκλεκτους που τον εκθετουν ηδη ανεπανορθωτα
    Ακουγεται οτι ο Ξενοδοχειακος κλαδος θα κατεβει ωσονουπο για Δημαρχια με Δυναμικη παρουσια
    Με 75 εκατ ευρω προυπολογισμο ξεκινανε οι μελλοντικοι μνηστηρες του Δημου Κω για τον επομενο Δημαρχιακο θωκο ειναι τα πολλα τα λεφτα ΑΡΗ !!!!.

  20. Έρχεται σαν αστραπή και θα είναι κάθε μέρα γιορτή

  21. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΣ ΟΛΑΑΑΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ

  22. Μεγάλο κενό !Νοσηροί κολλημένοι εγκέφαλοι
    Με εκδικητικότητα στο πίσω μερος του μυαλού τους η Κως δεν θα προχωρήσει !
    Υπάρχει Ενας που να είναι σωστός κ ακομπλεξάριστος με σπουδες στο εξωτερικό με γνωση άπταιστα αγγλικής χωρίς συμπλέγματα κ παρελθόν διχαστικό κ εκδικητικό, εύπορος κοινωνικός δικαιοσ αγαπητός πατριώτης που ν´αγαπα την Κω κάτω απο 50 χωρίς προηγούμενα ;;Η δολιοτης κ οι μεθοδεύσεις δεν έχουν θέση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ