Μακάρι να ήταν άλλη μια φάρσα… Καλό ταξίδι, καλέ μας φίλε Γιάννη!

32
37405

Όλοι ευχόμαστε να ήταν άλλη μια φάρσα όπως αυτές που αγαπούσε…

Η πραγματικότητα όμως είναι οδυνηρή και αδυσώπητη.

Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο πρόωρα και αδόκητα από κοντά μας.

Ο καλός μας φίλος Γιάννης Σαρρής έφυγε ξαφνικά απόψε από ανακοπή.

Η είδηση πάγωσε κυριολεκτικά όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς του.

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην Κω.

Καλόκαρδος, χιουμορίστας και πάντα δραστήριος επισκευαστής (Φανοποιός) αυτοκινήτων και δεινός ψαράς, λάτρης της θάλασσας.

Άνθρωπος της πίστης και της αγάπης (βοηθούσε πάντα αθόρυβα).

Από τους πιο παλιούς που έπεφταν για τον Σταυρό στη θάλασσα την ημέρα των Θεοφανείων στην Κω, καμάρωνε και το απολάμβανε πλάι στα μικρά παιδιά, χειμερινός κολυμβητής ο ίδιος.

Εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης πατέρας τριών πολύ αξιόλογων παιδιών.

Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Γιάννη, θα μείνεις αξέχαστος σε όλους μας, πέρα από τα αστεία σου, για την καλοσύνη, και την ανθρωπιά σου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τη μητέρα, τα παιδιά, τα αδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι την Πέμπτη 14/04/2022 στις 3μμ στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού απ’τις 2μμ). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Κω.

Η τελευταία του ανάρτηση:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα θερμοτατα συλλυπητηρια μου για ενα πολυ καλο και απλο παιδι τησ κω πολυ αγαπητο σε ολουσ μασ.
    α ρε ελεινα σιωνιστικα αποβρασματα ποσουσ αθωουσ ανθρωπουσ φαγατε τα τελευτια 2 χρονια και ποσοι ακομα θα φυγουν απο την επιδημια τησ ξαφνικιτιδας τα επομενα 3-4 χρονια (γιαννη μην το σβησεις σε παρακαλω στη μνημη του φιλου μας).

    • Δεν ντρέπεσαι; Αυτό βρήκες να γράψεις στη μνήμη του;Είσαι και εσυ από τους υπευθηνους που παρέσυραν άτομα …..έχασες να γράψεις ………….. ότι οι σιωνιστές που αναφέρεις έχουν κάνει 4 δόσεις.Τι να σου πω αν δεν αισθάνεσαι ντροπή.

    • Ελεος βρε φίλε πια μ’αυτη την καραμέλα λες και πριν δεν έφευγε κόσμος από ανακοπή…λιγο σεβασμο πια

  2. Τα θερμα μου συλλυπητηρια. Κριμα για τον ανθρωπο. Τι θα γινουμέεεε με την ξαφνικιτιδάαα

  3. Γιαννη καλε μου φιλε γιγαντα, γιατι μας το εκανες αυτο; ειχαμε κανονισει να σηκωσουμε τον επιταφιο παλι μαζί, καλο ταξείδι αγαπημενε φιλε, Πρόλαβα να σου πω και γω οτι σε αγαπω προχθες στα γενεθλια σου

  4. Ανακοπές ανακοπές ανακοπές….ποτε αλλωτε τετοιο θανατικό στο νησι και στην Ελλάδα γενικα…. θα πληρώσουν στο Θεο αν δεν πληρώσουν στους ανθρώπους

  5. Καλο ταξίδι Γιανναρε και ας είναι ελαφρυ το χώμα ποτ θα σε σκεπασει.Θα μας λείψει η αγνή ψυχή και η θετική ενέργεια σου.

  6. Προς φίλος πρώτο σχόλιο,.. Συμφωνώ περί συληπητηρκα στον εξέχων φίλο και άνθρωπο έφυγε

    Και να είναι καλά εκεί που θα πάει. Οπως ήταν και στην ζωή του… Αλλά δεν θα παραλειιψω να Συμφωνησω περί….των σιωνιστικων αποβρασματων που μας κυβερνουν (Μήτσο – Τάκης κτλ

  7. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και συγγενείς του. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη.

  8. Καλή αντάμωση φίλε Γιάννη.ο Θεός σε διάλεξε.γιατι ήσουν αγνός απλός αγαπητός σε όλους.πΝικητας

  9. Σεβασμός λίγο, δεν βλάπτει. Αρχίσανε πάλι τις λαλακιες για εμβόλια και άλλα. Δεν πιστεύω ότι είναι φίλοι. Αν ήταν, θα γνώριζαν. Δεν υπάρχουν ξεφνικιτιδες. 130.000~140.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα, ΑΙΦΝΊΔΙΑ. Αυτό σημαίνει 350 ~400 άτομα, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ. Πάντα υπήρχαν, αλλά η τεχνολογία (ίντερνετ, ΜΜΕ, τύπος) μας τα έφεραν στην καθημερινότητα μας και μέσα στο σπίτι μας. Παψτε λοιπόν να λέτε τα ίδια και τα ίδια όταν χάνεται ένας γνωστός μας. ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΊΑ. Μην βγάζετε τις φοβίες σας τρομοκρατωντας το κοινό. Καλά κάνεις και δεν έκανες το εμβόλιο, αλλά μην μας ζαλίζεις έπειτα από 3 εμβόλια και 2μισι χρόνια πανδημίας. Δικαίωμα σου, δικαίωμα μας. Η βλακεια είναι ανίκητη. Τέλος πάντων, STOP στις ξαφνικιτιδες και κάντε κανένα έλεγχο υγείας. Προστατέψτε την υγεία σας και ακούστε τους γιατρούς. Σεβαστείτε την μνήμη των συνανθρώπων μας και τους οικείους τους. Έλεος πια……

    • Όσο και να προσπαθείτε να τα κρύψετε ρε παπαγαλάκια οταν ο χάρος από τη «φόλα» χτυπήσει και το κοντινό σου περιβάλλον τοτε θα καταλάβεις οτι τσάμπα τα λεφτά για την προπαγάνδα…πλέον υπάρχουν στοιχειά για τις χιλιάδες παρενέργειες απο τα σκευάσματα του Μπουρλα και θα πάτε η φυλακη η στην Κολαση

    • Εσυ σιγουρα εχεις κανονισει και για την 4η δοση. Δικαιωμα σου και δικαιωμα μας να βλεπουμε τα πραγματα αντικειμενικα κι οχι μονοπλευρα. Πες μας αν εισαι γιατρος και ποσα παιρνεις για να λες αυτα που λες. Γιατι το φακελακι πλεον ειναι νομιμο…

  10. Καλό παράδεισο φίλε μου καλέ…. εσείς οι υπόλοιποι συνεχίστε να κάνετε εμβόλια μάγκες δυστυχώς δεν μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο του Κυρίου!! Σας προφήτεψε ο γέροντας Παΐσιος τα πάντα δεν ακούσατε τον λόγο του κύριο όμως, λυπάμαι….

  11. Τα θερμά συλλυπητήρια στους ανθρώπους του. Ειλικρινά είναι πολύ λυπηρό να χάνονται τέτοιοι καλοί Άνθρωποι .

  12. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ