ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον αγαπητό, μακαριστό Ιερέα π. Κωνσταντίνο Κεχριμπάρη

2
19187

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός σε έναν αγαπητό και άξιο Ιερέα, τον μακαριστό π. Κωνσταντίνο Κεχριμπάρη από τους ενορίτες, τους συγγενείς τους φίλους, τους συναδέλφους του Ιερείς και τα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 27/08/2021, σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα βαθιάς πίστης και δικαιολογημένης συγκίνησης και πόνου για τον αποχωρισμό,στον Ι.Ν. του Αγίου Παύλου Λινοποτίου όπου ήταν εφημέριος τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συγχοροστατούντος και συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία, συμπαραστατούμενων από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Ιωάννη και το σύνολο των ιερέων του νησιού.

Έψαλλε χορός ιεροψαλτών υπό τον Πρωτοψάλτη-καθηγητή κ. Γεώργιο Σακέλλη.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, όσο και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας με έκδηλη συγκίνηση αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα, τα ψυχικά χαρίσματα, την ιεροπρέπεια, και την συνολική προσφορά του π. Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη, την τοπική μας εκκλησία και την ενορία του.

Η ταφή του μακαριστού Ιερέως πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής Πυλίου, συνοδεία του Σεβασμιωτάτου και των συναδέλφων του Ιερέων οι οποίοι βάσταζαν και πλαισίωναν τιμητικά τη σορό του.

Αιωνία του η μνήμη.

Ας έχουμε την ευχή του.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αιωνία του ή μνήμη, δεν έπρεπε ακόμη να εγκαταλείψει τα εγκόσμια τοσονωρις..Συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ σε όλη την Κω.

  2. Σε γνωριζα απο την εποχη που δουλεψαμε μαζι κανοντας ντελιβερι εισουν καλος ανθρωπος ακομη δεν μπορω να το δεχτω οτι εν ετη 2021 φευγουν νεοι ανθρωποι απο ασθενειες. Ο Θεος να σε αναυσει και να δινει κουραγιο και δυναμη στην οικογενεια σου .Καλο ταξιδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ