Καλό ταξίδι Θεολόγο! Έχασε τη μάχη ο καλός μας φίλος…

12
21502

Δεν άντεξε τελικά από τα πολλαπλά εγκεφαλικά ο καλός μας φίλος και αγωνιστής της ζωής Θεολόγος Βαβλάς και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αγγλίας όπου βρέθηκε το τελευταίο διάστημα για οικογενειακή του υπόθεση, σε ηλικία 61 ετών.

Ένας αυθεντικός άνθρωπος, δυναμικός, έξω καρδιά, καλοσυνάτος, χιουμορίστας. Καλλιτεχνική φύση. Από μικρός συμμετείχε σε μουσικά συγκροτήματα παίζοντας ακορντεόν – αρμόνιο και τραγουδώντας σε νυχτερινά κέντρα της εποχής.

Πατέρας τεσσάρων εξαιρετικών παιδιών (τρεις γιους και μια κόρη) και παππούς.

Επί 31 -32 χρόνια είχε την καντίνα στα Θερμά, με τα οποία τον έχουμε συνδέσει, μιας και μετά το κλείσιμο της μοναδικής ταβέρνας στην περιοχή ήταν ο άνθρωπος που τα πρόσεχε και πάντα νοιαζόταν για αυτά (πότε θα ανοίξει ο δρόμος, η γούρνα, πως θα προστατευθεί η περιοχή κλπ).

Είναι χαρακτηριστικό το περσινό ρεπορτάζ του συναδέλφου Μάριου Παπαδημητρίου στην Δημοτική τηλεόραση όπου μιλάει ο ίδιος στο 03′:53*.

Ιδιαίτερη ήταν η αγάπη του για την Εθνοφυλακή ως εθνοφύλακας και ο ίδιος πάντα συμμετείχε στις δράσεις της ομάδας, στις ασκήσεις και τις παρελάσεις.

Αγαπούσε επίσης το χωριό της μητέρα του το Λαγούδι και ειδικά την περιοχή του Αγίου Θεολόγου (του οποίο φέρει και το όνομα) όπου ήταν ο παππούς του.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας φίλε Θεολόγε, θα μείνεις αξέχαστος σε όλους μας για την ανθρωπιά, την ευθύτητα και την ντομπροσύνη σου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του, τα παιδιά του, τα αδέλφια του και όλους τους συγγενείς.

*Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην Κω, αλλά λόγω των διαδικασιών θα καθυστερήσει κάποιες μέρες (μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε)

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Μπορει καποιος να μας πει αν …………. Πρεπει επιτελους να μαθουμε την αληθεια. Δεν ειναι δυνατον να φευγουν ετσι στα καλα καθουμενα νεοι ανθρωποι. Ουτε σε πολεμο τοσοι νεκροι…

  2. Έφυγε ένα πολύ καλό παιδί και ένας ταλαντούχος μουσικός. Η παλιά γειτονιά μας στην Αβέρωφ θα τον θυμάται με πολύ αγάπη. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ