ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κακοκαιρία Κως: Πολλά τα προβλήματα – Επέμβαση Πολιτικής Προστασίας & ΔΕΥΑΚ

30
6543

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κακοκαιρία Κως: Επέμβαση Πολιτικής Προστασίας & ΔΕΥΑΚ

Εδώ και αρκετές ώρες η κακοκαιρία σαρώνει και την Κω με ισχυρή βροχόπτωση, πλημμυρικά φαινόμενα, κατά τόπους χαλαζόπτωση, θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους.

Τα συνεργεία του δήμου, της ΔΕΥΑΚ και της Πολιτικής Προστασίας με τους υπευθύνους τους και το προσωπικό βρίσκονται στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν.

Αρκετές κλήσεις έχει λάβει και η Πυροσβεστική υπηρεσία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΑΜΑ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΞΑΝΑ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟ,ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΣΑΠΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    • Το τσιράκι του ΤΕΩΣ. Οπως λεμε ο Σκορπιός, η μαύρη χήρα, ο καρχαρίας, η οχιά, ο αλιγάτορας, ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ.

      • Οδοκαθαριστή έπρεπε να σε προσλαβουν. Μέχρι εκει το μυαλό σου. Ακους υπεύθυνος….. ουστ απο κει. Ανικανε. Με τη σκοτπα.. πώς σου πάειιιιιι.

    • Κοκοβιε….
      παρε χαρτζιλικι τωρα που μπορεις….χαχαχαχ
      οι ωρες σας τελειωνουν…
      καιρος να ξεβρωμισει ο τοπος απο την σαπιλα….

  2. και λύθηκε το πρόβλημα.παλι στο ίδιο έργο θεατές.δήμαρχοι μόνο για θα θα θα θαααααααααααααααα

  3. Χιλιάδες Ολλανδοί τουρίστες έρχονται κάθε χρόνο διακοπές, ρωτήστε τους να σας πουν για κυματοθραύστη.
    Ίσως σώσουμε το κάστρο , γιατί η διέλευση προς το λιμάνι απ’ότι φαίνεται δεν μας απασχολεί.

  4. Αμα υπήρχε και κάποιος τοοοοσα χρόνια που να έχει ιδέα απο οδοποιία και αποκατάστασης του κατεστραμμένου οδικού δικτύου ίσως και χρειάζονταν λιγότερες επεμβάσεις…. Αλλά όλα βραχυπρόθεσμα γινονται

  5. Μπασω πατωνεις? Αβέρωφ μεριά! Κρίμα σου φτιάξανε και το δρόμο του σπιτιού σου κλάμα! Νικηταράς μέχρι το 2050

    • ….και μπαζο και διμουτσουνη και λίγα λες. ξεχειλίζει η χολή τόσο που απο σκέτο μπλαβι έχει γίνει και κιτρινοπράσινο. Την άκουγα να μιλά και από γέλια σε εμετό το πήγαινα. Ποια μιλάει? ποιός δεν την ξέρει και την ακούει?ε ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται. Καλά λένε ότι το θράσος διαφεντεύει τους τυχάρπαστους. Αυτή εκτός από τυχαρπαστη είναι και αρπαμενη. Ας της ψιθυρίσει κάποιος το «Τετέλεσται»μπας και καταλάβει πόσο»τελειωμένη»είναι αυτή και οι υπόλοιποι του συναφιου της.Τετελεσται Μπαζο τετέλεσται!

  6. κολοκυθακια και μπροκολο … ολοι ηταν παρων ακομα και η δικαιοσυνη του νησιου @@@ ζουμε ενδοξες στιγμες με αυτη την δημοτικη αρχη.

  7. Τελικα πηγε καλα. Ευτυχως ο δημος, η δευακ, η πολιτικη προστασια, εκαναν δουλεια πριν την κακοκαιρια

  8. Ο. Δήμαρχος να κοιτάξει να μαζέψει τα αυτοκίνητα της δευακ που εκτός δουλειας τα παίρνουν κάποιοι σπίτια τους όχι υδραυλική και τα έχουν κάνει ιχ για τις δουλειές τους τα αυτοκίνητα στο εργοταξιο ο Κώος πολιτης πληρώνει τα καύσιμα

      • Κύριε πρόεδρε τις δευακ μάζεψε τα αυτοκίνητα της δευακ που ο κάθε άσχετος τα παίρνει σπίτι του και τα έχει κάνει ιχ

    • Γεννήτρια της δευακ έξω από το σπίτι ……. της δευακ τι κάνει εκεί μήπως έπρεπε να ήταν στο εργοταξιο ο πρόεδρος τη κάνει μήπως να ενημερωθεί ο δημαρχος

      • Συνεχίζει να βρίσκετε η γεννήτρια της δευακ σε σπίτι………….τι κάνει εκεί μήπως να παρέμβει ο δήμαρχος ότι θέλουν κάνουν οι εργαζομενοι

  9. μπαζοαχεντρες, ότι ο αφέντης έτσι και τα δουλικά του. Ψιτ και Μπασωκασέλες, ένα και το αυτό. Υπόλοιπα, κατάλοιπα, απόβλητα και οχετός. Αυτό ήταν, αυτό είναι, έτσι και θα παραμείνουν. Ρεταλια.

  10. Πρεπει να φτιαξουμε και αλλα πατουσάκια να τα βλέπει το νερο να φευγει πιο ευκολα στη θαλασσα…

  11. Απορριμματοφόρα ιδιωτικής εταιρείας.Οι άνθρωποι που δουλεύουν για να καθαρίσουν τον Δήμο,κάθε βράδυ. ο Δήμος δεν πάει πουθενά.

  12. Τελικά δυο έργα έκανε ο Νικηταράς στη πόλη .Φύτεψε 2 ελιές…..ελιές δεν φάγαμε,Έχτισε και ένα τοιχίο για να μην βγαίνουν οι πέτρες από τη θάλασσα ….γέμισε πέτρες η πλατεία πάλι.Αξιος 100 % επιτυχία τα έργα του.

  13. Μια από τις πολλές υπερβολές της φυλής μας να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα . Ο Δήμος φυσικά και έκανε φιλότιμη δουλειά και αξίζει το μπράβο μας. Αλλαγή εποχής με έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πρέπει να συνηθίσουμε και να προσαρμοστούμε ανάλογα όλοι.

    • Μαρθα παλι τα μπιφτεκια τα αφησες αψητα???
      και αυτο υπερβολη το λες???
      Την θεση που σου υποσχεθηκε ο Αχαστος…ξεχνα την…χαχαχαχχ

  14. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΜΠΕΣ ΜΠΟΥΝΕ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΚΛΗΣΗ.ΖΑΧΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΑΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ

  15. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΛΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 60.ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΔΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

  16. ΖΑΧΑΡΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΑΛΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ