ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το ΔΕΗ e-bike Festival στην Κω | Το 1ο μεγάλο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα

15
2765

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & BINTEO

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το πρώτο, μεγάλο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, στο νησί από τη ΔΕΗ

είναι γεγονός.

 

Με βασικό μήνυμα «Κινήσου έξυπνα. Φτάσε μακριά», το ΔΕΗ ebike Festival, που πραγματοποιείται σε 7 πόλεις της Ελλάδας, έκανε «στάση» στο νησί του ποδηλάτου.

 

Το ΔΕΗ ebike Festival αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2021 στην Πλατεία Ανταγόρα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κω, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά, περισσότερα από 50 διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για κάθε χρήση.

 

Στο πλαίσιο του διημέρου, από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., η πλατεία φιλοξενεί ποδήλατα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μεταφορά αγαθών στο ιστορικό κέντρο, αναδιπλούμενα, βουνού, δρόμου κ.α.

 

Σε ένα γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο κλίμα, με τρείς ειδικά κατασκευασμένες πίστες, παιχνίδια για «έξυπνο» πεντάλ και αναμνηστικά δώρα για όλους, το ΔΕΗ ebike Festival, προσελκύει το ενδιαφέρον και να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία.

 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν οποιοδήποτε μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους ενώ παράλληλα η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ ebike Festival, προσφέρει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6 – 12 ετών.

 

Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελούν παγκόσμια τάση, απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυσικής κατάστασης και είναι μια από τις πιο βιώσιμες, σύγχρονες λύσεις μεταφοράς. Εκτός από την ευελιξία και την οικονομία που προσφέρουν, τα e-bikes συνδέoνται με ένα καθαρότερο και πιο πράσινο μέλλον ακριβώς όπως και τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ΔΕΗ, το GreenPass που εξασφαλίζει ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές, το σύγχρονο εργαλείο καταμέτρησης eself metering, το MyHomeOnline που προσφέρει σταθερότητα στις χρεώσεις κ.α.

 

Με τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας της, η ΔΕΗ, μέσω του ΔΕΗ ebike Festival, συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και μας καλεί όλους μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα με απλές, καθημερινές και ευχάριστες συνήθειες!

 

__________________________________________________________________________

 

Το ΔΕΗ e-bike Festival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό Πόλεις για Ποδήλατο, μέλος της European Cyclists Federation, και το mbike.gr. H εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κω. Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid-19.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας το έγραψα από πριν για τον Θ……..,ότι θα κατέβει με τον Θεοδόση.Μπραβο του γιατί είναι ένα από τα καλά παιδια στο νησί,αλά έμπλεξε με λάθος αρχηγό.Σας γράφω και για τον Η……,ότι και αυτός θα κατέβει με τον Θεοδόση.Και επετε συνεχεια και για αλους.Υπομονη.Το έχω ξαναγράψει ότι κανένας από την δυναμη αλαγης δεν θέλει κυριτση,γιατι ξερουν οτι ειναι χαμενοι απο ποδι.Με αγάπη προς τον φίλο ψιτ.

    • Δεν ειμαστε φιλοι….
      ας κανει πρωτα μια δηλωση οτι θα ειναι παλι υποψηφιος και δεν θα κοψει….χαχαχα

      • Ας κανει ο δικος σου ο πρωην δηλωση.
        Στο δημοτικο συμβουλιο το ειπε καθαρα.
        Εαν ειμαι υποψηφιος…..
        που πατε ρεεεε
        ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ πρωτη κυριακη με 60%.

        • 😀… εγω βλεπω οτι κρεμεστε απο το στομα του να δειτε τι θα πει…..
          Γατακια….δεν εχετε δει τιποτα σκομη!

        • kiritsis kiritsis mporsta na xasei aeras stis ekloges! min kanete kamia patata kai valete mprosta allon… erxete h deuteri fapa 2023! na rotiso oi symvouloi tou kiritsoi giati fagononte na min katevei? min tous parei sto laimo tou kai tous kapsei deuteri fora?

      • Ας μην ειμαστε φιλοι,αλα να ξέρεις ότι και εσύ θα ψηφίσεις Νικηταρά και να μου το θυμασαι.Μικρη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις.

  2. Ας μην ειμαστε φιλοι,αλα να ξέρεις ότι και εσύ θα ψηφίσεις Νικηταρά και να μου το θυμασαι.Μικρη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις.

  3. Άκουσαν φεστιβάλ πήραν την τηλεόραση τους και φωτογράφο και στήθηκαν .Η πλάκα δήμαρχε είναι ότι τόσους συμβούλους έχεις μόνο κάποιοι 5-6 είναι πάντα στο κάθε σόου που στήνεις.Δεν σε προβληματίζει;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ