ΒΙΝΤΕΟ Δήμαρχος Κω στο OPEN: Η τουρκική προκλητικότητα δεν επηρεάζει τον τουρισμό μας | Επιχειρησιακά η χώρα μας αλλά και η Κως είναι πανέτοιμη

17
2597
📌 Στη συνέντευξη μου στην #εκπομπή ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ καλεσμένος της Φαίης Μαυραγάνη συζητήσαμε για τα #Ελληνοτουρκικα.
➡️ Η τουρκική προκλητικότητα δεν επηρεάζει τον τουρισμό μας.
➡️ Η Κως είναι ανάμεσα στα 4 νησιά της Ελλάδος με αύξηση των αφίξεων σε σχέση με το 2019,χρόνια ορόσημο για τον Ελληνικό Τουρισμό.
➡️ Η Κως & οι Κώοι έχουν ζήσει το 1987, έχουν ζήσει τα ΙΜΙΑ και δεν μας πτοούν οι προκλήσεις,εκτιμώ ότι είναι για εσωτερική κατανάλωση λόγω των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.
➡️ Επιχειρησιακά η χώρα μας αλλά και η Κως είναι πανέτοιμη.
📹 Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μάλλον έχει άγνοια κινδύνου ο Δήμαρχός μας, να τολμάει να μιλάει για ελληνοτουρκικά σε κανάλια !!!
    Ας μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε η ιστορία στα Ίμια, με πρωτεργάτη το Δήμαρχο Καλύμνου …..

    • Φίδι στον κόρφο. Μην παρασυρεσθε από οικονομικά οφέλη. Κρατάτε άμυνα. Το σλόγκαν ότι οι λαοί μας θέλουν ειρήνη, μόνο σε εμας υπάρχει αντίκρισμα. Ο Τούρκος είναι ένας λαός που καταστρέφει όποιον πολιτισμό συναντά στο διάβα του. Εισβολή στην Κύπρο ανοίγει η όρεξη και για άλλα. Ποιος λαός έχει στις φυλακές πολιτικούς κρατούμενους? Αυτός που ζει στο 1453 και συνεχίζει να ονειρεύετε.

      • Κικερων…
        ” Τους ιερούς χώρους δεν τους αγγίζεις όχι μόνο με το χέρι, αλλά ούτε με τη σκέψη”.

    • Στα ΑΡΜΑΤΑ, στα ΑΡΜΑΤΑ ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ, και εάν ξεμυτίσουν, ΧΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ, εσύ ξέρεις….

      Τι τραβάς κατά καημένε ΚΟΥΡΚΟΥΒΙΑΛΕ που μας το παίζεις και αστέρας της TV… ΑΝΙΚΑΝΕ ΛΑΟΠΛΑΝΕ το μόνο που ξέρεις είναι να στήνεσαι στον φακό σαν τον Μητσάρα ….

    • Πάρε ΚΟΨΙΜΙΕ τα ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ, τους Κοκωβιούς Πατριδοκάπηλους της ΔΕΞΙΑΣ σου Πτέρυγας και ΒΟΥΡ για ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ...

      Έτσι και αλλιώς όλοι οι γραφικοί σύμβουλοι σου, μισθοφόροι Δημοτικού Χρήματος, έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση από την προηγούμενη επιδρομή τους στον Αερολιμένα ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ για έλεγχο και φωτογραφίες… Μην αφήσεις κανένα Τούρκο να βγει χωρίς θερμομέτρηση στην ΛΑΜΠΗ…. Και για να περάσεις την ώρα σου τράβα σε όλους ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ…. Πάλι καλά που δεν κατονόμασες ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ όπως έκανε ο γραφικός κεκκκές Βουλευτής του ΣφΥΡΙΖΑ Λέσβου ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ…

  2. Ξεναγοί που πηγαινοέρχονται μας λένε ότι ψωνίζουν πολύ από εκεί.
    Άλλη μια αποτυχία.
    Λένε όλοι για τις εταιρείες χαμηλού κόστους,που φέρνουν τάχα κόσμο,αλλά κλείνουν μονοήμερες και διήμερες εδώ,ενώ πάνε τις υπόλοιπες απέναντι.
    Ρωτήστε ανθρώπους της αγοράς τι γίνεται.
    Άσχετοι.

  3. Μπορεί να κάνετε τους κωφούς, αλλά αν δείτε τα σχόλια που κάνουν οι τουρίστες θα τρελαθείτε.
    Η μικρότερη λίστα αναμονής για ταξί εδώ και μια εβδομάδα στην prime time,είναι της τάξης της 1 ώρας.
    Ταλαιπωρία ανθρώπων που δήθεν θέλουμε να τους βγάλουμε απ’ τα 5άστερα κάστρα να κινηθεί και το εμπόριο,η εστίαση.
    Με //ρδές δεν βάφονται αυγά.
    Το νησί χρειάζεται ανθρώπους που να ακούν τους πάντες και τα πάντα…ακούω για σύμβουλους κ.λ.π.σαχλαμάρες,ποτέ δεν πήγε ένας εκπρόσωπος να μιλήσει με υπαλλήλους..μόνο με αφεντικά, επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες… αυτό βέβαια δεν βαρύνει μόνο τον Δήμαρχο,αλλά τους μάττακες ξερόλες που ασχολούνται μόνο με το φακέλωμα και την επιμήκυνση της διαίρεσης των ψηφοφόρων .

    • Μπααα ψέματα λες, αφού οι ταξιτζήδες και τα ΚΤΕΛ μας έλεγαν ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια σε όλα τα δρομολόγια και όλες τις ώρες… Μπορεί να μην έχουμε πολλά ταξί αλλά τουλάχιστον είναι μερσεντές χαχαχαχα

  4. ΚΑΛΑ … ΥΠΑΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ;
    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ….. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ … ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ….

  5. Καλά ήταν η γραμμή κλειστή ..τι την ανοίξανε;;χιλιάδες τουρίστες πηγαίνουν απέναντι αφού στους χάρτες έχουν και την μονοήμερη εκδρομή και γυρνάνε με πληθώρα από ψώνια στερευοντας το ντόπιο εμπόριο.

  6. αρκεί που ο Δήμαρχος και τα φιλαράκια του είναι χαρούμενα!!! Ξέρει αυτός …. ειναί πολλά τα λεφτά απο τη γραμμή Κω -Τουρκίας!!!

  7. ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ EINAI TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ