Όλοι μαζί στο Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία | Κάλεσμα συμμετοχής Εμπορικού-Δικηγορικού συλλόγου -ΕΚ | Σωματείου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων | Κλειστοί δρόμοι αύριο στην Κω

7
1811

Κλειστές αύριο οι Δημοτικές υπηρεσίες

Όλοι μαζί στο Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία

 

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 6 Μαϊου οι υπηρεσίες του Δήμου Κω, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του Παγκωακού Συλλαλητηρίου που πραγματοποιείται στις 11.30 π.μ., για την στήριξη των δομών δημόσιας υγείας στο νησί μας.

Ο Δήμος Κω καλεί τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μας να ενισχύσουν τις διεκδικήσεις της κοινωνίας μας, με την παρουσία τους στο Παγκωακό Συλλαλητήριο.

Όλοι μαζί να βρεθούμε, για μια ώρα, στο χώρο της συγκέντρωσης.

Έξω από το Νοσοκομείο, στην οδό Ιπποκράτους.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι στο Δήμο, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, όλη η Κως.

Αυτή την Παρασκευή αγωνιζόμαστε για τη ζωή μας!

Να είμαστε όλοι εκεί!

 

Γραφείο Τύπου

Κατερίνα Γαβαλά: Η φωνή να φτάσει δυνατά και καθαρά στα αυτιά των υπευθύνων!

Έχοντας πάντα ως στόχο την καλυτέρευση και την εξέλιξη των παροχών υγειας προς τους πολίτες και επισκέπτες του νησιού, θεωρείται επιτακτική την ανάγκη αντιμετώπισης των ζητημάτων που αφορούν σήμερα το Νοσοκομείο Κω!

Απαρχαιωμένος οργανισμός, ακατάλληλη κτηριακή δομή, αναχρονιστικό θεσμικό πλαίσιο και ένα μη ελκυστικό επιστημονικό περιβάλλον συντελούν στην υποστελέχωση που αυτή την στιγμή καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και βάζει σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας!

Η Κως ως τουριστικός προορισμός αλλά κυρίως ως πατρίδα και γενέτειρα του Ιπποκράτη, και εμείς ως περήφανοι νησιώτες, και συνειδητοποιημένοι κάτοικοι της παραμεθορίου θεωρούμε επιεικώς αδιάφορο τον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων υγείας στα νησιά από την κεντρική εξουσία!

Καλούμε όλους τους πολίτες αύριο σε μια δυναμική παρουσία στο Παγκωακό συλλαλητήριο για την υγεία  στις 11:30 έξω από το νοσοκομείο Κω ώστε η φωνή να φτάσει δυνατά και καθαρά στα αυτιά των υπευθύνων!

 

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω

ΓΓ ΙΣΚΩ

«Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία – Κάλεσμα Εμπορικού συλλόγου»

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω «Ο ΕΡΜΗΣ» σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε ομόφωνα  :

  • Την συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. στο Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 11.30 π.μ έξω από το χώρο του Νοσοκομείου, επί της οδού Ιπποκράτους.

 

  • Καλεί τα μέλη του, τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και όλους τους συμπατριώτες μας να στηρίξουν με  την παρουσία τους την πρωτοβουλία για την επίλυση των προβλημάτων των δομών δημόσιας υγείας στο νησί μας.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης  Βρακίδης                                           Δημήτριος  Κώστογλου

 

Συμμετοχή Δικηγορικού Συλλόγου Κω στο Παγκωακό Συλλαλητήριο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κω, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, συμμετέχει στη Παγκωακή διαμαρτυρία για την υποστελέχωση του νοσοκομείου και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την 6 Μαΐου 2022, από τον Δήμο Κω και τους φορείς.

Εκ του Δ.Σ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Το ΕΚΒΣΔ μαζί με τους εργαζόμενους του νησιού παλεύουν για Δημόσια Δωρεάν Υγεία, χωρίς αστερίσκους, χωρίς ναι μεν αλλά, χωρίς καμία παραχώρηση του δημόσιου αγαθού στο κρεβάτι του Προκρούστη της ιδιωτικοποίησης και τις τραγικές συνέπειες από αυτήν την επιλογή.

Τα προβλήματα στις δημόσιες δομές υγείας στο νησί της Κω δεν ήρθαν από μόνα τους. Η υποστελέχωση, η έλλειψη υγειονομικών, ο ανεπαρκέστατος υλικοτεχνικός εξοπλισμός είναι συνέπεια των πολιτικών επιλογών όλων των κυβερνήσεων χθεσινών και σημερινών, που στηρίζουν την εμπορευματοποίηση της υγείας, που έχουν σηκώσει ψηλά ψηλά το χεράκι τους στην μείωση της χρηματοδότησης της υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η κυβερνητική πρόταση της ΝΔ για το ΝΕΟ ΕΣΥ μπάζει τους ιδιώτες από την πίσω και την μπροστινή πόρτα, έχοντας γνώση ότι ο ιδιώτης θα μπει εκεί όπου έχει κέρδος και το κέρδος του θα βγει ακόμα και με τον πόνο του άλλου. Το χέρι του ασθενή θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τσέπη αν θέλει να βρεί την υγειά του.

Αν κάτι βγαίνει ως βασικό συμπέρασμα είναι πως κάθε  κυβέρνηση βάζει και τη δική της «πινελιά», ώστε οι λαϊκές ανάγκες στην υγεία να περιορίζονται στα ελάχιστα.

Σε αυτήν την πολιτική πρέπει να σταθούμε απέναντι. Η αναγνώριση των προβλημάτων  χωρίς την ουσιαστική καταδίκη της πολιτικής που τα προκαλεί, θολώνει τα νερά και ενισχύει το αφήγημα της δήθεν προσπάθειας επίλυσής τους από αυτούς που τα δημιουργούν και που ευθύνονται για την απαράδεκτη κατάσταση  στις δημόσιες δομές υγείας στο νησί της Κω.

Το ΕΚΒΣΔ μαζί με τους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής, θα συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα για την ικανοποίηση των αναγκών μας.

Δεν κάνουμε  βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας. Στο Παγκωακό συλλαλητήριο στις 6 Μάη συμμετέχουμε και στηρίζουμε τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των υγειονομικών, των εργαζομένων και συνεχίζουμε να παλεύουμε για:

Δημόσια Δωρεάν υγεία για όλους.

  • Κρατική χρηματοδότηση και ουσιαστική ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, του Νοσοκομείου Κω, ΕΦΚΑ _ΚΩ, του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας και των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού και λοιπού προσωπικού. Μονιμοποίηση των συμβασιούχων  στο χώρο της  υγείας.
  • Ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ με άμεση πρόσληψη μόνιμου εξειδικευμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και αναγκαίου εξοπλισμού.
  • Μόνιμο μηχανισμό επιδημιολογικής επιτήρησης και δειγματοληπτικής παρακολούθησης της επιδημίας με κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε πόλη, χωριά και στους χώρους δουλειάς. Ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό στον ΕΟΔΥ.
  • Στελέχωση με μόνιμο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό του ΕΚΑΒ
  • Καμία επιχειρηματική δράση στο χώρο της υγείας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

4/05/22

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ &ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ&  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

Στην κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επιπλωμένων Διαμερισμάτων Νήσου Κω, αποφασίστηκε ομόφωνα.

Η συμμετοχή του Σωματείου μας  στο συλλαλητήριο, δίπλα στο πλευρό των συμπολιτών μας  και στην διεκδίκηση από την κυβέρνησή μας και το Υπουργείο Υγείας, της αναβάθμισης των δομών υγείας στο νησί μας με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων και με σύγχρονο μηχανολογικό – τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κω «Ιπποκράτειον»,  της λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας, αλλά και του μεγάλο στόχου της ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Κω.

 

 

Eκ του Δ/Σ

Η  Πρόεδρος                                                               ο  Γραμματέας

Τσακανιά Παπαδούλη Ελένη           Τρικοίλης Μιχαήλ

ΤΟ ΤΕΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το ΤΕΕ πάντα στέκεται με συνέπεια απέναντι στα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Είναι απαράδεκτο στην πατρίδα του Ιπποκράτη να υπολειτουργούν οι δομές υγείας.

Στηρίζουμε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επίλυση των προβλημάτων υγείας στο νησί μας και

καλούμε τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν στο Παγκωακό συλλαλητήριο για την υγεία την Παρασκευή 6 Μαϊου στις 11.30 π.μ. έξω από τον χώρο του Νοσοκομείου επί της οδού Ιπποκράτους.

Επίσης καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις με την παρουσία τους και τη φωνή τους.

Το θέμα της υγείας μας αφορά όλους.

Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΕ ΚΩ

ΣΕΠΕ Κω συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την υγεία

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ INKA12  σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε ομόφωνα  :

Την στηριξη του και συμμετοχή μελών του Δ.Σ. στο Παγκωακό Συλλαλητήριο για την Υγεία, την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 11.30 π.μ έξω από το χώρο του Νοσοκομείου, επί της οδού Ιπποκράτους.
Καλεί όλους , πολιτες -καταναλωτες -συμπατριώτες μας και επισκέπτες του ομορφου νησιου της Κω να στηρίξουν με  την παρουσία τους την πρωτοβουλία για την επίλυση των μεγαλων προβλημάτων των δομών δημόσιας υγείας στο νησί μας.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευγενικος Γιωργος                                                   Ζερβος Εμμανουηλ

ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΚΩ: Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο, δίπλα στο πλευρό των συμπολιτών μας 

Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Κω της Νέας Δημοκρατίας, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, ενόψει του συλλαλητηρίου και ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα σχετικά με την στελέχωση του νοσοκομείου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στηρίζουμε τη Διοίκηση στις προσπάθειές της να στελεχωθεί το νοσοκομείο με ειδικότητες ιατρών που είναι κενές.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο, δίπλα στο πλευρό των συμπολιτών μας  και διεκδικούμε από την κυβέρνησή μας και το Υπουργείο Υγείας, την αναβάθμιση των δομών υγείας στο νησί μας με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων και με σύγχρονο μηχανολογικό – τεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κω «Ιπποκράτειον»,  τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αντιμάχειας, αλλά και τον μεγάλο στόχο της ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Κω.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ

Κως, 5/5/2022

 

Η κυβέρνηση εγκατέλειψε τους Κώους, διαλύει το σύστημα Υγείας

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στηρίζει τον αγώνα των συμπατριωτών μας

 

Με «χειρουργική» ακρίβεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη πετυχαίνει τον στόχο της διάλυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Εγκαταλείπει τους νησιώτες και οδηγεί όποιον αντέχει να πληρώνει από την τσέπη του στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Όλοι οι άλλοι αφήνονται στην τύχη τους.

Απίστευτο για κάθε λογικό άνθρωπο να έχουν αφήσει το Νοσοκομείο της Κω δίχως Παθολόγο και μόνο με έναν (1) Ακτινολόγο.

Πρωτοφανής η απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σαράντα χρόνια από την ίδρυση του.

Πρωτοφανής και η εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων στον χώρο της υγείας.

Μόνο υποσχέσεις και λόγια δίχως αντίκρισμα, από τους περιοδεύοντες υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ.

Είναι ολοφάνερο πως οι κάτοικοι της Κω δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από αυτή την κυβέρνηση.

Απέναντι στην αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μόνη απάντηση είναι ένα ισχυρό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Για δημόσιο, δωρεάν σύστημα υγείας για όλους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει το Παγκωακό Συλλαλητήριο ενάντια στην εγκατάλειψη των δομών δημόσιας υγείας του νησιού μας.

Καλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν.

Να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας αλλά και για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας, γιατί μόνο τότε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα σε όφελος του λαού και όχι των λίγων.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βορείου Συγκροτήματος Δωδ/σου  συμμετέχει  με αίσθημα ευθύνης στην Παγκωακή διαμαρτυρία για την υποστελέχωση του νοσοκομείου.

Καλεί τους φίλους και όλα τα μέλη του, σε δυναμική παρουσία στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την 6 Μαΐου 2022, ώρα 11:30 από τον Δήμο Κω και τον Ιατρικό κόσμο, με την στήριξη όλων των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του νησιού.

 

Η ανάγκη για άμεση διεκδίκηση λύσεων στα ζητήματα των δομών υγείας είναι πλέον επιτακτική και η κυβέρνηση οφείλει να βρεθεί ενώπιων των ευθυνών της.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ν.Ε.Β.Σ.Δ.

Μήνυμα Ν. Σαντορινιού με αφορμή τη διοργάνωση του Παγκωακού Συλλαλητηρίου την Παρασκευή 6/5/22

 ​

«Από τη θέση μου ως βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία χαιρετίζω την διοργάνωση του Παγκωακού Συλλαλητηρίου με κεντρικό θέμα το αίτημα για άμεση ενίσχυση των δομών υγείας του νησιού με εξειδικευμένο και επαρκές προσωπικό. Ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει αφήσει τα νησιά στη μοίρα τους, που ονειρεύεται ιδιωτικοποιήσεις νοσοκομείων, που διαχειρίστηκε την πανδημία μόνο με απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και απαξίωση του ΕΣΥ, να ακούσει την ηχηρή φωνή του λαού των νησιών.

Η ΝΔ ως απάντηση στην υποστελέχωση και εγκατάλειψη που τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας των νησιών μας αντιμετωπίζουν, απαντά με νομοσχέδια περί συγχωνεύσεων δομών Υγείας, μετατροπή τους σε πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, ΣΔΙΤ με τη συνεργασία ιδιωτών, γιατρούς με μπλοκάκια που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους μόνο τους θερινούς μήνες και μειώσεις προϋπολογισμών. Η αντίστροφη μέτρηση για την Υγεία των νησιών και για το ΕΣΥ έχει ήδη ξεκινήσει. Όλοι μαζί οφείλουμε να υψώσουμε ανάστημα και να βάλουμε ένα τέλος στα σχέδια της Κυβέρνησης- ντίλερ συμφερόντων, της Κυβέρνησης που απαξιεί για τα νησιά και τους νησιώτες.

Ειδικά το Νοσοκομείο της Κω έχει υποστεί την μεγαλύτερη υποβάθμιση αφού ήδη μετράει 6 αποχωρήσεις γιατρών μεταξύ των οποίων και οι 2 παθολόγοι που υπηρετούσαν στην παθολογική κλινική, ενώ το Κέντρο Υγείας στο Πλατάνι δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω σοβαρών ελλείψεων βασικών ειδικοτήτων. Οι νησιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Δικαιούνται δημόσιες, δωρεάν και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Δικαιούνται αναγνώρισης και ειδικών πολιτικών που θα απαντούν στην Νησιωτικότητα και θα δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας και αξιοπρέπειας στον μόνιμα διαμένοντα πληθυσμό.

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εμπράκτως στήριξε το νησί της Κω: το ΓΝ-ΚΥ Κω στελεχώθηκε με  8 νέους μόνιμους ιατρούς και 9 επικουρικούς ιατρούς, μέσω προγράμματος κοινωφελούς απασχόλησης του ΟΑΕΔ ενίσχυσε το νοσοκομείο με 16 εργαζόμενους,  αύξησε τα όρια δαπανών του προϋπολογισμού κατά 1 εκ. €, κατέβαλε στο ιατρικό προσωπικό οφειλόμενες εφημερίες παλαιότερων ετών ύψους περίπου 1 εκ. €, λειτούργησε νέος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος, γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου για πρώτη φορά, έγινε επέκταση του δικτύου οξυγόνου, ανακαινίστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ο χώρος Βραχείας Νοσηλείας, δημιουργήθηκε θάλαμος μεταγγίσεων για τη μονάδα μεσογειακής αναιμίας ώστε να υπάρχει διαχωρισμός από τους ογκολογικούς ασθενείς, κατασκευάσθηκε ψυκτικός θάλαμος για τα μολυσματικά, συνδέθηκε ο αξονικός με το δίκτυο της ΔΕΗ καταργώντας το ρυπογόνο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος, κα.

Σήμερα συντασσόμαστε όλοι με τον λαό της Κω, τον Δήμο του νησιού και τους φορείς, διεκδικώντας τα αυτονόητα όπως η στελέχωση με προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και ειδικές μέριμνες ενίσχυσης των Δομών Υγείας του νησιού. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για να δοθούν ειδικά κίνητρα (οικονομικά, διοικητικά, βαθμολογικά, στεγαστικά, κα) στους γιατρούς ώστε να μεταβούν στα νησιά και να δεχθούν μόνιμες θέσεις. Γυρνάμε την πλάτη στις εμβαλωματικές πολιτικές των μετακινήσεων γιατρών από νησί σε νησί, με το τραγικό αποτέλεσμα να διαιωνίζονται τα κενά και να μεγαλώνει ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ζητάμε Δημόσια Υγεία για όλους τους νησιώτες χωρίς μπαλώματα, χωρίς μίζες για τους κολλητούς, χωρίς ιδιωτικοποιήσεις».

Νεκτάριος Σαντορινιός

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου 

 

Κλειστοί δρόμοι αύριο στην Κω

λόγω του Παγκωακού Συλλαλητηρίου για τις δομές δημόσιας υγείας

 

Κλειστοί στην κυκλοφορία, λόγω πραγματοποίησης του Παγκωακού Συλλαλητηρίου για την Υγεία, θα παραμείνουν οδοί στο κέντρο της Κω, αύριο Παρασκευή 6 Μαϊου, με απόφαση Δημάρχου.

Συγκεκριμένα, από 08:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ., θα είναι κλειστές οι οδοί:

Ιπποκράτους, Βασ. Παύλου (από την συμβολή της με την Ελ. Βενιζέλου), Λόρδου Βύρωνος και Μητροπόλεως.

 

Γραφείο Τύπου

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.

  2. Μπράβο του εμπορικού συλλόγου που κατάφερε να ενημερώσει πριν γίνει το συλλαλητήριο, περίμενα να το κάνει αφού γίνει,από την άλλη πάλι για να ανοίξουν Κυριακή το ποσταρουν από την προηγούμενη εβδομάδα! Εβραίοι! μόνο την τσέπη σας κοιτάτε για το νησί σας τίποτα. Ντροπή σας!

  3. Θα κλείσει ο δήμος αύριο για 1 h που θα πάνε οι εργαζόμενοι του Δήμου στο συλλαλητήριο ,εγώ για να παραβρεθώ εκεί στις 11:30 Θα πρέπει να χάσω το μεροκάματο να δούμε πόσους εργαζόμενους του Δήμου θα έχει εκεί.
    Ρε Είστε καλά;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ