ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Το ΠΑΣΟΚ είναι (ξανά) εδώ» | Με δυναμική προσέλευση κόσμου η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κω

45
3611



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Νησιωτικότητα δεν σημαίνει εγκατάλειψη

Ανδρουλάκης: Ιστορικός αντίπαλος της δεξιάς παράταξης είναι το ΠΑΣΟΚ

Ομιλία στην Κω πραγματοποίησε απόψε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης δίνοντας έμφαση στα προβλήματα των νησιωτών.

«Η νησιωτικότητα δεν σημαίνει εγκατάλειψη» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης προκρίνοντας την ανάγκη να ενισχυθούν οι δομές πρωτοβάθμιας υγείας και εκπαίδευσης ώστε τα παιδιά να μένουν στον τόπο τους.

«Ο καθένας από εσάς ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι ακρίτας που περιμένει από το κράτος δικαιοσύνη, που περιμένει η νησιωτικότητα να μην είναι αποκλεισμός, να μην είναι μία καταδίκη σε λιγοστές ευκαιρίες. Η νησιωτικότητα πρέπει να είναι εθνικό χρέος για την κυβέρνηση και για τα κόμματα.Χρειάζονται αναπτυξιακά έργα, ειδικά κίνητρα για τον ελληνισμό των νησιών μας που θέλουμε να αυξηθεί πληθυσμιακά, να ευημερεί. Δεν είναι τα νησιά μας μόνο τουριστικά καταφύγια του καλοκαιριού» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Ο Ερντογάν είναι ένας διεθνής ταραξίας που είναι ικανός να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στον ίδιο το λαό του, αρκεί να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας. Ποιά λοιπόν είναι η διορατικότητα του κυρίου Μητσοτάκη όταν πριν από μερικούς μήνες μετά την συνάντηση με τον Ερντογάν είπε στον ελληνικό λαό ότι ξημερώνουν πολύ καλύτερες μέρες σε σχέση με την Τουρκία; Δεν καταλάβαινε πού θα πάνε τα πράγματα;» σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης με φόντο την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας.

«Θα βάλει -λέει- θέματα αποστρατικοποίησης των νησιών και κυριαρχίας, όταν οι συμφωνίες που έχουμε υπογράψει είναι ξεκάθαρες. Το διεθνές δίκαιο είναι με το μέρος της χώρας μας. Είναι αδιανόητο εταίροι μας να εξοπλίζουν την Τουρκία είτε είναι του Λαϊκού κόμματος είτε Σοσιαλδημοκράτες. Πρέπει λοιπόν άμεσα να μπει εμπάργκο όπλων από όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη απέναντι στην Τουρκία του Ερντογάν. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος που να αποδεικνύει έμπρακτα την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ανδρουλάκης: Ιστορικός αντίπαλος της δεξιάς παράταξης είναι το ΠΑΣΟΚ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενος στο πολιτικό κλίμα σημείωσε ότι «βολεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκρούεται με τον Αλέξη Τσίπρα για να τρομοκρατεί τους κεντρώους και δημοκρατικούς ψηφοφόρους στο δρόμο της επαναφοράς μιας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου.Η δική μας επιστροφή είναι άβολη και για τους δύο, γιατί θυμίζει ότι ο ιστορικός, πολιτικός, κοινωνικός αντίπαλος της δεξιάς παράταξης στη χώρα, είναι το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη. Είμαστε εμείς που μπορούμε να διασφαλίσουμε μια κυβερνητική επιλογή σταθερότητας, μια κυβερνητική επιλογή αξιοπρέπειας».

Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε κάλεσμα στους ψηφοφόρους του προοδευτικού κέντρου και της προοδευτικής αριστεράς. «Καλώ και εδώ από την Κω, όλη την προοδευτική αριστερά και το προοδευτικό κέντρο να συζητήσουμε, να κάνουμε ένα πρόγραμμα σοσιαλδημοκρατικό. Διότι το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν δημιουργήθηκε ως ένα μικρό κόμμα του κέντρου, αλλά ως η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της κεντροαριστεράς και αυτό φιλοδοξώ να ξαναγίνουμε».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ζήτησε κινητοποίηση γειτονιά-γειτονιά σημειώνοντας ότι «μπορούμε ξανά να κάνουμε τον ήλιο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα. Ως μια περήφανη δημοκρατική δύναμη, που θα δέσει τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αυτό το συνονθύλευμα του λαϊκισμού, εκεί που του αξίζει. Διότι ο ελληνικός λαός αξίζει πραγματικά περισσότερα, από αυτά που του προσέφεραν τα χρόνια της τοξικότητας και της διχόνοιας. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε τον λαό. Με ένα σχέδιο αλλαγής και προοπτικής. Και όχι ο ελληνικός λαός να ζει συνεχώς μικρούς εμφυλίους και διχασμούς. Αξίζει περισσότερα, θα του δώσουμε περισσότερα».

«Γιατί προτείνουμε πλαφόν στη λιανική αύριο το πρωί; Γιατί θα δείτε αύριο τη μείωση στο τιμολόγιο σας. Με το πλαφόν στη χονδρική, αντίθετα, θα αποζημιώσουμε τους μεγάλους παραγωγούς ενέργειας βάσει της ενέργειας που παράγουν, χωρίς να είμαστε σίγουροι ποια θα είναι η ακριβής μείωση στο τιμολόγιο σας όταν θα λειτουργήσει αυτό το μέτρο. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί πολύ απλά ο κύριος Μητσοτάκης δε θέλει να συγκρουστεί με ισχυρά συμφέροντα» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης αναλύοντας την δέσμη προτάσεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων από το ράλι των ανατιμήσεων.

Προηγουμένως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά στο Δημαρχείο, ενώ στην ομιλία του ήταν παρόντες πρώην Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και οι επικ. της Δύναμης Αλλαγής Γ. Κυρίτσης και Ι. Ρούφα με Γ. Φραγκούλη.

https://www.facebook.com/stories/10214363404792930/UzpfSVNDOjIxNzE0NDIxNDYzNTYzMjE=/?view_single=1&source=shared_permalink

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μας «συστήνει» τον γιο του -Η τρυφερή ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα

«Χρόνια πολλά και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!» έγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, και ανέβασε τη φωτογραφία με τον εννιάχρονο γιο του, Μαρίνο.

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πληρώστε πρώτα όσα χρωστάτε και μετά να μιλάτε. Μας διαλυσατε και τώρα ζητάτε τα ρέστα. Βρε ουστ

    • Εσυ ρε κοπριτη τα δικα σου δανεια με τα οποια πουλουσες μουρη τα πληρωσες???
      Δεν σου τα ειπε καλα ο Κ(λ)ασιδιαρης…

    • ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ........... ΟΙ ΚΩΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

      ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕ

    • ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΑΙ.
      ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕ!!!!!

    • Αυτοί που είναι από κάτω είναι ανθρωποδιωχτες, τους βλέπουν οι άνθρωποι και κοφτουν

  2. 2022 αντί να ξυπνήσετε πάτε πίσω δεν έχουμε γιατρούς και νοσοκομείο και εσείς εκεί παλαμάκια παίξετε

  3. Που πάτε εεεεεεε!!!Με Νικιτιαδη Κυρίτση και όλη την παλιά φουρνιά το ΠΑΣΟΚ ούτε την δικιά του ψήφο δεν θα βρει… Καθαρίστε ……….. πρώτα

    • Όταν αφήνεις τον αποδεδειγμένα και κατ’εξακολούθηση βιαστή σου να είναι ακόμα στο προσκήνιο, πάει να πει ότι σου αρέσει ….
      Αυτό ισχύει για πασόκους και νεοδημοκράτες πιθικάνθρωπους .

      • Το θέμα είναι ποιος και που είναι σήμερα ο βιαστής σου.Έχεις πάρει χαμπάρι μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πια είναι η ηγετική ομάδα;Που ζεις μεγάλε;

  4. Πήγα να τον δω αλλά απογοητεύτηκα. Αυτός δεν μπορεί να γίνει Ανδρέας θα μείνει Ανδρουλάκης δεν το έχει το παιδί

  5. Καλως τα πρασινα παιδια.σκοτωμος για μια εδρα που δινει η απλη αναλογικη.ποιος η ποια θα την παρει?δεν ηταν ολοι.εκει ομως,γιατι?δεν ειναι ενωμενο το πασοκ.

  6. Με Νικητιάδη, χωρίς τον Κωο Σκανδαλιδη παρών κάτι λέει αυτό, χωρίς κανένα νέο στέλεχος με χαλασμένα αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα αλλά διατροφική βόμβα σύντροφε Νικόλα…που στο τελος εσυ θα την φας…σε αφησαν πριν καν ξεκινησεις την κουρσα …μικρός και ΑΑΑ κρίμα μείνε Βρυξέλες καλά τα παίρνεις εκεί τι το θες το αρχηγιλικη ήθελα να ηξερα

  7. Απλά θα ήθελα να πω είναι κρίμα από νέους ανθρώπους να ακούγονται δεξιά και εμείς είμαστε αντίπαλοι της.Αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στη δεκαετία του 90 με δεξιά αρριστερα εμείς είμαστε η πρόοδος κλπ.Ελάτε στο σήμερα και πέστε το πρόγραμμα σας.Το θα κάνατε διαφορετικό.Στη ουσία και όχι πιο πρην η πιο Καλα.Τι είναι αυτό που θα κάνετε να φέρετε το διαφορετικό .

  8. Άσχετο .Θέλετε και εσείς εκλογές για να μην έχουμε κυβέρνηση;Ήδη ο Αλέξης μας είχε ζαλίσει ζητούνται εκλογές και τώρα που φενοντε στο ορίζοντα κατηγορεί τη κυβέρνηση ότι πάει να τις κάνει νωρίτερα.

    • Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΕΙΣΑΙ;

  9. Τρέξτε τώρα για test covid. Βρέθηκε θετικός κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Θέλατε και χειραψίες, φώτο και ποιος θα είναι πιο κοντά του. Έτσι για να ξέρουμε, ποιος είναι ο γκαντέμης που του έχει βγει το όνομά. Περαστικά του πάντως, όλα είναι χάριν αστεϊσμού…..

  10. ο πρωην δεν ηταν που διαπραγματευοταν υποψηφιοτητα με το μητσοτακη?
    τωρα που τον διωξανε ξανακολλα στο πασοκ. ανδρουλακη αν δεν εξυγιανεις το κομμα, ελπιδες δεν εχεις. ουτε εσυ ουτε το πασοκ!!!

  11. Ανδρουλακη αν δεν καθαρισεις εσυ την κοπρια, θα την καθαρισει ο κοσμος.
    Καθαρισε ολα τα βαριδια που πλουτισαν εν ονοματι του πασοκ, στις πλατες του κοσμου!!
    Μη ξεχνας οτι η διαφθορα εστειλε το πασοκ στο 4%.

  12. Βρε μ@λ@κ@ Έλληνα πότε θα βάλεις μυαλό, βρε ακόμα χειροκροταται,βρε πιάστε τις πέτρες ρε και ξεκινήστε να ρίχνετε αλύπητα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ