ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ήταν όλοι εκεί… Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου στο «πράσινο» Ανταγόρας στη μνήμη Χάρη Πασσανικολάκη

33
2949

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος Χαρίκλεια Χριστοφή

Διεξήχθη ο φιλανθρωπικός αγώνας, στη μνήμη του Χάρη Πασσανικολάκη στο πράσινο γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ

Ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφιερωμένο στη μνήμη του Χάρη Πασσανικολάκη, διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω.

Μεγάλες μορφές του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου τίμησαν με την συμμετοχή τους τον αγώνα.
Με έκδηλη την συγκίνηση στα πρόσωπα όλων όσων παρευρέθηκαν σήμερα στο ιστορικό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ διεξήχθη το καθιερωμένο φιλικό παιχνίδι που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Χάρη Πασσανικολάκη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του για την πρόοδο του Κωακού αθλητισμού. Το όνειρο του αείμνηστου Χάρη καθώς επίσης και πολλών άλλων ανθρώπων που έγραψαν ιστορία μέσα στο γήπεδο για να πρασινίσει το γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Κω κύριο Θεοδόση Νικηταρά, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ κύριο Παναγιώτη Χατζηχριστοφή την αντιδήμαρχο κυρία Σέβη Βλάχου και τους συνεργάτες τους.

Το Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ πού φιλοξένησε γενιές και γενιές Κώων ποδοσφαιριστών αλλά και αθλητών αποτελεί ένα αθλητικό κόσμημα και θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα στην πρόοδο του Κωακού ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια.
Ο δήμαρχος Κω κύριος Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε ότι σε δύο μήνες με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιούνται θα δοθεί στην αθλητιώσα νεολαία της Κω.


33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γήπεδο εχει ονομα,ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ και ιστορία μη ακεφτονται καποιοι την αλλαγη του τονοματο του.
    Πολλοί.βοηθησαν στο πρασινισμα του,ολοι το ηθελαν πρασινο. Αν καπου πρεπει να αλλαξουν γηπεδο αυτο ειναι στο νεο Ανταγορας. Τα ονοματα ειναι πολλα. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ και πολλες ακοπη προτασεις.

  2. Πρασινο το ιστορικο γηπεδο Ανταγορας,πρασινος ταπητας,πρασινα λευκα καθισματα στα χρωματα της ιστορικης ομαδας της πολης μας. Οποιαδηποτε σκεψη για αλλαγη ονοματος ειναι καθαρα για ψηφοθηρικους λογους.
    Ανταγόρας και τιποτε αλλο,ωραιες αυτες οι στιγμές αλλα δε νομιζβ πως και αλλοι Κ οι δεν θα το ηθελαν πρασινο. Το ονομα του Χαρη μπορει να δοθει στο κλειστο.

  3. ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΘΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΑΣΙΝΟ

  4. ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΔΙΛΉΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ. ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ!!!! ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΌΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ? ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΕΩΣ ΕΔΩ ,ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.

  5. Οι Ιταλοί σεβαστηκαν το ιστορικο γηπεδο της πολης μας και ας ηταν κατακτητες. Το ιδιο πρεπει να κανει και η παραταξη Νικηταρα. Καμια ακεψη για αλλαγη ομοματος του γηπεδου μας.

  6. Μιλαμε κλαιω με τον προεδρα,καποιος φωναξε τις πινακιδες του αυτοκινητου του και ετρξε να το βγαλει. Τη στιγμη που Κωοι δεν εχουν χρηματα για καφε αυτος κανει σβούρες με το υπηρεσιακο οχημα του δημου. Ελεος!!!

    • Που είναι ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης να ελέγξει. Δήμαρχε τι κάνεις αφήνεις τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα ανεξέλεγκτα; Τα έχουν καταντήσει Ι.Χ.
      ΕΛΕΟΣ
      Ποιός πληρώνει τα καύσιμα, τις φθορές;

  7. νέα σταδια,νεα λιμανια,νεους φωτισμους,ολα νεα για το αγαπημένο μας νησί.Ουτε κακια,ουτε μισος,ουτε διχονοια,δεν βλέπουμε με τούτη την δημοτική αρχή.Αντιθετως με το προηγούμενο πράμα την απαλλαγη που τα είχε ολα.Μεσα από την ψυχή την δικη μου,και το 70% των πολιτων,που ειναι με την ισχυρή κως,δίνουμε συμβουλή προς το 15% των εναπωμειναντων κυριτσικων να το διαγράψουν από το μυαλό τους για την καλύτερη ευημερία του νησιου μας.Και λέω μια αλήθεια για όλο το νησί.Εαν οι απερχομενοι (δια παντος)δεν κουβάλαγανε τόσο μίσος,μιζέρια,τσεπωμα,ταξιδια με τα λευτα των κωων,κακια που δεν έχει οι πιο μισητοι ανθρωποι στον κοσμο,θα τους έδιναν οι πολίτες το 16%.Μακρια από κακούς ανθρώπους αυτου του τύπου,γιατί θα έρθουν πάλι πολλες φασαριες στο νησί.Μετά από μεγάλη σκέψη σας τα γράφω αυτά.ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ.

  8. στο στάδιο ανταγορας,θα ευγνομονω την δημοτική αρχή,γιατί από παιδί που ειμουν και έζησα μορφές του κωακου ποδοσφαιρου,ειδαν τα ματια μουτο γήπεδο ανταγορας καταπρασινο.Ευγε στην δημοτική αρχή.Ετσι απλά.

  9. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το έργο περίμενε όλο το νησί.Ποτέ θα βάλουν πλαστικό τάπητα στο παλιό γήπεδο.Άντε τώρα δήμαρχε τελείωνε με τα πανηγύρια και τις φωτογραφίες να το δώσεις σε εμάς που σε στηρίξαμε να βγάλουμε κανένα φράγκο.

    • Τι λέτε μωρέ έργο Κυρίτση; Μόνο για τους ψήφους τα έκανε όλα. Και που ήταν εκείνος τόσα χρόνια στον αγώνα για τον Χάρη; Πουθενά. Και εκτός αυτού ξεφτίλισε όσο δε γινόταν την ιστορία του σταδίου αυτού κάνοντάς το χώρο ταυτοποίησης και συγκέντρωσης μεταναστών. Για να μη πούμε για την μελέτη η οποία δεν σύναδε με την κατάσταση του τότε χώρου. Μπορεί να ήταν δικιά του η άχρηστη αυτή μελέτη, αλλά γιατί δεν την υλοποιούσε τόσα χρόνια; Για το ιδιοκτησιακό; Οχι, αν ήθελε θα το είχε κάνει, αλλά από πίσω υπήρχαν άλλα συμφέροντα και ψήφοι. Η Δημοτική Αρχή του Θεοδόση Νικηταρά το έκανε πράξη και αυτό είναι που θα μείνει σε όλους. Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του να ξεκολλήσει το έργο και να πρασινίσει όπως στους παλαιμαχους ποδοσφαιριστές, στον Χάρη, αλλά και στους μικρούς εθελοντές τον Παναγιώτη, τον Γιώργο, τον Ορέστη και στους αθλητικούς σύλλογους που δεν άφησαν στην τύχη του

  10. Τελικά το πληρώσαμε να γίνει.Τώρα τι θα το κάνουμε;Θα παίζει ομάδα εκεί;Θα μπορεί κάποιος να πάει με το παιδί του να παίξει;Δεν νομίζω.Σε κάποιους που θα κάνουν και Καλα ακαδημίες θα το δώσει για ψήφους.Η Κως είχε γήπεδο και το νησί αξιόλογα γήπεδα.Ομάδες δεν έχει.Τι ωραία που θα ήταν να εγκαινιάζαμε μια πισίνα σε αυτό το μέρος;

  11. τό όνομα ΄΄Ανταγόρας» έχει μεγάλη ιστορική βαρύτητα.νά μήν ξεχνάμε τήν ιστορία .ΝΆ ΜΉΝ ΤΆ ΙΣΟΠΕΔΏΣΟΥΜΕ ΌΛΑ .

  12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού είναι έτοιμος να καταθέσει ένσταση για την αντικανονική και παράνομη αλλαγή του κατηγορώντας την Δημοτική αρχή για τις πρακτικές της καθώς θεωρεί ότι ασκήθηκαν πιέσεις στον προπονητή του να τον βγάλει και ενώ ήταν φορμαρισμένος και έτοιμος να σκοράρει!

  13. Δεν ντρέπεστε λίγο;Ο αγώνας έγινε όπως κάθε χρόνο προς τιμή του Χάρη.Που ήταν και τι ξέρουν γιαυτο όλοι οι σύμβουλοι που μαζεύτηκαν για την φωτό;Το απόλυτο ρεζίλι.Καμία αναφορά μόνο λόγια για το δήμαρχο.Δεν ήταν εγκαίνια του γηπέδου κύριοι και κυρία .Είστε για τα πάνυ γηραιά.Μπράβο Γιώργο έχεις κάνει τον πατέρα σου περήφανο εκεί πάνω.

  14. αλλο φιλανθρωπικος αγωνας και αλλο εγκαινια τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβουν μερικοι μερικοι

  15. Προς όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις ,Κύριοι θα πρέπει επιτέλους να βάλετε ένα τέλος στην ασυδοσία με την αλόγιστη χρήση των Υπηρεσιακών Αυτοκινήτων. Αυτά τα αυτοκίνητα είναι για να χρησιμοποιουνται μόνο για Κοινοτικές-Δημοτικές εργασίες και όχι για προσωπική χρήση. Όχι να αφήνουμε το δικό μας αυτοκίνητο στους δικους μας μας και εμείς να βολταρουμε όπου και οπότε θέλουμε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που το πληρώνουμε όλοι εμείς οι Μ…ς.

  16. ΟΣΟΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΝΙΣ ΑΛΛΟΙ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΟΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

    • Τι λες;;;; Ναι ειπαμε οτι ο Χαρης ασχολειθηκε να μεινει πρασινο. Αρκετοι συμπολιτες μας ηταν αυτοι που το ηθελαν πρασινο. Ποιος βετερανος δεν το ηθελε; πειτε εναν που δεν το ηθελε; εναν!!! Ελεος. Ολοι γνωριζουμε πως ολο αυτο γινεται για την αλλαγη του ονοματος του γηπεδου. Ιεροσυλια….το γηπεδο ειναι καταπρασινο μετα χρωματα του Ανταγορα. Αυτο ειναι και το μοναδικο όνομα. Ολα τα αλλα ειναι γιαπρακοφυλλα

    • Μήπως ο δήμαρχος να δη τη γίνεται και με τα αυτοκίνητα της δευακ που τα παίρνουνε
      σπίτι τους η εργάτες που δεν είναι υδραυλική και κάνουν βόλτες ο πρόεδρος της δευακ δεν κάνει τίποτα μήπως πρέπει να γίνει κατι

  17. Αντί να σεβαστείτε το σκοπό του αγώνα τσιράκια του Νικηταρα ασχολείστε με τον πρόεδρο του Ασφενδιού γιατί εσείς τα γράφετε Νικηταρακια τι να πει κανείς τόση κακία δεν υπάρχετε πραγματικά είστε θλιβεροι τσίπα 0 όπως είστε όλοι σας ένα μεγάλο 0/νικο σα σιχάθηκε ο κόσμος πια. Τον επόμενο αγώνα να τον κάνετε πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό για τον κοψιμιο που γυαλίζει το μάτι του και απειλεί μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο να μαζέψετε λεφτά για τη θεραπεια του . Σα δε ντρέπεστε μέρες που είναι

  18. Το αμαξι του καιει βιοκαυσιμο και ειναι οικονομικο ασε που απο το Ζηπαρι μεχρι το ψαλιδι παει σβηστο γιατι ειναι κατηφορα χαχαχαχαχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ