Αναπαράσταση Φάτνης στην Αντιμάχεια: Ατμόσφαιρα, ήχοι, χρώματα, αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων

1
8249


Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Ατμόσφαιρα, ήχους, χρώματα, αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων είχε η καθιερωμένη παραδοσιακή εκδήλωση αναπαράστασης της Φάτνης στην Αντιμάχεια.

Μόνο που φέτος αντί στα Ποριά πραγματοποιήθηκε στο Παραδοσιακό σπίτι Αντιμάχειας για ευκολότερη πρόσβαση και καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου (η άνεση του χώρου σε συνδυασμό με το παρακείμενο παγοδρόμιο λειτούργησε ως πόλος έλξης, ενώ δούλεψαν και τα γύρω καταστήματα)..

Την εκδήλωση διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας ¨Η Πρόοδος¨ σε συνεργασία με την Κοινότητα Αντιμάχειας και τον ΔΟΠΑΒΣ.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, οι Ιεροψάλτες με χοράρχη τον Πρωτοψάλτη Μιχάλη Ανδρέου, με χριστουγεννιάτικους ύμνους και ψαλμωδίες καθώς και η χορωδία του συλλόγου ΑΡΙΩΝ υπό την διεύθυνση του Νίκου Χατζηνικολάου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Καλλούδης, ο Πρόεδρος Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΜ Νίκος Χατζηνικολάου και πολύς κόσμος.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΠΡΟΟΔΟΥ κ. Ιφιγένεια Αλαβέρα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο π. Αντώνιος Κασιώτης εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου που απουσιάζει στη Νίσυρο και ο Πρόεδρος Αντιμάχειας κ. Νίκος Φραζής,

Στον προαύλιο χώρο του Παραδοσιακού σπιτιού στην Αντιμάχεια προσφέρθηκαν σε όλους διάφορα παραδοσιακά κεράσματα.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

βίντεο: KOS TV

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τελικα η αντιδημαρχοσ τουρισμουυυυυυυυυυ εμαθε που χρειαζεται διαβατηριο εεε??? ή μονο πως γινονται απευθειας ανθεσεις σε κολλητους ξερει εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ