Καρδάμαινα 2022!! Καλό καλοκαίρι και καλή σεζόν σε όλους!!! No comment…

37
6730

Καρδάμαινα 2022!! Καλό καλοκαίρι και καλή σεζόν σε όλους!!! No comment…

Από το facebook

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταστρέφουν καθημερινά το νησί. Ένας χρόνος σας έμεινε ευτυχώς! Ξουτ-ξουτ

    • Ευθυνη δικη σου,οταν σκεπαζες με πισσα,η οποια φθαροταν με την παροδο του χρονου.Να τα αποτελεσματα σου.Και οταν σου ελεγε καποιος καρδαμιωτης για την ψευτο πισσα του εβαλες τις φωνες.Δεν μπορεις να διαψευσεις γιατι ειμαι απο την καρδαμαινα και ειμουν παρων στο περιστατικο.

  2. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΈΡΙΑ ΣΑΣ, τις τρύπες τις άφησε το ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ για ΝΑ ΦΥΤΈΨΟΥΝ ΕΛΙΕΣ...

    Και μην βιάζεστε, μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα έρθουν οι ματσομένοι τουρίστες θα μαζεύουν και ελιές…

    • ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΟΥΣ.

    • Μάλλον δεν έχεις ιδέα και λες ότι σου κατέβει ο Πόγιας είναι ένας από τους μοναδικούς Προέδρους του νησιού που τρέχει όλη την ημέρα μαζί με το προσωπικό που διαθέτει μήπως και μπορεί καθ μπαλωσει τίποτα στο χωριό του γιατί εάν περιμένει από τον Δημαρχο και 4ους γύρω γύρω του ζητώ που καήκαμε

    • Ενω ο προηγουμενος προεδρος που δεν μας εκανε τιποτα ηταν καλος.Κανε καμια αλη δουλεια ρε δικε μου παρα να γραφεις οτι σου κατεβει.

  3. Καρδαμαινα,Κεφαλος,Ασφενδιου χωρια που δεν θελουν πρόοδο. Χωρια με μιζερους προεδρους αλλων εποχων

  4. Το αγγλοσαξωνικό no comment χωρίς σχόλια τι χρειάζεται;; Για να ακρωτηριαζετε την Ελληνική γλώσσα η για να μας βεβαιώσετε πως η Καρδαμαινα έγινε αποικία των Εγγλέζων;;

  5. Καλά να πάθετε όλοι εσείς που τον ψηφίσατε…. Εκεί να τα τρώτε στη μάπα κάθε μέρα… δεν σας άρεσε ο Κυριτσης… τώρα είναι αργά.. ένας χρόνος ακόμα έμεινε να φεύγει αυτή η υποτιθέμενη Δημοτικη αρχή

    • ο …………..που εκλεχτηκε για τρεις φηφους και ξερετε πως, με βουλγαρους, τωρα κανει το κοροιδο.

    • ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.ΕΝΑ ΔΥΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ.

    • ΠΩ!!!ΠΩ!!!ΠΩ!!! ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΨΕ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΙΤΗΡΙΟ!!!! ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ.

  6. Δημαρχος φωναζει στα συλλαλητηρια,μαζι με τους δημοτικους υπαλληλους κ τα σχολεια.τον τοπο μετα ποιος θα τον κοιταξει?βλ. Τιγκακι Καρδαμενα κλπ τι να πεις?

  7. Μια χαρα σας βλέπω και εσάς!!! Περνάτε από το πλάι τουλάχιστον,εδω πανω ειναι απροσπέλαστη δρόμοι ιδικά η αγροτική το μόνο μέρος που περνάνε πλάι ειναι ο δρόμος προς λιμάνι εκει να δεις ξεφτίλα πια. Ντροπή και μονο ντροπή νιώθουμε για αυτόν τον Δήμο, άφαντη όλοι τους ένα μεγάλο μηδέν κρίμα πολυ κρίμα!!!

  8. Όλοι άχρηστοι είναι μετανιώσαμε που τους ψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο και την πατήσαμε.

  9. Ο ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ……………. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΙΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  10. αυτά έγιναν εχθές, είναι καινούργια!! Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι το νησί είναι πιο έτοιμο από κάθε άλλη φορά!!! Είναι μοντάζ αυτά που δείχνετε…..προβοκάτσια!!!!

  11. αυτά που βλέπετε δεν είναι νεροφαγώματα στην άσφαλτο, ούτε κακοτεχνίες. είναι τα νέου τύπου πολεμικά καταφύγια που τόσο περίτεχνα κατασκεύασε ο Δήμος για προστασία από πυρηνικό πόλεμο!!!!! Για εσάς φροντίζει αλλά πάλι αχάριστοι είστε!!! Για την κατασκευή τους έγινε επίβλεψη απο τους Δασολόγους του τριγώνου για να μην πειραχτεί ο περιβάλλον χώρος!!

  12. Αυτά όλα έχουν χαλάσει απο τους νοτιάδες το χειμώνα. Ο πρόεδρος τόσο καιρό τι κάνει και δεν βάζει λυτούς και δεμένους που λένε για να φτιαχτούν; αλλά είναι μόνο για φωτογραφίες να βγάζει αυτή είναι η πολιτική του

  13. Δηλαδή όλοι οι πρόεδροι είναι ξαφνικά άχρηστοι και η δημοτική αρχή τα κάνει όλα τέλεια!! Φίλε είσαι πολύ μακριά από την πραγματικότητα λυπάμαι πολύ!!

  14. Πρόεδρος του Κυριτση στην Καρδάμαινα δεν υπάρχει; Εκείνος δεν μπορεί να μιλήσει; Διακοσμητικό στοιχείο είναι;

  15. Η Διοικηση Νικηταρα απετυχε να φερει εις περας τα αυτονοητα….2,5 χρονια τωρα ουτε ενα εργο υποδομης για τον 4ο τουριστικο προορισμο της Ελλαδας, ουτε ενας σχεδιασμος για την επομενη 4ετια που θελει τρομαρα του να παρει απο την πρωτη κιολας κυριακη (να σε φηφισουμε Θεοδοση αλλα με ποιες προγραμματικες μας δουλευεις?) εαν ησουν στον ιδιωτικο τομεα θα ειχες μια μονη σφραγιδα στο βιογραφικο σου ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ….
    Το νησι θελει σχεδιασμο, οργανωση, διαχειριση, προοπτικες το χετε η δεν το εχετε?

  16. Επιτέλους !!! Δεν χρειάζεστε πλέον ο κόσμος να βλέπει ειδήσεις για να δεί το τοπίο στην βομβαρδισμένη Ουκρανία!!! Το έχουμε live στην Καρδάμαινα!!!

  17. Δήμαρχε δεν είναι η πόλη μόνο το νησί, άφησες στο έλεος Καρδαμαινα Κεφαλο Αντιμαχεια Μαστιχαρι Τιγκακι προχωράμε στον Ιούνιο και τα χάλια είναι παντού εκτός από την πόλη, κρίμα!!!!

  18. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ. ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΤΥ ΝΗΣΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΛΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η Α΄ ΦΑΣΗ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 11:30 ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΘΚΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ….ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…

  19. Έχει ανοίξει μία τρύπα στην μέση του δρόμου κοντά στα ξενοδοχεία Κλεοπάτρα ήρθαν εχθές το συνεργείο της Δευακ και υποτίθεται ότι το έφτιαξαν μέχρι το απόγευμα ήταν πάλι το ίδιο. Ο πρόεδρος από εκεί περνάει δεν το βλέπει; Ας ελπίσουμε να μην έχουμε θύματα

  20. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΕΕΕΕΕΕ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ..
    ΧΤΕΣ 10/5 ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ…. ΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ… ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ..
    ΕΑΝ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΣ) ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ.
    ΑΛΛΑ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΑΒΡΗ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ,ΜΗΝ ΠΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑΟ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΕΣΑΣ
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ