Το Κωακό ποδόσφαιρο θρηνεί: «Έφυγε» ο Πέτρος Καΐσερλης από τους πιο δυνατούς και ακούραστους των γηπέδων…

24
105410

Σαν (άλλος ένας) κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση στην τοπική κοινωνία για τον πολύ αγαπητό σε όλους μας φίλο Πέτρο Καΐσερλη.

Βρέθηκε από άνθρωπο του περιβάλλοντός του στον καναπέ του σπιτιού του, χωρίς τις αισθήσεις του (είχε ήδη «φύγει» για τη γειτονιά των Αγγέλων) σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 62 ετών.

Ένας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού, από τους πιο δυνατούς ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου.

Από μικρό παιδί, ταγμένος στο τοπικό ποδόσφαιρο όπου έγραψε τη δική του ιστορία στον Ηρακλή, στον Ανταγόρα και στην ΑΕ Κω, στα καλύτερα τους χρόνια με τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και στον Ασκληπιό (όπως μας θυμίζει ο καλός φίλος και για χρόνια ποδοσφαιρικός παράγοντας, Δημήτρης Σαράντης).

Μαζί με τον αδελφό του Αντρέα πρωτοπόρησαν επίσης φτιάχνοντας το πρώτο μίνι γήπεδο 5Χ5 στο νησί με τα πολύ επιτυχημένα Πρωταθλήματα (τελευταία μάλιστα με την αλλαγή του τάπητα είχε συνεννοηθεί με τον αγαπητό του φίλο Στέργο Χατζηστέργου να του πάρει συνέντευξη για το σχετικό ρεπορτάζ).

Η απλότητα, η καλοσύνη, η φιλικότητα, το χαμόγελό του ήταν το κάτι άλλο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε ο Πέτρος «η μαδέρα», το καλύτερο παιδί…

Από μικρό παιδί (της Καζέρμας) στη βιοπάλη, στα παλιά «μπουκάλια», στον τουρισμό, στην παραλία με αμέτρητους φίλους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού.

Πατέρας τριών εξαιρετικών παιδιών του Κώστα (τον οποίο πάντρεψε φέτος και χάρηκε ιδιαίτερα για αυτό), της Σοφίας και του Ηλία.

Φίλε Πέτρο μας συγκλόνισε και μας άφησε όλους άφωνους η αιφνίδια αναχώρηση σου. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Όπως όταν σε θαυμάζαμε μικρά παιδιά στο παλιό Ανταγόρας το οποίο έβγαζε σκόνη σας σε καλπασμό αλόγου με τις απίστευτες κινήσεις σου…

Καλό σεργιάνισμα στα γήπεδα του Ουρανού.

Κουράγιο σε όλη την αγαπητή οικογένεια και τους συγγενείς.

Το «τελευταίο αντίο» (μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών) θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα (θα το ανακοινώσουμε κι από δω)

Από τα τελευταία ρεπορτάζ του καλού του φίλου Στέργου Χατζηστέργου:

Τελικός 5Χ5 Αδελφών Καΐσερλη: Νικήτρια η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας – Επικράτησε με 7-2 στην ομάδα «Μανούλες» (Pics-Vid) | AegeaNews

 

Ο Πέτρος μιλάει στο 17ο λεπτό:

και στο 4:33

Αμέτρητα είναι και τα μηνύματα των φίλων του στα κοινωνικά δίκτυα.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και φίλους. Σήμερα τον είδα πάνω στο ποδήλατο και χαιρετούσε τον κόσμο….λές και ήξερε ότι θα » φύγει «.
    Ειναι αδιανόητο να φεύγουν άνθρωποι στα καλά καθούμενα….
    Δεν θα αναφερθώ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

  2. Έφυγες νωρίς αδερφέ μας κι έχει μαυρίσει η ψυχή μας βαριά. Ήσουν ο άρχοντας της Κω , ο πιο καλός φίλος , ο πιο καλός γιος ,ο πιο καλός πατέρας ,ο πιο καλός άντρας. Λεβέντης σε όλα σου . Με ψυχή μάλαμα ,φιλότιμος ,ντόμπρος ,καθαρός στα πάντα σου. Με την αξιοπρέπεια σου να δίνει παράδειγμα σε νεότερους και παλιούς. Κλαίει κι ο ουρανός απόψε μαζί μας παληκάρι μου . Ο Θεός να δίνει κουράγιο και δύναμη στους δικούς σου , το πιο γενναίο πρότυπο πατερα μέχρι την τελευταία σου στιγμή. Τιμή για τα παιδιά σου και φυλαχτό πολύτιμο στην καρδούλα τους. Τιμή και για μας που μοιραστηκαμε δρόμους μαζί σου. Καλήν αντάμωση αετε !

  3. Α ρε πετραν μας μαυρίσες την καρδιά Χριστούγεννιατικα.Ο θεός ν αναπαύσει την ψυχή ενός ανθρώπου που έμαθε μόνο να δίνει απλόχερα αγάπη και να είναι η καλύτερη παρέα, καλόψυχος μέσ το χαμόγελο.Καλο σου ταξίδι συμπαίκτη, που μας χάρισες ατελείωτες ποδοσφαιρικές στιγμές.Ησουν και θα παραμείνεις ένα λαμπερό αστέρι

  4. ΔΩΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΜΠΟΥΡΔΗ,ΣΤΟΝ ΛΑΛΟ,ΣΤΟΝ ΖΟΥΜΟΥΛΙΚΟ,ΣΤΟΝ ΣΙΣΚΑΜΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ,ΣΤΟΝ ΛΕΓΚΑΚΗ,ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ,ΣΤΟΝ ΧΟΥΛΗ,ΣΤΟΝ ΤΟΥΛΑΝΤΑ,ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ,ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΘΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

  5. Πετρακο μου θρηνει για εσενα σημερα ολο το νησι.μεχρι κ χθες γυριζες τον κοσμο πανω κατω ακουραστος κ χαμογελαστος.κανεις δεν μπορει να το πιστεψει.κουραγιο στην οικογενεια.

    • Καλό ταξείδι φίλε μου! Η απλότητα. Η φιλικότητα. Και ο καλός σου λόγος! Θα μας λείψεις πολύ! Αξέχαστος θα μείνεις στις καρδιές μας!

  6. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι στην πραγματική ‘Ανεξάρτητη Αρχή’ που είναι ο Δημιουργός μας. Μην νομίζεις ότι δεν θα λογοδοτήσουν ,κανείς δεν γλυτώνει απ την Θεία κρίση, όση δύναμη και να έχει στον μάταιο αυτό κόσμο.
    Κουράγιο στα παιδιά του.
    Εις το επανιδείν.
    Γ.Κ.

  7. Καλό ταξίδι Πέτρο …συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του! Δεν υπάρχουν λόγια…😢🙏

  8. Δεν το χωράει ο νους μου. Τόσοι ξαφνικοί θάνατοι φίλων μας του Πετρου του Σταμάτη του Αντώνη του Γιάγκου του Νικήτα του Μεχμέτ του Σταύρου από τη Ρόδο κι αυτός 43 ο Σεβαστός κι αυτός νεότατος στη δουλειά του, η Ελένη και πόσους άλλους να θυμηθώ μέσα σε λίγους μήνες. Στην γειτονική Κάλυμνο στη Ρόδο και αλλού ακούω και διαβάζω τα ίδια. Ζούμε με τον καθημερινό φόβο και το άγχος δεν ξερουμε τι ξημερωνει για μας και τους φιλους τους συγγενεις μας για αυτό που μας ανάγκασαν να κάνουμε. Νοσοκομείο δεν υπάρχει γιατροί το ίδιο. Κανείς δεν μιλάει. Τα έχουμε όλοι χαμένα

  9. Πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι που πρέπει να διερευνηθούν από την επιστημονική κοινότητα. Αν και δεν είμαι από την Κω συλλυπητήρια στους οικείους του και ο Θεός ν αναπαύσει τν ψυχή του. Ίσως φταίνε τα εμβόλια ίσως και όχι. Καλό ταξίδι

  10. Απίστευτο,,,,,Καλό ταξίδι Πέτρο,,,,,Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην Οικογένεια,,,Κουράγιο

  11. Η Καζερμα έχασε τον λεβέντη της . Το σπίτι που μεγάλωσε , έπαιξε , αντρωθηκε. Και ως το τέλος το σπίτι της αγαπημένης αυτής οικογένειας που τίμησε και τιμά τα παιδιά της. Πέτραν αρχηγέ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ . Ούτε το άδικο που σου ράγισε την καλή σου καρδιά , την ψευτιά και την ατιμία . Καλό ταξίδι παιχταρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ