Εκδήλωση βασιλόπιτας Λέσχης Φιλίας Κω με πολύ κόσμο, χορό και διασκέδαση στο ΗΛΙΟΣ στο Τιγκάκι

2
8564
Συνεργάτης aegeanews.


Όλες οι εκδηλώσεις της Λέσχης Φιλίας έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων, μερακλήδων, εφήβων στην ψυχή και τη διασκέδαση, η συνεστίαση για την κοπή της βασιλόπιτας του 2023 όπως ήταν αναμενόμενο μετατράπηκε σε ολοήμερο γλέντι  στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ στο ξενοδοχείο ΗΛΙΟΣ στο Τιγκάκι.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου ο π.Ιωάννης Κουτάντος, ενώ παρόντες ήταν ο Έπαρχος Κω-Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η επικεφαλής του Οράματος και Δράση Ιωάννα Ρούφα, οι Αντιδήμαρχοι Σταμάτης Καμπουράκης, Σταμάτης Πης και Γιάννης Καλλούδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη, η σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Φραγκούλης, οι υποψήφιες Λίτσα Φτακλάκη και Κατερίνα Γαβαλά και πολύς κόσμος.

Εξαιρετική η συμμετοχή από όλες και όλους, με κέφι, χορό και διασκέδαση απόλαυσαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Οι τυχεροί της εκδήλωσης που βρήκαν τα 5 φλουριά από την βασιλόπιτα κέρδισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ .

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί να ξαναψηφισω δυναμη αλλαγης;Απο ολες τις εκδηλώσεις είναι άφαντοι.Τουλαχιστον αυτός ο δήμος μας σέβεται.

  2. Μπράβο σε όλα τα μέλη της Λέσχης που ξέρουν τι θα πει γλέντι και σε κάθε εκδήλωση δίνουν ρέστα. Να έχουν πάντα υγεία και να χαίρονται τις οικογένειές τους. Είμασταν εκεί φυσικά και περάσαμε τέλεια όπως πάντα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. 👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ