Τούρκοι δημοσιογράφοι CNN Turk: «Να πάρουμε τα νησιά που μας έκλεψε η Ελλάδα»

21
1658

Τούρκοι δημοσιογράφοι του δικτύου CNN Turk «φοβούνται» για πιθανή επίθεση της Ελλάδας στην Τουρκία με αφορμή το ουκρανικό – Παρουσιάζουν χάρτες με ελληνικά νησιά λέγοντας πως κατέχει «παράνομα» η χώρα μας

Στη γενικότερη αναταραχή που επικρατεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, Τούρκοι δημοσιογράφοι του δικτύου CNN Turk «φοβούνται» για πιθανή επίθεση της Ελλάδας στην Τουρκία, παρουσιάζουν χάρτες με ελληνικά νησιά λέγοντας πως κατέχει «παράνομα» η χώρα μας και προτείνουν μελλοντική κατάληψή τους από την Τουρκία. Όλα αυτά όχι σε ένα τυχαίο περιθωριακό τηλεοπτικό σταθμό, αλλά σε έναν από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα της χώρας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπασάκ Σενγκιουλ σε εκπομπή του CNN Turk μιλάει με φόντο χάρτη με τα «παρανόμως» εξοπλισμένα νησιά της Ελλάδας. Αρχικά θέτει τον… «προβληματισμό» της λέγοντας: «Η Ελλάδα εξόπλισε τα νησιά τα οποία έπρεπε να είναι αφοπλισμένα. Άλλωστε σχετικά με αυτό η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει από το υψηλότερο βήμα να θέτει τις αντιρρήσεις της και ανέφερε πως θα γίνουν τα απαραίτητα. Υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει πρόκληση απ’ την πλευρά της Ελλάδας κατά της Τουρκίας ,όπως έγινε και με την Ρωσία;» λέει η Σενγκιού, καταλήγοντας με το ερώτημα: «Το επόμενο διάστημα σχετικά με την Τουρκία, υπάρχει μήπως σκέψη για μία ανάλογη κίνηση;»

Ακολούθως, στο ίδιο κλίμα, ο κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Χουλκί Τζεβίζογλου λέει πως πρέπει να αναζητηθούν τρόποι ώστε η Τουρκία να πάει πίσω τα νησιά από την Ελλάδα: «Τώρα πρέπει και να μην πέσουμε στην παγίδα, αλλά και να πάρουμε με κάποιο τρόπο τα καταληφθέντα μας νησιά. Μήπως λόγω αυτού του προβλήματος (Ουκρανία), να παραβλέψουμε ότι κάποια νησιά μας καταλήφθηκαν; Να αδρανοποιηθούμε; μεταξύ τα νησιά μας καταλήφθηκαν, η Αλεξανδρούπολη εξοπλίστηκε και η Ελλάδα συνεχώς παρενοχλεί την Τουρκία» ολοκλήρωσε προκλητικά ο Τζεβίζογλου.

Ειδήσεις σήμερα:

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μέχρι να ανοίξεις τα μαντροσκυλίστικα μάτια σου και να ξεστραβωθείς

      Ότι το CNN Turk είναι το Μέγκα της Τουρκίας και οι δημοσιογράφοι του οι Ευαγγελάτοι, οι Χατζηνικολάου, οι Πρετεντέρηδες και οι Πορτοσάλτες τους. Αντε σάλτα μαζί τους κι εσύ

      • Το ότι κρίνεις τη δικτατορία της Τουρκίας με τη δημοκρατία της Ελλάδας τι να σου πω;Αξιος της μοίρας σου προδότη.

        • Ο τι το iq του παρτσακλού. ότι και το δικό σου

    • …να πει σε όλην την υφηλιο να βρούνε μια τουρκική απόδειξη σε όλη την παραλιακή της ζώνη – ΙΩΝΙΑ κλπ – και ποιο ανατολικά από την αρχαιότητα. Μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ αδιασειστες αποδείξεις περί ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ…. ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ.

  1. Εμείς άραγε θα βγάλουμε μια φορά έναν χάρτη με τις χαμένες πατρίδες θυμίζοντας στους Μογγόλους την πραγματικότητα;
    Υ.Σ. Κατά τα άλλα θα ανοίξουμε την γραμμή για να σώσουμε την οικονομία τους.
    Ντροπή μας.

  2. Ποια δημοκρατια ρε πατε καλα μολις ξεκηνισει ο πολεμος θα σας σ….ολους κ….ρουφιανοι του ερδογαν κλασαν μπαλαν

  3. Με με.τια καμ μπουρδάν και θα φάτε καλά Τα παράλια και μέσα είναι ελληνικά η Κωσταντινούπολης η Αγία Σοφία η περιουσίες μας . το ξεχνάτε κάντε μοκο και μην κάνετε όνειρα γατί οδικό σας σας βάζει και βλέπετε πόλη τηλεόραση και σας δίνει ληγμένα χάπια .

  4. Τα παράπονα σας στους Ιταλούς και στους Άγγλους που τα απελευθέρωσαν αφού τους τα είχατε πουλήσει πρώτα εσείς .
    Μετά από πεντακόσια χρόνια Οθωμανικής σκλαβιάς ζητάτε και τα ρέστα. ;;.Τότε να πάρουμε την Σμύρνη τον Πόντο την Κωνσταντινούπολη και ότι μας αρπάξατε.

  5. Έλληνες προδότες..
    Σαν τον Μητσοτάκη που ψηφίσατε, εσείς οι κουστουμαρισμένοι και γραβατωμένοι χιμπατζήδες και ουρακοταγκοι….

    Για δεκαετίες δηλητηριάζεται ο λαός της Τουρκίας με άρρωστο εθνικισμό. Και οι πολιτικοί μας, τα φραγκατα κόπρανα δηλαδή, εθελοτυφλούν αφήνοντας το Θηρίο να γιγαντωθεί… Δεν νομίζω αυτό να είναι πια εύκολα αναστρέψιμο..

  6. Πάλι καλά που έχουμε πρωθυπουργό με τα κότσια σαν το ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε ξεφτίλα με την Τουρκία δέστε το σε βάθος

    • Μονο με τον Μητσοτακη παντως κοψανε τις ποιο ανετες βολτες 2 μιλια απο την πολη της ροδου φτασανε ….μην συγκρινεις ο ενας ειναι ενας κεκες που εχει φαει και τα πομολα και ο αλλος μαζεψε 37 δισ….τι να λεμε στη καταντια που ειμαστε τωρα δεν ειμασταν ουτε στα μνημονια…..

    • Πράγματι! Ο ανεμελος ψυχάκιας, αρχηγός των Γαλάζιων Πιθήκων και Δικτάτορας της χώρας, φρόντισε να συσφιξουμε τις σχέσεις μας με τους γείτονες. Γιατί ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, οι Τούρκοι κάνουν ότι θέλουν σε Αιγαίο και Κύπρο. Έτσι είναι οι φιλίες των Εθναρχων! Πρέπει να είναι κανείς τυφλός ή πανίβλαξ για να ΜΗΝ καταλάβει πως η πρωθυπουργαρα μας Μητσοτάκης έχει τις ευλογίες του ΘΕΟΥ! Παγκόσμια πανδημία, στάχτη η μισή Ελλάδα, κατάρρευση της Δημοκρατίας, φτωχοποιηση/ εξαθλίωση μέρος Β’, είμαστε ένα βήμα πριν το πόλεμο με την Τουρκία, δύο βήματα πριν τον Παγκόσμιο Πόλεμο κλπ. κλπ. κλπ…! Ε ναι!! Το ειδαμε σε «βάθος» τριχωτέ μου ανωνυμε φίλε, που τον Ιούλιο του 2019 κατέβηκες από τα δέντρα..

  7. ΟΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ‘ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ’ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?

  8. ΙΔΟΎ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΕΤΕ. ΕΔΏ ΕΊΜΑΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ. ΌΧΙ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΕΛΆΤΕ. ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 21 ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ Α ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΖΏΑ. ΕΛΑΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ