2-3 δέντρα συγκράτησαν νταλίκα στο δρόμο προς Καρδάμαινα… Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν οδηγός και συνοδηγός πως γλίτωσαν την τελευταία στιγμή…

5
13652

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τέλος καλό όλα καλά…

Νταλίκα η οποία κατευθυνόταν προς Καρδάμαινα λίγο μετά τις 2μμ υπέστη μηχανική βλάβη στο δρόμο Αντιμάχεια-Καρδάμαινα, κατεβαίνοντας ο οδηγός και ο συνοδηγός για να δουν το πρόβλημα, ενώ είχαν βάλει χειρόφρενο, την ώρα όπου έλεγχαν το πρόβλημα λύθηκε το χειρόφρενο με συνέπεια να βρεθεί στην δεξιά πλευρά του δρόμου.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός ευτυχώς απομακρύνθηκαν άμεσα από την νταλίκα χωρίς να πάθουν κάτι, ενώ δύο τρία δέντρα κράτησαν το βάρος της νταλίκας και έτσι δεν βρέθηκε στο κενό (περίπου 100 μέτρα).

Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν οδηγός και συνοδηγός πως γλίτωσαν την τελευταία στιγμή…

Τέσσερις ώρες διάρκεσε το πρόβλημα με την κυκλοφορία

Εκφράζονται ευχαριστίες  στην δύναμη τις τροχαίας και τις αστυνομίας για την βοήθεια τους στην ρύθμιση τις κυκλοφορίας, τους αδερφούς Δαμίγου για τους 2 γερανούς που έφεραν, τον κύριο Σαράγια, τον κύριο Τσατσακλά και τον κύριο Κλωνάρη για την μηχανική ρύθμιση.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει δίκιο ο Στρατιωτικος, για αυτά που συμβαίνουν , μόνο εδώ. Άκου λέει, λύθηκε το χειρόφρενο. Ο άλλος πήρε σβάρνα τα αυτοκίνητα, και λέει δεν ξέρω γιατί. Καθημερινά περνούν τα STOP,μέσα στην πόλη, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Παρασερνουν πεζούς μέρα μεσημέρι. Ρε πάτε καλά; Συνέλθετε πριν είναι αργά. Θα αρχίσει σε λίγο η αυτοδικια, έτσι που το πάτε. Συγκεντρωθειτε όταν οδηγείτε και αφήστε τις δικαιολογίες, για τους άλλους που φταίνε….

  2. Αν όλοι μας οδηγούσαμε λίγο πιο προσεκτικά και περνάμε τα κατάλληλα μετρα

  3. Αν όλοι μας οδηγούσαμε λίγο πιο προσεκτικά και παίρναμε τα κατάλληλα μέτρα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, πολλά από αυτά που συμβαίνουν για άλλο ένα ακόμη καλοκαίρι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί!
    Το ίδιο ισχύει βέβαια (και το έχω γράψει άπειρες φορές) με το γηρασμένο, κορεσμένο και τελείως ακατάλληλο οδικό δίκτυο μας! Πολλά από τα ατυχήματα δεν θα συνέβαιναν εάν οι δρόμοι βρίσκονταν σε καλύτερη κατάσταση και ανακατασκευάζονταν με γνώμονα την ασφάλεια οδηγών και πεζών, η σήμανση (οριζόντια και κάθετη) ήταν σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ή έστω συμβάδιζε με την λογική κτλ.
    Πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει τις ευθύνες του. Εμείς να οδηγούμε προσεκτικά και ο Δήμος και η Περιφέρεια να βάλουν σε προτεραιότητα αυτά που πρέπει σε ότι αφορά τους δρόμους! Π.χ. δεν βοηθάει σε όλο αυτό, σε έναν δρόμο που είναι ήδη τόσο επικίνδυνος και βρίσκεται σε τόσο κακή κατάσταση όσο ο επαρχιακός, να στήνονται ιστοί φωτισμού, κόντρα σε κάθε κανόνα ασφάλειας και λογικής, σε ελάχιστη απόσταση από την οριογραμμή και πάνω στο οδόστρωμα!!

    • Καθημερινά κυκλοφορούν πάνω από 1000 ενοικιαζόμενα οχήματα διαφόρων ειδών

      Μην δαιμονοποιούμε μόνο τους Έλληνες,.αν δημοσιοποιήσω βίντεο με γουρούνες που οδηγούν ξένοι στην περιοχή Ψαλίδι που κατοικώ,πάνω στον υπάρχοντα μοναδικό δρόμο που ενώνει την πόλη μ αυτό το προάστιο που το καλοκαίρι διαμένουν πάνω από 6-7000 κόσμος,θα τρελαθείς..
      Αν ελεγχθούν αυτοί οι οδηγοί,οι περισσότεροι είναι πιωμένοι…
      Τα περισσότερα ατυχήματα που εμπλέκονται δεν δημοσιοποιούνται για χάρη του Τουρισμού.
      Περασμένη Πέμπτη ένα ενοικιαζόμενο όχημα,παραλίγο να σκοτώσει δύο ποδηλάτες, αφού έκανε επιτόπια αναστροφή το απόγευμα στις 09/6/22…εγώ τους σήκωσα,ενώ ο οδηγός ήταν προκλητικός και τους εγκατέλειψε.πες μου αν τον έπιασαν ποτέ, Σουηδός μουσουλμάνος,αφού τα στοιχεία του τα είπαμε… άστα,ένα ///ρδέλο είναι το νησί..και διοικείται από πολυεθνικές.Κριμα που θυσιάζονται άνθρωποι για συμφέροντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ