ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η επιστροφή του «Bingo» της λέσχης Lions Κω, στην μετά covid εποχή – Πολλά δώρα και εκπλήξεις στη Νέα Φαντασία

14
3776

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ικανοποιητική συμμετοχή, τηρουμένων των μέτρων και των περιορισμών, πραγματοποιήθηκε το «BINGO», το διασκεδαστικότερο παιχνίδι της χρονιάς, που έχει καθιερώσει με μεγάλη επιτυχία η Λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης»  το βράδυ της Κυριακής στο κοσμικό κέντρο  «ΝΕΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ»

 

Με παρουσιαστή τον Παναγιώτη  Ζουζούνη από το Ράδιο-ΕΚΦΡΑΣΗ. Στο διάλειμμα την διασκέδαση των παρευρισκόμενων ανέλαβαν με επιτυχία ο μαέστρος Νίκος Γκαναβούρας στα πλήκτρα και ο Στέλιος Γερασκλής στο τραγούδι.

Όπως κάθε φορά πολλά μεγάλα δώρα και εκπλήξεις περίμεναν τους τυχερούς.

Τα έσοδα θα διατεθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς.

με σύνθημα σύμφωνα με την λέσχη Lions «Βingo στον άνθρωπο, στη ζωή και στην αγάπη!!!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

      • Ο ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ;;ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΙΣΑ,ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΚΩΟΙ;

    • Έτσι για να βάλουν μυαλό οι ΨΕΚΑ που βλέπουν να πεθαίνουν οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ δίπλα τους και αυτοί εραστές του τάκα τάκα.

    • Παίξαμε μπίνγκο , την κολοκυθιά και κρυφτούλι.
      Περάσαμε θαυμάσια εμείς οι εμβολιασμένοι.
      Επιτέλους ελευθερία και κανονικότητα .!!!!!
      Είναι μούρλια , είναι μούρλια…έχω ξετρελαθεί!!!!
      Γιούπιιιιιιι !!!!!!

    • Κάντο μας λιανά για να το καταλάβουμε και εμείς. Και όσο για το… «αυτοι….αντε να μην πω», για πες μας ποιοι είναι οι ΑΥΤΟΙ και τι έχεις να ΠΕΙΣ?… ΦΩΣΤΗΡΑ.

  1. Δεν ξερω αν ειναι Μασονοι ή δεν ειναι .. εμεις πηγαμε με τα παιδια μας και περασαμε ομορφα. Τωρα αν τα χρηματα που μαζευουν πανε και σε φιλανθρωπιες ακομα καλυτερα. Ας κανουν κ αλλοι συλλογοι παρομοιες εκδηλωσεις να τους στηριξουμε, δε μας ενδιαφερουν τα υπολοιπα. Ολα καλα

  2. Ροταριανοί και Λάιονς παρακλάδια της μασονίας. Η μεγάλη στοά των εβραιομασωνων κρύβεται καλά πίσω από τη βιτρίνα της φιλανθρωπίας.ετσι πέφτουν πολλοί στην παγίδα των μασόνων που περιλαμβάνουν από πολιτικούς μέχρι και Χριστιανούς ιερωμένους Η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν τους αποδέχεται. Γιατί άραγε;;διαβάστε βιβλία με έρευνες ανώτερων Ορθοδόξων κληρικών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ