ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Κως υποδέχτηκε «γλυκά» και «μουσικά» τους πρώτους επισκέπτες της σεζόν, με πτήση από Αγγλία, σήμερα το μεσημέρι- Αισιόδοξα τα μηνύματα παρά τις αντιξοότητες με την πολεμική κρίση

28
4104

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή
Στις 12 το μεσημέρι έφτασαν στην Κω οι πρώτου ξένοι επισκέπτες του νησιού με την πρώτη πτήση από το Μπρίστολ της Αγγλίας.
Το καλωσόρισμα με το «καλημέρ» έγινε πιο γλυκό με τοπικό μπακλαβαδάκι και παραδοσιακή κανελάδα σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το γραφείο τουριστικής πολιτικής δήμου Κω, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, κ. Σέβης Βλάχου.
Ενώ οι  παραδοσιακοί καλλιτέχνες, Νικολιός Χατζηνικολάου και Κυριάκος Παππούλης, φρόντισαν για την μουσική ατμόσφαιρα με «συρτάκι» κι άλλες γνωστές ελληνικές μελωδίες.
Δηλώσεις στην κάμερα του Kos Tv, παραχώρησαν οι διοργανωτές της λιτής υποδοχής στους πρώτους ξένους επισκέπτες που έφτασαν στο νησί μας από το Bristol της Βρετανίας.
Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σέβη Βλάχου, υπογράμμισε ότι η φετινή τουριστική σεζόν έχει καλλιεργήσει αυξημένες προσδοκίες για ανάκαμψη στους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης, μετά από τα δυο τελευταία δύσκολα καλοκαίρια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο η Ουκρανική κρίση και το γενικευμένο κύμα ακρίβειας που βιώνουν οι Έλληνες αλλά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι προξενεί νέους προβληματισμούς για την τελική της έκβαση. Η ίδια, επισημαίνει ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει συντονισμένη προσπάθεια να είναι έτοιμο το νησί από κάθε άποψη για να προσφέρει στους τουρίστες ποιοτική διαμονή, θέτοντας σε πρώτο πλάνο έργα που επείγει να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Απριλίου.

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέσα στη βρώμα είναι όλα… το μόνο που σας νοιάζει είναι το μόντελινγκ , φωτογραφίες κ πόζες…

  2. Βλέπουμε εμείς οι πολίτες για ότι κάνετε στο νησί.Θαωειμαστε πάλι διπλα σας στις επομενες.

  3. Να τους φέρεις μια βόλτα να δουν τα γήπεδα μπάσκετ που δεν θα φτιάξετε για άλλη μια χρονιά και τις τριτοκοσμικές συνθήκες που αφήνετε να προπονούνται τα παιδιά μας ανίκανοι … Όλα για το θεαθηναι…

  4. Άραγες τους είπε κανένας ότι παραιτήθηκε η μοναδική παθολόγος από το νοσοκομείο του νησιού του Ιπποκράτη; Εαν αρρωστήσουν μπορούν να θεραπευτουν από σαμάνους

    • Σωστό!! Το νησί του Ιπποκράτη δεν έχει ούτε ένα παθολόγο!!!
      Κατά τ άλλα νέο νοσοκομειο φωνάζετε!!
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ!
      ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΩ….

  5. Θα πρεπε να ντρεπεσται για την εικόνα του νησιου παντου χαλια τιγκακι μαστιχαρι κεφαλο καρδαμαινα δελφίνια και οπου αλλου χαλια είναι….8 Απριλίου βαζει κοσμο το τιγκακι και δεν εχει δρομο να περασουν η τουριστες….ΑΧΡΙΣΤΟΙ ολοι σας μονο του φενεστε ειστε για της κάμερες και τπτ αλλο….ΟΛΟΙ σας και η τορινοι κ η προηγούμενοι και η προ προηγούμενη τα ιδια σ… ειστε….που είναι η προεδροι και η δημ.συμβουλοι να βγουν μπροστά να υπερασπιστουν τον τόπο τους μονο μαλώνουν σαν τ κοκόρια για το ποιος την εχει ποιο μεγαλη μαλλον…. και ο ενας κατηγορη τον αλλον…αλλα όμοιος ομοιου και η κοπριά στα λάχανα είστε….

  6. Περίμενε από αυτούς τους τουρίστες του all inclusive κάτι καλό;; Μόνο που θα γεμίσουν τον βιολογικό αντί τα ταμεία της αγοράς του νησιού.

    • ΠΡΩΤΟΠΌΡΟ ΤΟ ΝΗΣΊ ΜΑΣ στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
      Σε κάθε All.Inclusive μια ανεμογεννήτρια, ώστε να μην εξαρτώνται απ τον Εθνικό πάροχο ρεύματος.
      Όλη την μέρα απολαμβάνουν έτσι κι αλλιώς air condition τσάμπα,αλοίμονο στους ιθαγενείς που παίρνουν δάνειο για να πληρώσουν την ΔΕΗ.
      Θα μπορούσε να γίνει κα Αιολικό πάρκο.10 εκτονώσεις ο κάθε πελάτης την ημέρα,θα //στούμε στο…ρεύμα.

  7. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ??????
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  8. Αφορολόγητο,ακίνδυνο,απαραίτητο για φθηνή ενέργεια.
    Μία ακόμα πατέντα των Πολυεθνικών ,σαν αναγνώριση της φιλοξενίας. Με ειδικό αγωγό θα συνδέεται κάθε 5άστερο με τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. Κορυφαία ποιότητα ,θα μπορούσε να εξάγει κιόλας.
    Προς το παρόν θα χρησιμοποιηθεί για τον φωτισμό του νέου Mal,φωταγωγόντας το Κέντρο ενώ σε υγροποιημένη μορφή να ‘φωτίσει’ και τον επαρχιακό.Ο νέος φορέας θα λέγεται Π@ΡΔ@ΡΑΞ Α.Ε.

  9. Τελικά η λ@λ@κια είναι ανίκητη. Ξεκινά ένας, και εμφανίζονται άλλοι δέκα. Τι επιστήμονες πάνε χαμένοι; Τι πατριώτες ελληναρες; Τι ηλιθιότητα μας περιβάλλει; Τι ανορθογραφία υπάρχει; Παρόλα αυτά, εκεί στο πληκτρολόγιο, να βγάλεις το μπερδεμενο μυαλό σου. Δεν ξέρω που θα πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Είναι κρίμα. Δείχνει το επίπεδο της κοινωνίας. Μετά μας κακοφαινετε, αν κάποιος στρατιωτικός ή από την άλλη Ελλάδα μας βρίζει. Αρκεί μια ματιά στα σχόλια και σχηματιζεις εικόνα. Αυτή η Κως μας αξίζει; Νομίζω πως όχι, αλλά δεν ξέρω τι να πω……

    • Ενώ το δικό σου κείμενο είναι συντακτικά και ορθογραφικά άι.

      Εκτός απ τους ‘τονισμούς’ που σε κάποιες λέξεις είναι άφαντοι, ξεκινάς σε πρώτο πληθυντικό και πας στο δεύτερο ενικό…ενώ αυτό ‘από την άλλη Ελλάδα’ θυμίζει Οδύσσεια.. το καλύτερο όλων το άφησες για το τέλος. Όταν ένας φασίστας βρίζει τους κατοίκους του Νησιού δεν πρέπει να μας ‘κακοφαίνετε’,αλλά μας αξίζει κιόλας.
      Άραγε κατάλαβες γιατί οι σχολιαστές είναι δυσανασχετισμένοι? κατάλαβες γιατί γράφουν αρνητικά σχόλια?
      Ποια Κως μας αξίζει? Σήμερα είδα τέσσερεις απ τους επισκέπτες να μπαίνουν σε κατάστημα ,χωρίς μάσκα.
      Κανένας δεν τους μίλησε. Ούτε στο αεροδρόμιο έδειχναν να κρατούν προφυλάξεις.
      Όπως κάθε καλοκαίρι στην convid εποχή, ενώ για το πόσο υποφέρει η Κοινωνία απ την μάστιγα των βραχιολιών πρέπει να διαπρέπεις στο Harvard για να το καταλάβεις.

  10. Μήν ξεχάσετε να τους πάτε μία βόλτα από το διεθνών προδιαγραφών νοσοκομείο και να τους δείξετε πόσο ασφαλής είναι οι δρόμοι του νησιού.Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ θέλετε και ποιοτικό τουρισμό μετά όλοι για την αρπαχτη είστε…

  11. Φερτους στο Τιγκάκι και πες τους να κάνουν υπομονή…..είστε δυστυχώς η ποιο ανίκανη ηγεσία τουρισμού!!! Η θέση που έχετε είναι η ποιο σημαντική του νησιού έπρεπε να έχετε τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο σε ότι έχει να κάνει με τα έργα σε τουριστικές περιοχές όπως το Τιγκάκι ας πούμε!! Αλά εσείς ούτε απέξω δεν έχετε περάσει από την ημέρα που εκλεγήκατε

  12. Τώρα φταίω εγώ να πω, που τα βρήκατε αυτά………….; Αλλά αυτοί είστε!! Μια ζωή πως θα ρουφηξετε τα χρήματα των τουριστών! Ευτυχώς που οι Έλληνες δεν πατάνε το πόδι τους, γιατί όταν το πάτησαν τους ρουφηξατε το αίμα. Τώρα λοιπόν, λουστείται τα all inclusive, γιατί αυτοί είστε και έτσι σας ταιριάζει. Πιάσατε τον παπά απ’…… με παροχές του//////////

    • και στο Δρομοκαΐτειο σε παίρνει.μονο άσχετος θα έλεγε τέτοια επιχειρήματα.

  13. Από πότε αποτελεί υποδοχή στους τουρίστες της Κω ο δίσκος με τα μπακλαβαδακια στο αεροδρόμιο και το συρτάκι; Τί χάλια η όλη παρουσία και ντροπή για την παράδοση του νησιού….όλα λάθος και φτηνιαρικα, χωρίς μεράκι, χωρίς όραμα, χωρίς γνώσεις και κουλτούρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ