«Έφυγε» από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσά μας Κυριακή Δρούγκα, σε ηλικία 57 ετών

22
30359

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Κυριακής Δρούγκα, το γένος Τρούμπα, σε ηλικία 57 ετών.

Η Κυριακή Δρούγκα άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη επέμβαση, έπειτα από ανίατη ασθένεια που αντιμετώπισε με θάρρος, υπομονή και γενναιότητα τα τελευταία δύο χρόνια.

Υπέροχος άνθρωπος, ευγενική, διακριτική, δοτική, συμπονετική. Εξαιρετική σύζυγος και μητέρα δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 στον Ιερό ναό Αναστάσεως στο νέο κοιμητήριο Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ιερού ναού μία ώρα νωρίτερα).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά της.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα θερμοτατα συλλυπητηρια μου σε μια παρα πολυ καλη κοπελα. ευχομαι ο θεος να σε εχει κοντα του.

  2. Δεν εχω συναντησει καλυτερο ανθρωπο με αξιες.Ζεστη καρδια μεγαλη ψυχη.Υπερογκη καλοσυνη

  3. Γλυκιά μου Κικίτσα, να έχεις ανάπαυση και γαλήνη εκεί που πας. Ένας υπέροχος, γλυκός, γεμάτος καλοσύνη άνθρωπος με πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ όμορφη μου συμμαθήτριά και φίλη. Να χαμογελάς και να φωτίζεις τον παράδεισο όσο φωτηνη ήσουν και σύ.Συλλυπητήρια στην οικογένειά.

  4. Καλό ταξίδι Κική μου.Θα μείνεις αξέχαστη για την καλοσύνη σου,την ευγενική σου ψυχή,το γλυκό σου χαμόγελο.Τα θερμά μου συλληπητηρια σε όλη την οικογένεια. Κυρία Γεωργία μου κουράγιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ