Αναστάτωση από φάρσα για βόμβα στο Αεροδρόμιο Κω

14
19819

Μεγάλη αναστάτωση από φάρσα για βόμβα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης» λίγο πριν τις 11 το πρωί.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και απομακρύνθηκαν όλοι, προσωπικό, οχήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ με ασφάλεια έως ότου γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Έπειτα από μισή ώρα περίπου καθυστέρησης αποδείχτηκε τελικά ότι επρόκειτο για φάρσα, ενώ οι αρμόδιες αρχές κινούνται προς την ανεύρεση του δράστη.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πω πω !!! Ακου να δεις πραγματα που γίνονται στην Κω!! Το κάνω εικόνα: Οι κεαλιανοι σεκιουρηταδες να τρεχουνε πανω κάτω πανικόβλητοι και να φωναζουνε :» Μωρε κοφτα να πααίνεις πω δουα!!» , οι τουριστες στα χαμένα, χώροι στάθμευσης γεμάτοι και το καλύτερο: Ο ,,,, να τρέχει πάνω κάτω και να πάιζουν οι μαγουλες και τα σαγόνια του ενώ ταυτόχρονα τρέμει ολόκληρος!!!! Τέλειο!!!!

    • Σε πληροφορω ότι μια χαρά εκκενώθηκε το κτίριο χωρίς πανικό, και μάλιστα την συγκεκριμένη ώρα είχε πάρα πολλές πτήσεις άρα και πολύ κόσμο. Έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και επέστρεψαν όλοι με ασφάλεια. Προσωπικό και επιβάτες. Τα σχόλια σου παντελώς άστοχα….

    • Άκου να δεις μπακλαβά που καλά έκανες και έβαλες αυτό το ψευδώνυμο γιατί όπως φαίνεται μόνο για μπακλαβάς κάνεις, αλλά και αυτός ξυνος,μάθε πρώτα να εκφραζεσαι και μετα να κάνεις σχόλια . Όσο για τους Κεφαλιανους μακάρι να τους εμοιαζες έστω και στο ελάχιστο θα ήσουν πολύ καλύτερος πίστεψέ με….

    • Κύριε μπακλαβα Θα ήθελα να ενημερώσω και εσάς Ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Κεφαλιανός που να λέει την κέφαλο κεαλο…. Ίσα ίσα που τονίζουν πολύ έντονα το φ… Ενημερωθείτε για τα σωστά κεφαλιανα ώστε να μπορείτε να κάνετε χιούμορ σωστό…. Οσο για την βόμβα μόνο αστείο δεν είναι διότι αρκετοί τουρίστες τρομοκρατήθηκαν…. Και πιστέψτε το κύριε μπακλαβά δεν είναι καθόλου σωστό για τον τουρισμό αυτό…

  2. Άκου να δεις μπακλαβά που καλά έκανες και έβαλες αυτό το ψευδώνυμο γιατί όπως φαίνεται μόνο για μπακλαβάς κάνεις αλλά ξυνος, μάθε πρώτα να εκφραζεσαι και μετα να κάνεις σχόλια, όσο για τους Κεφαλιανους μακάρι να τους εμοιαζες έστω και στο ελάχιστο θα ήσουν πολύ καλύτερος πίστεψέ με.

  3. βλεπω πολυ κομπλεξ με τους κεφαλιανους καποιοι. μαλλον τους πηρανε τη δουλεια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ