Συγκλονιστικό βίντεο: Κυνηγητό Ελλήνων και Τούρκων γύρω από τα Ίμια («Εδώ Τουρκική Ακτοφυλακή. Είστε σε τουρκικά ύδατα, βγείτε έξω από τα τουρκικά ύδατα»)

8
4837

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων που παίζουν καθημερινά με τα νεύρα και την υπομονή των Ελλήνων

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στα Ίμια ανάμεσα σε σκάφη της ελληνικής Ακτοφυλακής και της τουρκικής.

Τα δύο σκάφη ενεπλάκησαν σε ένα κυνηγητό γύρω από τα νησιά, ανταλλάσσοντας μάλιστα προτροπές για άμεση απομάκρυνση από την περιοχή.

«Εδώ Τουρκική Ακτοφυλακή. Είστε σε τουρκικά ύδατα, βγείτε έξω από τα τουρκικά ύδατα», ήταν η προειδοποίηση του τουρκικού σκάφους προς το ελληνικό, που απάντησε άμεσα: «Εδώ νησιά Ίμια. Φύγετε άμεσα από το ελληνικό έδαφος».

Δείτε το βίντεο:

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……Εκαμαν τα Ιμια μας γκριζα ζωνη οι Κωλοτουρκοι !
    Η φατσα με τις ελιες εφταιγε!

  2. Μπραβο περνετε και ενημερωση απο Τουρκους να προβαλετε οτι θελουν,συμμετεχοντες στη προπαγανδα τους.

  3. ΒΟΔΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΑ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΑΤΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1996!ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Ν! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΜΠΑΡΟΒΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!

  4. ΤΟΝ ΔΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!

  5. ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! ΣΕ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑΙ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ! ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΩ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ!

  6. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ