Η Κως επανασυστήνεται με νέα οπτική ταυτότητα ως τουριστικός προορισμός! Το νέο λογότυπο – Η νέα ιστοσελίδα

125
8159
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Χαρίκλεια Χριστοφή

Χωρίς την παρουσία τελικά της Υφ. Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη

Η Κως επανασυστήνεται με νέα οπτική ταυτότητα ως τουριστικός προορισμός!

 

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του κινηματογράφου Ορφέα η νέα οπτική ταυτότητα του τουριστικού προορισμού Κως, η οποία περιελάμβανε την παρουσίαση ευρημάτων έρευνας, την παρουσίαση νέου λογότυπου και νέας ιστοσελίδας του προορισμού και την παρουσίαση νέων εφαρμογών επικοινωνίας για τις ανάγκες της τουριστικής προβολής. Στη συνέχεια προβλήθηκε νέο πρωτότυπο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες κατασκευής της νέας ιστοσελίδας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δύναται δε να χρησιμοποιηθεί και σε επόμενες προωθητικές δράσεις.

 

To λογότυπο, το οποίο σχεδίασε η εταιρεία Linakis.digital –   Sputnik Design Team, βασισμένο στα ευρήματα της έρευνας, είναι φρέσκο, διαχρονικό αλλά και σύγχρονο, σε λιτές γραμμές, αντικατοπτρίζοντας την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική του προορισμού.

 

Η νέα ιστοσελίδα www.kos.gr που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Reach είναι φιλική προς το χρήστη (user friendly), με ανανεωμένο υλικό και προσαρμόζεται δυναμικά και άμεσα σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης (responsive design).

 

Δημιουργήθηκε νέο οπτικοακουστικό υλικό για τις ανάγκες της προβολής και της διαφήμισης του προορισμού, που περιλαμβάνει φωτογραφίες και θεματικά βίντεο τα οποία ανέλαβε ο Μιχάλης Πατάκος, φωτογράφος – βιντεογράφος από την Κω.

Το κεντρικό βίντεο, που ακολουθεί τις εμπειρίες ενός ζευγαριού αναδεικνύοντας τις ομορφιές και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κω, βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Το συντονισμό των δράσεων είχε η Κατερίνα Κανταρζή, ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα τουρισμού σε συνεργασία με το Μάνο Παπακωνσταντίνου, στέλεχος μάρκετινγκ επί σειρά ετών, ο οποίος συμμετέχει συμβουλευτικά σε θέματα μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Δήμου Κω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 

125 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το νησί έχουν άλλα προτεραιότητα δρόμος νοσοκομείο το νησί δεν χρειάζεται brand για να προχωρήσει προχωράει και μόνο του και στο κάτω-κάτω το κάνατε που το κάνατε εκεί στο όμικρον χάθηκε να το εμπλουτίσετε λίγο ξεραΐλα σκέτη

    • Τριώροφη ΠΟΡΤΑ στον ΚΟΨΙΜΙΟ. Τον πήραν χαμπάρι, ΨΟΦΆΕΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ...

      Κατάντια, τον άδειασε ακόμα και η Ζαχαράκη….

      • ΤΟ ΠΑΣ ΜΑ.ΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ

        ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ.ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΝΑ ΤΗΝ ΨΙΡΙΑΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΑΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ=ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.ΤΑ ΦΑΚΙΣΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ.ΧΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΕΤΣΙ.

    • ΦΩΤΟ ΦΙΕΣΤΑ με ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΔΗΛΩΜΈΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΚΡΥΦΆ ...

      ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΟΨΙΜΙΈ;;; ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ;;;; ΠΟΥΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ;;; ΜΕ ΠΑΣΑΛΛΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΏΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;; Το μόνο που ενδιαφέρει τον ΑΒΟΥΛΟ Τριώροφο είναι οι φωτογραφίες και τα μεγάλα όνειρα θερινής νύχτας… Ο κακομοίρης, το παίζει ΜΕΡΕΜΕΤΙΑΖΗΣ…

      • Πάντως πρέπει να είσαι πολύ χαζοβιόλης να γράφεις όλα τα σχολια,την στιγνη που και εσύ γνωρίζεις ότι αυτή η δημοτική αρχή θα εινα για πολλά χρονια.Και που είσαι ψιτακε βηξε,μηπως βγαλεις την καραμέλα που σου έδωσε ο απερχομενος μπας???? και συνέλθεις.

  2. Ανοίγεις τη σελίδα kos.gr και το πρώτο που βλέπεις είναι η ανορθόγραφη λέξη «χαίρεται», αντί του «χαίρετε» που είναι το σωστό. Φτιάξτε το γιατί βγάζει μάτια….

  3. Δεν ξεκινάς καμπάνια με το ν λες Kos memories for life….λαθος Κανενας δεν παει σε νησι που πουλάει ανάμνηση….αλλα ζωη, ένταση, συγκίνηση, δραστηριότητες, τρελα, διασκέδαση, χαρα κτλ αναμνήσεις εχουμε απο νεκρούς και από τα παλιά, λαθος προσεγγιση στο 100% δεν προσκάλεις μελλοντικούς τουρίστες λέγοντας ελάτε στο Νησί των αναμνήσεων οξύμωρο και πολυ death κατάσταση βγαζει ας το δουνε λίγο σοβαρα , απο την αλλη το Κο με το s απο κάτω ειναι για τα πανηγύρια εντελως, το αφαιρετικό s εντελως ειναι ξεπερασμένο εδω και δεκαετίες η Κως προφέρετε και λέγετε Κως – kos και όχι Κω – ko ατυχεστατη σχεδίαση κριμα δεν το αξίζει η ιστορία και η δυναμική του νησιού μας, το βιντεο τελειο και πολυ δυναμικό συγχαρητηρια στον δημιουργό.

  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΟΣ… ΚΡΙΜΑ

  5. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ….. ΤΟΝ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ …….., ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΥΨΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΑΣ …….ΣΕ.

  6. Δειτε που πάνε τα λεφτά που βρήκαν από τον προηγουμενο ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

    Κο κο κο κο…. και απο κάτω το κύμα …. που μας πήρε και μας σήκωσε!!!
    Η κ. Ζαχαρακη πού καθοταν;;;

  7. δυστυχώς δεν μου αρέσει καθόλου.Το s που είναι από κατω δείχνει πτωτική ταση,οπότε μόνο αρνητικό πρόσημο εχει …λυπάμαι το νησί μας αξίζει πολύ περισσότερα.

  8. Εδώ δεν έχουμε επάρκεια στο ρεύμα, προβλήματα με το νερό, νοσοκομείο ανύπαρκτο και χειροκρότημα για το νέο λογότυπο. Τι να πει κανείς. Ο πάτος του βαρελιού μας περιμένει αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι λυπάμαι

  9. Στα βήματα του Κλάους Σβαμπ και του Κουλη του αντινατιβιστη το βίντεο με ένα μαύρο και μια λευκή…μιξ γκριλ

  10. Απουσίαζει κάποια μελέτη για τα αδέσποτα,για τη επικινδυνοτητα του οδικού δικτύου

    Προσωπικά πιστεύω ότι έπρεπε να υπάρχει διαδημοτική επιτροπή για τα δυστυχήματα,για την έλλειψη αστυνόμευσης που θα βοηθά την ανταπόκριση στην ανεξέλεγκτη οδηγική συμπεριφορά των επισκεπτών, ντόπιων, τουριστών,αλλά και των συμπολιτών που έρχονται με δικά τους οχήματα και επιβαρύνουν το οδικό δίκτυο για να στελεχώσουν τον Τουριστικό κλάδο, έλεγχο της επαιτείας απ τα μέσα Μαρτίου που έρχονται πολυπληθείς ομάδες Ρομά χωρίς αντικείμενο μετανάστευσης παρά την κλοπή μεθυσμένων,κινητών, περιπολίες σε παραλίες νύχτα μέρα… τουτέστιν μισές δουλειές.σηκωμα τα μανίκια και δουλειά,δεν είναι ντροπή να πείτε ότι είστε άσχετοι.

  11. Ρε σεις, μια δεύτερη γνώμη πριν τα παρουσιάσετε, πήρατε? Προλάβατε και τα στείλατε στη Ζαχαράκη, γι αυτό έκοψε?

  12. Πραγματικά εξεπλάγειν για το πόσο κακό είναι το λογότυπο λολ. Καλά και το προηγούμενο δεν ήταν καλό, υπερβολικά πολύπλοκο αλλά αυτό θα είανι η πρώτη φορά που θα χαρω όταν το αλλάξει κάποιος στο μέλλον. Ξέρουν οι ξένοι τι είναι το ΚΟ;;; Λείπει ένα τελικό S απο εκεί, θα μπορούσατε να το βάλετε και να αφήσετε και το άλλο το παιχνιδιάρικο απο κάτω απο το Ο ώστε να παίξεται με την διπλή μορφή του ονόματος KOS ΚΩΣ. Τώρα έτσι όχι απλά δεν φέρνει το νησί θα τους μπερδεύει κι όλας.
    Το σάιτ είναι οκ, βασικό και χωρίς κάτι ιδιαίτερο αλλά χρειαζόταν ένα καθαρό σάιτ…το θέμα είναι στο περιεχόμενο,αυτό είναι βασιλιάς.
    Το βίντεο το ίδιο, μπορούσες να αλλάξεις τα λογότυπα και να το χρησιμοποιείς για όποιο άλλο νησί στο Αιγαίο θες λολ. Δείτε τι έκανε η Πελοπόνησσος για promo video και πάρτε καμιά ιδέα. https://youtu.be/V8x2dweXaiQ

  13. Δεν μου αρέσει, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου… Το σημαντικό δεν είναι το όμορφο λογότυπο και η νέα ιστοσελίδα, το ζητούμενο είναι οι επικαιροποιημένες πληροφορίες, οι απαντήσεις στα ερωτήματα των τουριστών. Κάποιος δηλαδή πισω απο τη σελίδα που να προσφέρει ενημέρωση στους τουρίστες και όχι μόνο. Εκεί υπάρχει πρόβλημα όλα, αυτά τα χρόνια, αυτό να δείτε ζεστά.

  14. Έκανε κάτι καινούριο η Κως και ξανασυστήνεται? Λύθηκαν προβλήματα? Απέκτησε νέες υπηρεσίες? Νέες παροχές? Σε ποιους ξανασυστήνεται και ως τι? Κάτι καινούριο?

  15. Αυτό το λογότυπο… χίλιες φορές κρίμα. Ειδικά για την παρούσα Δημοτική Αρχή. Δεν το αξίζει αυτό!

  16. Χαχαχαχαχαχ πλάκα έχετε σε αυτό νησί. Καημό το είχα να ακούσω μια καλή κουβέντα .το ένα έτσι και το άλλο γιουβέτσι . Άντε κάντε την αυτοκριτική της και αφήστε τα πικροχολα σχόλια υπερτελειοι ΚΩΟΙ .

  17. Το διαφημιστικό βίντεο είναι πολύ υψηλού επιπέδου,ιδανικό για την προβολή της Κω. Αντιθέτως το λογότυπο δεν είναι καθόλου καλό.

  18. Πομφόλυγες και επεα πτεροεντα. Σαπούνοφούσκες και λόγια που πετάνε. ας κοιτάξουν πρώτα τις βασικές υποδομές και μετά να θέλουν περιηγητές στο νησί μας. Ο πληθωρισμός και η ακρίβεια καλπάζουν παρέα με τη φονική πανδημια που έβαλε επικίνδυνα στο κόκκινο το νησί. Όλα είναι ρευστά με τέτοιες συνθήκες.

  19. Είναι χορηγούμενο πακέτο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν χρειαζόταν η μάζωξη με το νησί στο κόκκινο για κορονοιο και πολύ αγγλοσαξωνικό. δεν υπάρχει τίποτα ελληνικό παραδοσιακό ντόπιο έστω μεταφρασμένο λες και θα επισκεφθούν οι ξένοι Αγγλική αποικία. Ούτε και τον πιο άσχετο δεν πείθει.

    • όλο παράπονα είσαστε όλοι για το s που έπεσε. Και πού είναι το πρόβλημα? Άμα δε σας αρέσει, γυρίστε το μισή στροφή αριστερά και θα το δείτε όρθιο.

  20. Παιδια το προηγούμενο λογότυπο του κ. Καραθωμα δαυιδ ήταν πολύ καλύτερο!!
    Αυτό με το s να είναι στραβό μας θυμίζει ότι στράβωσε από τον σεισμό!! Θα προτιμούσα το παλιό λογότυπο και την νέα ιστοσελίδα!!

  21. Το λογότυπο δεν είναι καλό κατά την άποψη μου και πέρα από το αισθητικό κομμάτι το οποίο είναι υποκειμενικό,το πρόβλημα ξεκινάει ότι δεν έγινε ανοιχτός διαγωνισμός για κάτι τόσο σημαντικό για το νησί,ώστε να έχει την ευκαιρία και την τιμη ο κάθε επαγγελματίας και ερασιτέχνης γραφίστας του νησιού αλλά και ο κάθε απλός πολίτης που ίσως να είχε την ιδέα η το ταλέντο να σχεδιάσει το λογότυπο του νησιού του.Θα μπορούσε να είναι ένας ταλαντούχος Κωος μαθητής λυκείου και όχι μια εταιρία από την Αθήνα.

  22. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που θα αναβάθμισει το νησί μας ακόμα περισσότερο.χαιρόμαστε που η κως έχει μέσα σε όλο αυτο τα δικά της παιδιά που έβαλαν τα δυνατά τους για να ταξιδέψει το νησί μας σε όλο τον κόσμο.θερμα Συγχαρητήρια σε όλους σας!

  23. ΕΥΓΕ! ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ
    ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ.ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.Π.Χ.: ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ,ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ,Κ.Τ.Λ. …ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΛΟΣ;

  24. Αν ο προηγούμενος δήμαρχος, που δεν τον πάω, σας πρότεινε αυτό το λογότυπο εσείς θα συμφωνούσατε;

  25. Βλέπω στο νέο Site μια φωτογραφία από το τζαμί με μιναρέ που δεν υπάρχει πιά!

  26. Άραγε οι «κραχτες» τι θα ήθελαν στον λογότυπο της Κω ;Μήπως κ@@@κια με μπραζιλ 😳😳😳 ή καμία χρωματιστή ομπρέλα ; Έχουμε ένα σκέτο ξεκάθαρο kos . Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

    • το s που είναι αποκάτω σας πείραξε? To γυρνάμε όποτε θέλουμε αποπάνω. Ή το σβήνουμε. Πού είναι το πρόβλημα?

  27. Ο………., πόσο απαράδεκτος;
    Έμεινε λίγα λεπτά στον Ορφέα, μετά έκανε ότι μιλούσε στο κινητό του και έφυγε από την αίθουσα, δεν γύρισε ποτέ πίσω.
    Ρε …………, αφού δεν μπορείς, γιατί δεν πας στον καναπέ σου/σπίτι σου;
    Καλά σου είναι.
    Ήμαρτον πια.
    Δεν υπάρχει αυτό…!
    Υ.Γ. Αυτό το σχόλιο είναι άσχετο με το logo.

  28. Δεν είναι πολύ ωραίο το λογότυπο. Δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω στο τέλος αλλά δεν είναι καλό!!

  29. Δεν είναι λογότυπο αυτό Δήμαρχε, άλλαξε τους συνεργάτες σου γιατί σε καταστρέφουν. ΚΡΙΜΑ.

  30. Το διαφημιστικό σποτ έχει σαν κεντρική ιδέα το λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. Αντε και λίγο ποδήλατο. Μου θυμίζει διαφήμιση της δεκαετίας του 80.Θα προτιμούσα κάτι ποιο φρέσκο, πιο έξυπνο.

  31. Το βίντεο πολύ μέτριο και φτωχό. Δεν υπάρχουν τα τοπικά προιόντα όπως το κρασοτύρι, η μαερια, η κανελάδα, Δείχνουν ένα ζευγάρι που παίρνει το δείπνο του σε ξενοδοχείο? τοσες ψαροταβερνες υπάρχουν στην Αβερωφ! το ούζο που είναι? Διασκέδαση σε ξενοδοχείο? καλύτερα να δείχνατε τα μπαρακια με τους ξένους να χοροπηδάνε ή ένα βράδυ στον Μύλο. Τα ελληνικα νησια φημίζονται για τα ξωκλήσια και τις γάτες.. δεν είδα τίποτα. Στην Κω δεν υπάρχει μόνο το ασκληπιείο, είναι η Καζα Ρωμανα, τα αρχαια στον Αγιο Στεφανο. Το ηλιοβασιλεμα στην Ζια, τα καραβακια στο Μανδρακι, οι ψαραδες στα δελφινια, η παλια πόλη με τα μαγαζακια, καφές στην Μαρίνα, το επαρχείο, θαλασσια σπορ, beach tennis. Θελετε να δείξετε πολυπολιτισμικα στοιχεία του νησιού? βαλτε εκκλησιες, το τζαμι και την χαβρα(βεβαια αυτο με επιφύλαξη γιατι καποιοι λαοι ειναι ρατσιστές). Δείξατε αμπελώνες έπρεπε να δείξετε και ένα ελαιοτριβείο

  32. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΤΛ)

  33. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΤΛ)

  34. Ένα νησί σε πλήρη εγκατάλειψη από μια δημοτική αρχή ΑΝΑΞΙΑ εντελώς . Ας φτιάξουν τους δρόμους αρχικά ,ας κλείσουν τις λακούβες,ας καθαρίσουν τιυς φοίνικες απο τα ξερά που όταν φυσάει είναι φονικά όπλα,ας φροντίσιυν για την καθαριότητα στους δρόμους,ας αντικαταστήσουν τους σπασμένους κάδους. Έχουν αναλογιστεί πόσα θανατηφόρα τροχαία γίνοντα μέσα σ ένα χρόνο ?? Πρώτα ας φροντίσουν αυτά και μετά να κάνουν προβολές .

  35. ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ FB ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ . ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ

  36. Δημαρχε οτι και να κανεις, ο τουρισμος θα ερθει αν ειναι να ερθει.
    Γιατι υπαρχουν φραπορτ, τουι και λοιποι συγγενεις.
    Εσυ κοιταξε να μεινετε κοντα στον κοσμακη, και μερικα στελεχη σου να ξεκαβαλλησουν το καλαμι.
    Καλα ξεκινησες, αλλα προσεχε!!!! Οι εκλογες εναι κοντα!!!

  37. Οσο σε τριγυριζουν τσανακογλειφτες, και ασχετοι, τοσο θα πατωνεις… ξυπνα οσο ειναι καιρος…

  38. Μην ανησυχείτε, το απαράδεκτο αυτό λογότυπο θα το παίζουν παντού οπότε θα το συνηθίσετε. Οι τουρίστες δεν υπάρχει περίπτωση να το συνηθίσουν.

  39. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΗ ? ΤΗΝ ΚΩ ΔΙΑΦΙΜΗΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ …..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΔΕΙΟ ….ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΕ ???ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΑΨΕ .ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΟΥ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ …ΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ SITE .

  40. Για να το κλείνουμε το θέμα,όλοι γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να εξαργυρωθουν οι προεκλογικές συμφωνίες στήριξης και τα νταλαβέρια. Λεφτά να υπάρχουν. Ως πότε όμως .

  41. Ποσό είπαμε μας κόστισε αυτό το πράμα δεν ας είπατε .Κυκλοφορούν ελεύθερα βιντεάκια στο Ίντερνετ από διάφορους κλάσεις ανώτερα από αυτό και τζάμπα.

  42. κο~ … Θ’ΕΛΕΙ ΛΊΓΟ ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΓΙΆ ΝΆ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΌΤΙ ΓΡΆΦΕΙ ΚΟς… ΥΠΟΛΗΛΏΝΕΙ ΆΡΑΓΕ ΈΝΑ ΚΎΜΑ; Π’ΟΣΑ ΛΕΦΤΆ ΓΙΆ ΑΥΤΌ ΤΌ ΛΟΓΌΤΥΠΟ;

  43. ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ….ΛΥΠΑΜΑΙ

  44. ….. ο κ. Κ…… γιατί πήγε στην παρουσίαση του logo και μέσα σε δύο λεπτά έφυγε….;

  45. Αυτό το τουριστικό λογότυπο καθόλου πρωτότυπο δεν είναι. Αν οι κατασκευαστές του διάβαζαν λίγο περισσότερο την ιστορία της Κω θα έβλεπαν ότι από το 1686 κάποιος Γάλλος, ο Ellis Veryard, έδωσε στα αρχικά του ονόματος της Κω την ακόλουθη περιγραφή για να επαινέσει το κρασί του νησιού :
    COS
    C =Colour(χρώμα)
    Ο =Odour(άρωμα)
    S = Savour (γεύση)
    Θα μπορούσαν, λοιπόν, να επιλέξουν ανάλογες με τον τουρισμό αγγλικές λέξεις για το KOS

    • Δε βλεπω ομως καμμια ενημερωτικη σελιδα να αναδεικνυει τη αντιγραφη απο την Ταιλανδη. Ντροπη στους αντιγραφεις. Ειναι και νεα παιδια. Χωρις εμπνευση χωρις παιδεια.

  46. Απλά μάλλον δεν σαρεσει το πρόσωπο που φωτογραφίζεται..επι εποχής κυριτση, σαερασαν οι πόζες κυριτση.. Και εκστασιαζοσουν με την μούρη ΤΟΥ.. από δεξιώσεις σε ταξίδια.. Και από ταξίδια σε δεξιώσεις… .. Ο ΝΙΚΓΗΤΑΡΑΣ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ. Παλιο…κα….εντωμεταξυ περί τριώροφου…. Εκείνα τα 200 χιλιάρικα του δικού σου βρέθηκαν.. Τι θα χτίαζετε με αυτά? Τετραωροφα??? Η από που προέρχονται….. Αααα ξέχασα από τον κόπο σας……………..

    • Γράφει ο …… …….;;;;
      Αντε δύσμοιρε πολϊτη πλήρωνε τον δήμαρχο της ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΜΑΣ…για να εκπληρώνει τις προεκλογικές του υποσχεσεις !!
      Αντε δύσμοιρε πολίτη ξεκίνα πάλι απο το ΜΗΔΕΝ που θα σε αφήσουν… για να μπορέσει το νησϊ να αποκτήσει ΔΗΜΑΡΧΟ… και όχι ……..
      Εσύ λοιπόν που θιχτηκες απο την τριορωφη πορτα…… και το καθεστώς που ανήκεις…. θόλωσες απο το κράξιμο … και ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ…

  47. Η Κως τόσα χρόνια δεν έχει παρουσία στο ίντερνετ. Καιρός ήταν να δρομολογήσει. Είχα ακούσει τον Ηλία και τους ψήφισα αλλα 5 χρόνια δεν έκαναν τίποτα. Θεοδόση βλέπω πας καλά. Ελπίζω να μη με διαψεύσεις. Την επόμενη φορά θα σε στηρίξουμε

  48. Νερό, ρεύμα,γιατρούς , δρόμους ;;; Δευτερευούσης σημασίας ε ;;; Είστε τραγικοί και το χειρότερο ; Δεν ιδρώνει το αυτί σας … απορώ με τους συμβούλους σας … κοιμούνται και δε σας σκουντούν ;;; Τους χρυσό πληρώνουμε κιόλας 🤣

  49. Χαίρετε( διόρθωσαν το χαίρεται μετα σπο σχολιο εξευτελιστικο) λεει η φοβερη!! νεα ιστοσελιδα, και με αστερισκο διευκρινιζει… θα πει να εισαι καλα!!!! Και συνεχιζει απτοητη ( η ιστοσελιδα) Παραδοσιακος! ακουσον- ακουσον! χαιρετισμος της Κω!! Μονο στη Κω λεμε χαιρετε!!! Εσεις το ξερατε;;;;;Ερασιτεχνισμοι πληρωμενοι με πολλες χιλιαδες ευρω.

  50. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το έργο τους….Πωπω μουρμούρα. Οτιδήποτε κάνει οποιοσδήποτε δήμαρχος δεν λέτε κ ένα μπράβο…μόνο χολή να βγάζετε.αλλο θέμα ο τουρισμός που χωρίς αυτόν δεν τρώμε κ άλλο το νοσοκομείο.ελεος.

    • Και φυσικά αυτά τα σημαντικά περί νοσοκομείου κ.α. τα θυμούνται ξαφνικά όταν κάτι τους ξινιζει ή δεν είναι του γούστου τους. Θα θελα να ήξερα ποσοι από εδώ που λένε για νοσοκομείο έχουν πάει έστω και σε ΜΙΑ διαμαρτυρία;;;;;;; Και τους πείραξε το λογότυπο. Που στο κάτω κάτω είναι και απαραίτητο θέλουμε δεν θέλουμε . Μην μπερδεύετε τα στρείδια με τα μύδια . Άλλο θέμα το ένα άλλο το άλλο .

  51. Οχ πάλι καλοκαίρι έρχεται τι θα τραβήξουμε. Πόσους θα στείλουμε διακομιδή και πόσους μεταφορική γιατί δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Και το κακό είναι ότι δεν κουνιέται τίποτα να βελτιωθεί η ποιότητα στο νησί. Μόνο ξενοδοχείο και τίποτα άλλο . Με αυτά τα χωριά θα ασχοληθεί σοβαρά κάποιος; Για τον έναν και μοναδικό δρόμο; Τα φώτα πότε θα μπούνε; Το νοσοκομείο άσε αυτό μεγάλη επιτυχία. Διαβάζω την επικεφαλίδα και γελάω. Αλλά μάλλον να κλαίω θέλω. ΝΈΑ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ. Τι μας λέτε; Με τι προσόντα ;

  52. Προσωπικά βρίσκω αυτό το λογότυπο και την όλη θεματική παρουσίαση αρκετά καινοτόμα για το νησί μας, την Κω. Υποδηλώνει τις ποικιλόχρωμες πτυχές & τα αρώματα που παίρνει μαζί του κάποιος επισκέπτης ή πολίτης της Κω. Το λογότυπο είναι τόσο ευέλικτο ώστε να μπορεί να είναι διαχειρίσιμο ανάλογα με την περίσταση της παρουσίασης του νησιού προς τον έξω κόσμο. Το λογότυπο στις μέρες μας είναι μία τεράστια ευθύνη η οποία απαιτεί πολύ λεπτομερής μελέτη για να μπορεί να αποδίδει πλήρως συμβολικά με τρία μόνο γράμματα συμπεριλαμβανομένων των υπάρχουσων χρωματικών παραλλαγών. Οι καιροί διαβαίνουν & οι καιροί έχουν απαιτήσεις σε όλους τους τομείς του νησιού. Δυστυχώς όμως το μόνιμο πρόβλημα της Κω είναι ότι η μόνη περίσταση κατά την οποία όλοι γίνονται μία γροθιά σε αυτό τον τόπο είναι ΜΟΝΟ όταν θέλουν να κακολογούν. Για κανέναν άλλο λόγο. Αναρωτιέμαι αν αξίζει σε αυτό το νησί να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και ειδικά σε αυτό που αναφερθήκατε, ότι οι Κώοι γίνονται μία γροθιά ΜΟΝΟ όταν θέλουν να κακολογούν. Απόδειξη πως ποτέ δεν έγιναν μία γροθιά στα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν το νησί. Πάρτε παράδειγμα στα συλλαλητήρια που λαμβάνουν χώρα στην Κώ, παρευρίσκονται μόνο οι διοργανωτές. Κατά τα άλλα τους έπιασε η ευαισθησία για το λογότυπο. Πολύ υποκρισία τελικά!

  53. Επίσης κάποιοι έγραψαν «γιατί να μην αναλάβει την εργασία κάποιος Κώος;» Να υπενθυμίσω για όσους αρκέστηκαν στον ειδησεογραφικό τίτλο, χωρίς να έχουν δει καν το βίντεο της παρουσίασης (γιατί μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη.. ), ότι ο δημιουργός του νέου λογότυπου είναι ένας ταλαντούχος γραφίστας από την Κω και λάτρης της Κω. Όσο για τα πικρόχολα σχόλια των πολιτών της Κω δεν ήταν κάτι μή αναμενόμενο καθότι η ανθρωποφαγία στην Κω καλά κρατεί. Και με το «I love Kos» τα ίδια κάνατε. Μονίμως και παντός καιρού η γκρίνια η δυστυχία & η μιζέρια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Όσο για τα παιδιά δίνω συγχαρητήρια σε όλο το team που εργάστηκε για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, απαρτιζόμενα από άτομα που έχει ανάγκη το νησί μας γιατί ξέρουν να το αγαπούν πραγματικά και να προσφέρουν σε αυτό.. Όσο για τους ξερόλες που προσβάλλουν με ύβρεις τα πάντα γύρω τους, να μάθουν την ΙΣΤΟΡΙΑ του τόπου τους και μετά να έχουν αποψη..!!
    * Ένας πολίτης που είναι περήφανος για τον τόπο του αλλά όχι για τους ανθρώπους του.

    • Δυστυχώς φίλε είμαστε Κωοι και γνωρίζουμε Το team που έφτιαξε ο,τι έφτιαξε είναι μια παρεούλα !!και καλά κάνει ως παρέα.Ο Δήμαρχος όμως?τι κάνει??Επίσης έχουν πάρει εργολαβία τις απ’ ευθείας αναθέσεις και απ’ ότι είδα στο βίντεο αυτοδιαφημιζονται.Χρηματα δημοτών είναι και όχι του Θεοδόση η της Γεωργίας της Σέβης ΚΟΚ…

  54. Ένας κόσμος αιματορουφηχτρες είμαστε. Πείτε βρε αθεοφοβοι ένα»καλοταξιδο»και ας μην»πληρεί»τους όρους της δικής σας αισθητικής άποψης. Κάθε προσπάθεια προβολής του νησιού μας αν μη τι άλλο πρέπει να είναι πάντα καλοδεχούμενη και να»ταξιδεύει»με θετική ενέργεια. Η «ομορφιά»στην τέχνη είναι εντελώς υποκειμενική. Κάποιοι βλέπουν Νταλί,Βαν Γκογκ,κλπ και παρακαλούν να τους δώσει ο Θεός χίλια μάτια για να»γευτεί»η ψυχή τους το»μεγαλείο»και άλλοι ούτε στο αποχωρητήριο τους δεν θα τα έβαζαν. Κρίνουμε όλοι όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ του «ανασφαλους». Ήταν μια Ελλάδα γεμάτη»Προέδρους»έγινε μια Ελλάδα γεμάτη κριτικούς τέχνης. Η»τύφλα»του καθενός έγινε άποψη. Ότι δεν κατανοούμε,στην πυρά αδέλφια μου.

  55. Δυστυχώς για άλλη μια φορά κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.Αντι να εστιάσουμε στην προσπάθεια που γίνεται να προβληθεί το νησί μας με νέους τροπους και μεθόδους πιο αποτελεσματικούς και σύγχρονους μένουμε στο λογότυπο. Αν θα είναι το σίγμα ορθιο η ξαπλωτό λίγο επηρεάζει την αξιόλογη προσπάθεια.Απλά επειδή δεν θέλουμε να επικροτήσουμε την προσπάθεια κάνουμε την τρίχα τριχιά.

  56. είναι γνωστό ότι αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα…το λογότυπο!!! Τώρα που το αλλάξαμε και βάλαμε το «s» ανάσκελα , όλα τα προβλήματα θα λυθούν. ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΉ!!!! Δεν έχετε τσίπα πάνω σας?

  57. Δεν ξέρω πραγματικά ποσα χρημτα ξοδεύτηκαν για μια προβολή που δεν είναι και τόσο αξιοζήλευτη …πάντως νομίζω ότι οι πρωτεραιοτητες μας θα έπρεπε να είναι άλλες !ΚΡΙΜΑ ……….

  58. Το logo πολυ προχωρημένο όπως ακριβώς πρέπει να είναι για την εποχή…επίσης κ το clip οπως κ το site συγχαριτηρια σε όλους σας παιδιά .
    .Κρίμα ένα τόσο όμορφο νησί να έχει τόσο κακιασμενους κ χρουσουζιδες πολίτες.. βρε πείτε κ μια καλή κουβέντα…τόσα νέα παιδιά δούλεψαν για όλο αυτό κ όλα ντόπια!!!ντροπή σας..

    • Πως να ξέρουν ότι είναι ντόπια τα παιδιά? Αυτοί που γράψαν πως το λογότυπο έπρεπε να το φτιάξουν παιδιά από ην Κω και βγάλαν τόση χολή και ειρωνείες, φάνηκε πόσο ανιδεοι είναι. Ούτε κάν την παρουσίαση δεν είδαν! Κατά τα άλλα έχουν και άποψη, χωρίς να ξέρουν!

      • Πραγματικά ! Ούτε και εγώ πήγα στην παρουσίαση γιατί δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει αλλά τουλάχιστον πριν κρίνω μπήκα στον κόπο να δω έστω και μέρος από τα βίντεο που ανέβηκαν. Για να διαπιστώσω με χαρά ότι ασχολήθηκαν ντόπιοι

  59. 25.000€ για αυτό το πράγμα! Και άλλα τόσο για ρνα site που δεν έχει καν ελληνικά.

    Φύγετε να σωθούμε!

    • δεν καταλαβαίνω. Κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ότι συμφωνούν. Κάποιοι άλλοι γράφουν ότι η παρουσίαση κτλ ήταν καλά αλλά δεν τους αρέσει το λογότυπο. Σε κάποιους άλλους δεν αρέσει καθόλου το λογότυπο. Τι να κάνουμε; Δηλαδή, κατά την άποψή σου, όποιος διαφωνεί, ρίχνει χολή! Τότε να γίνουμε Β. Κορέα να χειροκροτούμε όλοι μαζί.

      • Φυσικά και ο καθένας έχει την άποψη του . Όμως ας εκφραζομαστε κόσμια .ούτε κι εγώ τρελάθηκα με το λογότυπο . Και παρόλο που ανώνυμα μπορώ από τον καναπέ που να κραξω δεν το κάνω . Λέω απλά πως θα μπορούσε να έχει κάτι ακόμα. Μπράβο σε αυτούς που δούλεψαν . Ίσως ως πιο ώριμος(ηλικιακά) να μην αντιλαμβάνομαι το μοντέρνο ή το πιασαρικο αν θες που προσπαθεί να δώσει ο δημιουργός. Δείχνω ομως εμπιστοσύνη στο νέο, στο φρέσκο ,στο καινοτόμο

    • Η Κως αξίζει πολλά. Εμείς δεν της αξίζουμε! Σαφώς ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του,ο τρόπος κάνει την διαφορά και οι γνώσεις για το θέμα. Ομως όπως πάντα η γλώσσα είναι αχαλίνωτη και οι αντίθετες απόψεις ξεφεύγουν της ουσίας. Πείτε ρε μίζερα όντα ένα»καλοταξιδο»και ένα»μπράβο»στους δημιουργούς και μην είστε τόσο αβίαστα επικριτές.

  60. Είναι δυνατόν να παρουσιάζεται ένα λογότυπο σε δημόσιο φορέα χωρίς κάποιον διαγωνισμό χωρίς διαφάνεια (οικονομικού ενδιαφέροντος) κιαν όχι διαγωνισμός να μην υπάρχει μια στήριξη στην τοπική αγορά? Κάνετε αυτά που κράζετε? Έτσι πας μπροστά?
    Ωραίο το λογότυπο παρεπιπτόντως, μινιμαλ με το O και το S να σχηματίζουν μεγεθυντικό φακό τύπου αναζήτησης.. Το google είμαστε? Η μήπως το πήραμε από εκεί?… Καλά όλα αυτά αλλά το νησί έχει ανάγκη από αλλαγές ζωτικής σημασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ