Σύμβαση Συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης Ιεράς Μητροπόλεως για τα «γεύματα αγάπης» | Αυξήθηκε κατά 80% από 71.000 € στις 121.000€

17
1689

Χαρίκλεια Χριστοφή

Υπογράφτηκε σήμερα μεταξύ Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά και Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, η Σύμβαση Συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης του Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος» Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου.

Το σχετικό κονδύλι από την πλευρά του δήμου -όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κω- αυξήθηκε κατά 80% φέτος δηλαδή ανήλθε από 71.000 € στις 121.000€

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ένα μεγάλο μπράβο στον μητροπολίτη και στον δήμαρχο που συνεχώς σκεφτοντε τους απορους.Που να τα δούμε αυτά επί προηγουμενων ταξιδιαρηδων.Αυτα τα βλέπουν όλοι οι κωοι.Μπραβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Δήμο,και μητροπολι.

      • Μεχρι τις 370χιλ για την χρηματοδοτηση των αδεσποτων..
        εχετε δρομο μπροστα σας….
        Μπραβο στον «αχαστο»Κοψιμιο….που συνεχιζει να κοροιδευει τους παντες….

  1. Λεφτά για τροφοδοσία ατόμων που βρίσκονται παράνομα στην χώρα, υπάρχουν. Λεφτά για τα αδέσποτα υπάρχουν. Λεφτά για αχρείαστες εκδηλώσεις, υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν για τον φορολογούμενο πολίτη, για νέο νοσοκομείο, αθλητικές υποδομές κτλ κτλ…..

    • ΠΡΟΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
      ΦΙΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

  2. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΣΟΥ…….ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ……ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΕΟΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΞΕΝΟΥΣ. ΘΕΟΔΩΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΕΙΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΞΕΝΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΓΙΣΤΟΝ ΕΛΕΞΕ ΠΟΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟ ΤΟ ΣΙΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΓΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ. Α ΡΕ ΘΕΟΔΩΣΗ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ !!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!

    • Βλακωειδες αντικειμενο,που γράφεις για ορθοδοξια,μαθε γουρουνι οτι και ο δήμαρχος και ο αγαπητός μητροπολίτης μας

      έχουν τους κωους πρωτο τους μελημα,αδιαβαστε και ανημερωτε κυριτσικε.Και εάν σεβοσουν εστω και λίγο τον εαυτό σου,και πίστευες στον μεγαλοδυναμο θα έπρεπε να λες ότι ο Θεός τους προσέχει όλους,αμορφωτο φακισταριο.Και μάθε κάτι που λένε όλοι οι κωοι οτι ο δήμαρχος νικηταρας θα διοικεί το νησί όσο είναι εν ζωή.Δηλαδη ζήσε μα,ϊ,μού να φας τριφυλι.Αδιαβαστο και ανημερωτο βλακωειδες οσο και να προσπαθείς να γράφεις μόνος σου ο φακιστας σου έχει τελειώσει.ΒΛΑΚΑ.

  3. ΘΕΟΔΩΣΗ Η ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Η ΕΘΕΛΟΤΥΗΦΛΗΣ……………………….. ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΒΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.

  4. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΩΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΩΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝΩΝΗΜΑ ? …………………….
    ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

    • να γράφεις από το πρωί μέχρι το βράδι.Ασε να γράψει και κανένας αλός κυριτσικος.Ο κόπος θα σου μείνει στο τέλος. Χιχιχιχιχι

  5. Η χρηματοδότηση για τη μέριμνα των αδέσποτων γίνεται για να προστατέψει τον εαυτό του ο Κοψιμκός, αφού κι αυτός αδέσποτος είναι. Χαχαχαχα Κοψιμιός και αδέσποτος!

  6. Μπάβο Δήμαρχε είμαστε μαζί σου και πολύ καλά κάνεις και βοηθάς .Ιδικά τον έργο του Μητροπολίτη που εκτιμάει όλη η Κως. Όμως ποιός θα ελέγχει αν οι μερίδες ΑΓΑΠΗΣ πάνε σε απόρους?ή εις υγείαν των κορόιδων ? Να πάνε στο γραφείο της πρόνιας και να πάρουν δελτίο ή μια κάρτα ώστε αυτοί που δικαιούντε να λαμβάνουν το φαγτό της ΑΓΑΠΗΣ πραγματικά.Κκαθημερινά βλέπουμε πολλούς που το παίζουν άποροι ή οι κυρίες ταχαμου θα βοηθήσουν κάποις οικογένειες που είναι ανύμπορες για να τους μοιράσουν το φαγητό και αν είναι κρέας το πέρνουν μια χαρά στα σπίτια τους, αν δεν τους αρέσει το πετάνε στους κάδους.Ψάξτε τους τριγύρω κάδους να δείτε πεταμένα φαγητά…. Για κάντε καλύτερα ελέγχους ,βοηθήστε πραγματικά τις φτωχές οικογένειες. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ