Συμμετοχή Δήμου Κω σε δράση του ΕΟΤ Κάτω Χωρών (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο)

4
787

Συμμετοχή Δήμου Κω σε δράση του ΕΟΤ Κάτω Χωρών (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) LinktoGreece.com, την πρώτη online επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης Ελλήνων επαγγελματιών του τουρισμού με την αγορά της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

 

 

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Κω συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών LinktoGreece.com, που υλοποιείται στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της προβολής του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας και της άμεσης και αποτελεσματικής προσέγγισης της επαγγελματικής τουριστικής αγοράς της BENELUX στην Covid-19 εποχή.

 

Συγκεκριμένα, η επαγγελματική πλατφόρμα Link to Greece που εγκαινιάστηκε στις 8 Απριλίου 2021, έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα με τους τουριστικούς πράκτορες στις αγορές της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου. Η πλατφόρμα λειτουργεί ως τόπος επαφών για επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και ως εργαλείο παρουσίασης των ελληνικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για την αγορά της BeNeLux. Καθ΄ όλη του διάρκεια του έτους, θα παρουσιαστούν δέκα (10) προορισμοί μέσω στοχευμένων webinars.

 

Το webinar για την Κω πραγματοποιήθηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021 στις 16:00-17:15 (ώρα Ελλάδας) και οι εγγραφές για την Κω ξεπέρασαν τις 67. Για την ολοκληρωμένη τουριστική παρουσίαση του προορισμού, έγιναν πεντάλεπτες παρουσιάσεις στα αγγλικά στις παρακάτω πέντε (5) θεματικές: 1.Sea & sun, 2.Safety-comfort, 3.Gastronomy, 4.Outdoor experiences, 5.Meet the locals, ενώ το καλωσόρισμα και την παρουσίαση του προορισμού πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου. Τις υπόλοιπες θεματικές παρουσίασαν:

  1. Sea & sun: Κατερίνα Κανταρζή, Ειδική Σύμβουλος, Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω
  2. Safety-comfort: Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, Εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω & Διευθυντής Ξνεοδοχείων
  3. Gastronomy: Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Αμπελουργός, Οινοποιός και αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Πρόεδρος της Ένωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου, Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Οινοτουρισμό, Σύμβουλος του δημάρχου του νησιού σε θέματα του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης.
  4. Outdoor experiences: Ταμάρα Τουμπαζή, Πρωταθλήτρια Ποδηλασίας
  5. Meet the locals: Κωνσταντίνος Σουρασής, Πρόεδρος Κοινότητας Κω και Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Κω.

 

“Η ανωτέρω ενέργεια του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών συμβάλει στην προβολή προορισμών και επιχειρήσεων, στη διευκόλυνση των B2B επαγγελματικών συναντήσεων για περαιτέρω συνεργασίες και στη βελτιστοποίηση των σχέσεων της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με επαγγελματίες της αγοράς BeNeLux μέσω συνεχούς και επικαιροποιημένης πληροφόρησης” υπογραμμίζει σε δήλωση της η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου τονίζοντας ότι και στην COVID -19 εποχή ο Δήμος Κω αξιοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο και τις νέες τεχνολογίες ώστε να μην μένει έξω από τις εξελίξεις και ειδικά στην προβολή και διαφήμιση στην αγορά των Κάτων Χωρών που είναι μια δημοφιλής και κλασική τουριστική αγορά για το νησί μας ενώ τέλος εκφράζει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύντρια του ΕΟΤ Ελένη Σκαρβέλη για την αγαστή συνεργασία, όπως επίσης και στους ομιλητές στο webinar για την άψογη παρουσίαση τους.

 

Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Netherlands=Κάτω χώρες=Ολλανδια,είναι μια χώρα.Βέλγιο άλλη,Λουξεμβούργο άλλη.Μην πάτε και γίνετε ρεζίλη.

  2. Εσύ τι διάβασες δηλαδή? Κάτω Χώρες Ναι Βέλγιο Ολλανδία Λουξεμβούργο. Χαχα…τρίβεις τα μάτια σού….καλά κάνεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ