Επαρχείο Κω-Νισύρου: «Σήμανση ΕΟΔ Κω-Κεφάλου & Κω-Αγ. Φωκάς Νήσου Κω» – Παρεμβάσεις (ΦΩΤΟ)

10
1238

Σας γνωρίζουμε ότι  συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στον οδικό άξονα Κω-Κέφαλο στα πλαίσια του έργου «Σήμανση ΕΟΔ Κω-Κεφάλου & Κω-Αγ. Φωκάς Νήσου Κω», προϋπολογισμού 128.248,54 ευρώ (με ΦΠΑ 17%).  

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες στα πλαίσια του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω» προϋπολογισμού 2.665.356,92 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 17%).

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά όλα αυτά, αλλά ο δρόμος θέλει και μια γενναία παρέμβαση με νέο ασφαλτοτάπητα στο μεγαλύτερο τμήμα του! Η κατάσταση του δρόμου είναι αποκαρδιωτική!

    • Μόνο για εργολαβίες με μπόλικα δωράκια στους εκλεγμένους ενδιαφέρονται ….

  2. Αναψτε πρωτα τους αλλους στοιλους που πεντε χρονια δεν αναβουν αληθεια ποιος ειναι υπευθεινος για τις λαμπες που δεν αναβουν το επαρχειο η ο δημος

  3. Στην είσοδο της πόλης έξω από το πάρκινγκ σπασμένη κολων φωτισμού εδώ και χρόνια.Ποτε θα φτιαχτεί??

  4. Σας προτείνω να βάλετε και μία σήμανση 🖐️ σε κάθε λακούβα.
    Οδηγάμε σαν μεθυσμένοι για να τις αποφύγουμε αλλά δεν……
    Ακόμα και τα μπαλώματα είναι για κλάματα.

  5. Δώσε πόνο Έπαρχε! Προχώρα μεθοδικά. Για να βλέπουν κάποιοι τι σημαίνει να γίνονται πραγματικά έργα στο νησί.

  6. ΕΛΕΝΗ
    Αυτός ο λαός δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα !!!!
    Εύκολα κατηγορούμε τους άλλους αλλά όταν φτάσει η ώρα να χρειαστούμε κάτι για το σπίτι μας …. τότε η Αρχή γίνεται ΚΑΛΗ !!!

  7. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΙΣΑ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΙΝ Ε1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΙΚ ΖΑΚ. ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΠΙΣΑ ΕΠΕΣΕΣ 100%. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ.

  8. Η μπετονιερα μέσα στην μέση του δρόμου να καλύπτει ολόκληρο το ρεύμα και πάνω σε στροφή όπως μπαίνεις Καρδάμαινα στους Αγίους Αναργύρους με μηδέν ορατότητα να ρίχνει τσιμέντο και κανείς απο τους υπεύθυνους να μην ρυθμίζει την κυκλοφορία.. είναι δύο μέρες τώρα αυτό.. Δεν βλέπει κανείς να καταγγείλει την εταιρεία μπας και βάλλουν μυαλό πρέπει να γίνει πρώτα το ατύχημα?

  9. Καλά λέει ποιο πάνω. Ξηλώστε τις πίστες που ριξατε και στρώστε κανονικά μην σκοτωθεί κανένας τη νύχτα. Ειδικά στο μαρμαρωτο και στο δρόμο στην παραλία από τιγκακι προς κω που περ να ε τουρίστες. Ειμαι στο κτήμα και όλα τα ποδήλατα για να μην πάνε στα σημεία με πόσα πανε στη μέση, η τους κάνουν χώρο τα πούλμαν που βλέπουν κι αυτοί το πρόβλημα και θα γίνει καμία στραβή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ