ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ χορό & διασκέδαση η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κω στην Κοίμηση

1
3360
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη

Την ετήσια χοροεσπερίδα του διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά στην αίθουσα της Κοίμησης στην Αντιμάχεια ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Κω.

Μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης με φρέσκο ντόπιο κρέας και παραδοσιακά εδέσματα.

Ο Πρόεδρος Ν. Τσαγκάρης ευχαρίστησε όλους του δωροθέτες για τα πλούσια δώρα τα οποία πρόσφεραν για τη λαχειοφόρο του συλλόγου. Αναφέρθηκε ακόμα στη δύσκολη χρονιά που πέρασαν με την ξηρασία και την αύξηση των τιμών στις ζωοτροφές.  «Υπάρχουν και κάποιοι που δεν μας θέλουν και μας απειλούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαγκάρης λέγοντας προς τους συναδέλφους του να τους αγνοήσουν και να είναι υπερήφανοι με τη δουλειά που κάνουν.

Ευχαρίστησε τέλος τον Σεβασμιώτατο για τις ευχές του μέσω του εκπροσώπου του π. Ιωάννη Περαντωνάκη, όπως και τον π. Αντώνιο για την παρουσία τους.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου μετέφερε τις ευχές και τον χαιρετισμό του ο π. Ιωάννης Περαντωνάκης. Παρευρέθηκε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος των Σφαγείων Ν. Μυλωνάς.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα με τους Α. Λαμπρόγλου στο βιολί, Ν. Μάμμη σε λαούτο-τραγούδι, Γ. Βορδόχειλα, μπουζούκι και Β. Πλουμή τραγούδι σε μία βραδιά κεφιού και διασκέδασης για όλους τους παριστάμενους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έλεος δηλαδή!!!
    Είναι δυνατόν να δίνουν 1 μερίδα ανά τρία και ανά 5 άτομα????

    Και να δίνουν φαγητό όπου θέλουν αυτοί.,??

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ