Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία οι Αγιασμοί και το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία της Κω

8
7791

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα και διάθεση για γνώση και μάθηση πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, οι τελετές των αγιασμών σε όλες τις σχολικές μονάδες στο νησί της Κω.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ τέλεσε τους Αγιασμούς στις σχολικές μονάδες που είχαν ήδη ανακοινωθεί, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες σύμφωνα με τις ενορίες τους Αγιασμούς τέλεσαν Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Γιάννης Καμπανής, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Κρητικός και Ευρυδίκη Νάκη, στελέχη της Δημοτικής αρχής, αντιδήμαρχοι, υπεύθυνοι σχολικής εκπαίδευσης και εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας.

Και η Αγιασμοί στις Δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών Κω:

Πηγή: KOS TV


 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. We don't need THIS education, αφιερωμένο στην παραπαιδεία αυτής της χώρας

    που είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταμπού με δύναμη όπως ..η Ελισάβετ στην Βρετανία.

    https://youtu.be/MAe_w9a_IN8
    Πάτερ αγιασμό και στα φροντιστήρια, πρέπει μόνο οι Άριστοι να επιβιώνουν,και μόλις τελειώνουν τις σπουδές να κάνουν ιδιαίτερα στους νεότερους,άλλοι να κάνουν κυβιστήσεις στα πεντάστερα και όλοι μαζί στας …Ευρώπας..
    Βήματα προόδου, μπροστά άκουσα ότι η μετανάστευση θα καμφθεί με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε στην ΔΕΘ η Κυβέρνηση.

  2. ..στα σχολεία;βλέπω τα νήπια να ψωνίζουν εργαλεία και πανωσέντονα οι μαθητές με τις φθηνές τιμές..

  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΧΑΜΕΝΟΣ) ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΟΣ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.

    • Ο κύριος αυτός θα φύγει νύχτα παληκάρι μου η αλαζονεία και το μίσος που έχει δε τον αφήνει να καταλάβει ότι έχει χάσει

    • ο ερωτευμένος….του»…………….»……..
      Κοίτα τα βιβλία σου και μην κάνεις παρέα με εμμονικούς που παθαίνουν κρίσεις πανικού….
      και το μόνο που προσφέρουν είναι να καταστρέφουν το νησί σου!
      Αν ήσουν και σπίρτο…άλλα θα εγραφες..και αλλιώς.
      Καληνύχτα τριοφλωράκι!

      • Οχι θα ψηφισουν οι κωοι τον δικο σου πρωην,κατεβαζοντας ///////στους πολιτες,βριζοντας την αντιπολιτευση,κοπροσκυλα τους εργαζομενους,σκουληκια τους πολιτες και και και ποσα βρωμερα ελεγε//////.Αντε παλιοα@@τες ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ.

  4. ρέ παιδιά ,τί σημαίνει αυτή ή χειρονομία =αντίχειρας κ μικρό δάκτυλο πάνω,κ τά άλλα μαζεμένα;

  5. Αν εννοείται την κίνηση ευλογιάς των Ιερωμένων σημαίνει ότι τα τρία ενδιάμεσα δάχτυλα συμβολίζουν την Αγία Τριάδα . Δείκτης μέσος παράμεσος .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ