Συνεργασία νέου Διοικητή Πυροσβεστικής Κω με Πολιτική Προστασία και εθελοντικές ομάδες | «Άσκηση επί του πεδίου» στη Ζιά

9
5530

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συνεργασία σε νέες βάσεις επιχειρείται μεταξύ Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω υπό το νέο Διοικητή κ. Γρηγόρη Μαυρίδη με την Πολιτική Προστασία Κω και τις Εθελοντικές ομάδες που συντρέχουν στο έργο της.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νέο Διοικητή με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Σταμάτη Καμπουράκη, τον συνεργάτη του κ. Σεβαστιανό Παρβέρη, τον επιχειρησιακό Συντονιστή κ. Νίκο Καλυμνιοναρή και τους εκπροσώπους των Εθελοντικών ομάδων: Λέσχη Καταδρομών, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Όπως δηλώνει ο κ. Μαυρίδης στόχος είναι να προχωρήσει η ήδη πολύ καλή συνεργασία ένα βήμα παραπάνω, ενώ ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπουράκης τόνισε ότι σύμφωνα με το νέο προγραμματισμό θα υπάρξει σύντομα άσκηση επί του πεδίου στη Ζιά.

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άμα πάρει φωτιά 🔥 εκεί πάνω θα μυρίσει ανθρώπινο σουβλάκι μέχρι το Βλαδιβοστόκ!!!!
      Αφήστε τα λογάκια και τις γυμναστικές επιδείξεις και περάστε στις πράξεις άχρηστοι και ανεγκέφαλοι μπλαμπλάδες.

  1. Μπράβο σας μόνο έτσι θα πάει το νησί μπροστά από άποψη πυρασφάλειας συγχαρητήρια σε όλους σας έτσι θέλουμε να σας βλέπουμε!!!!

  2. Μπράβο σας τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν το έργο της πολιτικής προστασίας και όλων των ομάδων, συγχαρητήρια και μην ακούτε αυτούς που ότι κάνετε το βλέπουν σαν πρόβλημα συνεχίσετε έτσι!!!!!!

    • Με τι σαπούνι πλένεσε και τραγουδάς τόοοοοσοοοο όμορφα παπαγάλε μου χρωματιστές;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ