ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ουκρανών πολιτών στην Κω για την φρίκη του πολέμου και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

31
2423

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι Ουκρανοί πολίτες, στην πλατεία Ελευθερίας Κω για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι διαμαρτυρόμενοι, κρατώντας σημαίες της χώρας τους και πλακάτ με συνθήματα κατά του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, φωνάζουν «όχι στον πόλεμο στην Ουκρανία».

Ταυτόχρονα αγωνιούν και για τους χιλιάδες συμπατριώτες τους οι οποίοι είτε έχουν μείνει στην περιοχή και αντιμετωπίζουμε χιλιάδες δυσκολίες, είτε έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς και της προσφυγιάς προκειμένου να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει αυτή η συμφορά και να κλείσει η πόρτα της κολάσεως του πολέμου που καταπίνει αμάχους και πολεμιστές. Μόνο με την ειρήνη ευημερούν οι λαοί.

  2. Να δω άμα γίνει κανένα επεισόδιο που θα την κόψετε κωοι όπως με τα Ίμια περνάτε τα αεροπλάνα και δρόμο

    • Τι λες ρε Καραβανά για τα Ίμια, εδώ ήμασταν και τα ζήσαμε!! Κάτι καραβανάδες σαν και σένα την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια! Άιντε βλήμα…αμφιβάλλω αν είσαι Στρατιωτικός. Βέβαια αν είσαι, μόνο για την ‘καλλιόπη’ κάνεις.

    • ………Εχω ζησει τριπλασια γεγονοτα απο εσενα μικρε μου!!
      Τι μου τσαμπουνας τωρα;

    • Βρε τι δαίμονας είσαι , εάν είσαι κώος ντροπή σου , εάν είσαι ξένος , ξεγκρεμίστου πο δω .

    • όχι στρατιωτικός. Και επειδή στην κρίση των Ιμίων είμασταν επίστρατοι, βλέπαμε κάτι σαν και εσένα να τρέμουν και να κλαίνε σαν τα κοριτσάκια από τον φόβο τους. Εμείς εδώ θα μείνουμε αν γίνει κάτι, εσύ δεν ξέρω πως θα φύγεις. Μάλλον κολυμπώντας.

  3. Η βλακεία σου ανίκητη!Σε πονάνε οι Κώοι;Αν σε έχουν πληγώσει,υπάρχει ο δρόμος της επιστροφής στη γενέτειρά σου, η οποία έχει ρημάξει από την απουσία σου!

  4. Ο πουτιν δεν ξύπνησε το πρωί και λέει παμε να καταλάβουμε την Ουκρανία. Η ουκρανια πρέπει να σεβαστεί τις μειονότητες που ζουν στην Ουκρανία και όχι να προσπαθεί να τις εξαφάνιση σαν την τουρκια ποντιους Αρμένιους Ελληνες που του κατασφαξε.καταδικαστεος ο πόλεμος.

    • Δηλαδή να μην πάρουμε θέση απέναντι σε κάτι που έχει ομοιότητες με αυτό που ονειρεύεται ο Ερντογάν;

      Απ το 1974 τα νησιά απειλούνται απ τον Λωλό απέναντι με εισβολή και μεις θα υποστηρίξουμε αυτόν που κάνει πλάτες στον Τούρκο?
      Σκέψου να είχε και F35 και ότι ήθελε ..όχι ότι και τώρα κοιμόμαστε ήσυχοι..

  5. Βρε γκαου πως θα τελειωσει ο πολεμος, αμα μπειτε στο Νατο?
    και να σταματησει αυτος σημερα, θα ξεκινησουν αλλοι δεκα στο μελλον…

    • Αλήθεια;Έτσι είπε ο ορθόδοξος Πούτιν και το λες;Όπως φαντάζομαι ότι και οι Κύπριοι το ίδιο έκαναν στους Τουρκοκύπριους και μπήκε η Τουρκία να τους σώσει.

    • Τι εννοείς ρε βλακακο;Πρην 8 χρόνια η Ρωσία έκανε εισβολή πάλι και πήρε την Κριμαία .Που ζεις ρε φάντασμα που μιλάς πάνω σε νεκρούς να κάνει πολιτική ζωο .

  6. Η Ρωσία τους προειδοποίησε δίνοντας τους χρόνο. Τώρα καλώς ή κακώς άρχισε και δεν κάνει πίσω και ούτε θα χάσει. Κρίμα στον άμαχο πληθυσμό ο οποίος δεν φταίει αν έχει εβραιοναζιστη ηθοποιό για πρόεδρο.Το λυπηρό είναι ότι στην Κω βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε καταστήματα για τον κοβιντ για την προστασία της δημόσιας υγείας ενώ εδώ στις φωτογραφίες είναι ψιλο χύμα 😂😂😂😂😂😂😂. Μπράβο στην αστυνομία.

  7. Το τάγμα Αζοφ το έχει ακούσει κανείς;;
    Είχα φίλο Ρώσο που ζούσε στο Λουγκανσκ . Από το 2009 χάθηκαν τα ίχνη του.

  8. -Τα FRIEKORPS ήταν παραστρατιωτικα ναζιστικά τάγματα της Γερμανίας στον Β’παγκοσμιο πόλεμο,τα αγαπημένα παιδιά του ΧΙΤΛΕΡ, τα παιδιά για τις πιο δύσκολες αποστολές.
    -Στην Ουκρανία τα παραστρατιωτικα τάγματα AZOF UKRAINE,που ανήκουν και συνεργάζονται με τον Ουκρανικό στρατο, ειναι ναζιστικά και στις στολές τους φέρουν τα σήματα των FRIEKORPS….

  9. Θέλω να δω ένα κανάλι να κάνει ρεπορτάζ για τους χιλιάδες Αφρικανούς φοιτητές που τους απωθούν και δεν τους επιτρέπουν να φύγουν με τα τρένα που φυγαδεύουν μόνο λευκούς.

  10. Ξεσηκωθηκε ολος ο Δυτικος «Δημοκρατικος» κοσμος και πηρε αυστηρα μετρα κατα του εισβολεα στην Ουκρανια και καλα εκανε. Θυμαμαι, ομως, μια αλλη εισβολη που εγινε στην ΚΎΠΡΟ ,και που συνεχιζεται ακομα, με ολα τα επακόλουθα. ΟΧΙ κυριοι»Δημοκρατες!!» Τα μετρα ΔΕΝ παιρνονται αναλογα με το ποιος εναι ο ΘΎΤΗΣ και το ποιος ειναι το ΘΥΜΑ γιατι τοτε ειναι ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ για να εξυπηρετησετε τα ΔΙΚΑΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και να ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τα ΔΙΚΆΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ.7 θα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ