ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Υπάλληλος της αρχαιολογικής υπηρεσίας στην Αρχαία Αγορά Κω δέχθηκε επίθεση από… σφήκες | Στο νοσοκομείο με «κινηματογραφικό» τρόπο

17
14268

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ένα απρόσμενο συμβάν σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αρχαία αγορά Κω, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού χόρτων από εργάτες της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Ειδικότερα ένας εργάτης δέχθηκε επίθεση… από σφήκες την ώρα που έκοβε χόρτα με το χλοοκοπτικό μηχάνημα. Οι συνάδελφοί του σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων τον είδαν να πέφτει κάτω και να φωνάζει «βοήθεια», οπότε κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται.

Με ένα άσπρο πανί ο συνάδελφός του -που μας μιλάει παρακάτω- προσπάθησε να τις απομακρύνει και να τον βοηθήσει.

Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε με λίγη καθυστέρηση (παρότι ο χώρος είναι δίπλα στο νοσοκομείο) μιας και ήταν σε άλλο συμβάν.

Τελικά,με ακόμη μια μικρή περιπέτεια, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με δυσκολία στην αναπνοή, όπου του χορηγήθηκε η απαραίτητη θεραπεία.

Όπως αναφέρουν συνάδελφοί του αν καθυστερούσε λίγο ακόμα, τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλη τροπή.

Ευχόμαστε περαστικά στον συμπολίτη μας και να πάνε όλα καλά!

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυο κακα μαζι. Πρωτο κακο.Η αρχαιολογια καθαριζει τα αρχαια απο τα χορτα και τα σκουπιδια καθε τρια χρονια.δευτερο κακο 1 ασθενοφορο στο νοσοκομειο για 150. 000 κοσμο. Η ζιμπαμπουε θα ειχε τουλαχιστον 3. Η κυβερνηση κοιμαται υπνον ελαφρυ!!!

    • Πήγαινε άνθρωπε μου στη ζιμπαουε που είναι Καλα και άσε εμάς εδώ.Α πάρε μαζί και τον Τσίπρα με όλο του το τσίρκο.

      • Μακάρι όταν χρειαστείς ασθενοφόρο εσύ ή συγγενείς σου , να μην είναι στην Κεφαλο ή χαλασμένο ή «σε άλλο περιστατικό» και να σωθείς, αλλιώς σε βλέπω μελανιασμενο και παγωμένο μέχρι να σε παραλάβει ο νεκροθάφτης…ΗΛΙΘΙΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΖΉΤΗΜΑ ΖΩΉΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ , ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΤΎΧΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΏΣΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!

      • Δηλαδή έπρεπε να πιάσουν το ενάμιση μέτρο ύψος για να κοπούν;

        Έλεος με τους …άκες που δεν αντέχουν σε καμία κριτική..και βέβαια πονάμε όλοι για τον φουκαρά,αλλά αν είχαν κοπεί τον Μάιο,δεν θα κινδύνευε ούτε ο εργάτης,ούτε ο επισκέπτης ξένος,ούτε ο περαστικός..έλεος με τους ηλίθιους που μπλέξαμε..εγώ δουλεύω εκεί και το ζω δεκαετίες..για το ασθενοφόρο απευθύνουν στους σωτήρες που έχουν δύο χρόνια το τιμόνι της χώρας και την οδήγησαν στο παγόβουνο.αντε βλάκα.

      • Προσβάλλουμε τη Ζιμπάμπουε.
        Η χώρα που ζούμε είναι η εικόνα των πιθήκων που την κατοικούν αλλά ο παραπάνω ανώνυμος δεν θέλει να το παραδεχτεί.
        Χώρα διαπλοκής, αίσχους κ ντροπής.

  2. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση στον κύριο ευτυχώς που είχε ανθρώπους δίπλα του να τον βοηθήσουν μπράβο στον Αλέξη για την αντίδραση του να μην τα χάσει και να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση περαστικά από καρδιας

  3. Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν μέσα στον ήλιο στις σφήκες στα φίδια και σε πολλά άλλα κύριε κωε από τον καναπέ του σπιτιού σου τα λες μια χαρά όταν το νησί έκανε κινητοποιήσεις για γιατρούς και ιατρική περίθαλψη εσύ που ήσουν

    • Ποιο νησί έκανε κινητοποιήσεις;Το ΠΑΜΕ με το ΣΥΡΙΖΑ έκαναν αντιπολητευση.Όσο για τους ανθρώπους αν τέλος Αυγούστου ξεκίνησαν καθαρισμό στην Αγορά φαντάσου ποτέ θα τελειώσουν .Είπαμε η Κως και Δωδεκανησα έχουν προϊσταμένους στην αρχαιολογική υπηρεσία τσακάλια.Κοιμοντε ορθιοι

  4. Μα δεν κατάλαβες αυτός το μόνο που σκέπτεσαι μην έρθει ο Τσίπρας γιατί αυτή είναι η καλύτερη κυβέρνηση και τα κάνει όλα τέλεια.

  5. Περαστικα στον ανθρωπο….Το τραγικο 2021 Κως ενα ασθενοφορο! 2010 Κως 2 ασθενοφορα! Ευχομαι το 2030 να μην ειμαστε στο 0!!

  6. Πόσους αρχαιολογικους χώρους έχουμε ξέρετε;;; εσεις ολοι που λέτε για τα χορτα πατε να τα κόψετε αν νομίζετε ότι μια υπηρεσία με 4 άτομα μπορει να είναι παντού και να κανει τα παντα !!! Σκεφτείτε πριν γράψετε την κάθε μ..κια που σας κατέβει στο κεφάλι αφου ολοι ειστε γνωστές της υπηρεσία!!!!!

    • 4 άτομα έπρεπε να είναι μόνο;;; 14 έπρεπε για να μην γινόμαστε ρεζίλι στους τουρίστες ,πάντα το ίδιο γίνεται κάθε χρόνο .Να προσλάβει εποχικούς ο Δήμος για να γίνετε σωστά κ στην ώρα της η κάθε δουλειά .

  7. Αυτόν τον μήνα παραλιγο να καούν δεκάδες άνθρωποι,απ τις στρεβλώσεις του Δημοσίου

    Χάθηκαν περιουσίες και σήμερα την γλύτωσαν τα Βίλια ,ενώ η φωτιά έκαιγε τρεις μέρες και πήγε προς την Μάνδρα και ξαναήρθε με μέτωπο 10 χιλιόμετρα..Δασονομίες, περιφέρειες,δασικές υπηρεσίες,δήμοι, κτηματικές και φυσικά η αρχαιολογία..μια ξεφτίλα που κρατά απ την απελευθέρωση απ τούς Τούρκους μέχρι σήμερα..μπλεγμένες καμία δεκαριά υπηρεσίες με γραφειοκρατία και μπαξίσια..δεν μπορούν να συνεννοηθούν,είναι η πρώτη φορά μετά από την εκλογή του Μεγαλοϊδεατισμού,που οι δικές του εφημερίδες τον εγκαλούν.. ποτέ δεν είδα το ‘πρώτο θέμα’ να ζητάει παραιτήσεις,όπως στο κυριακάτικο τεύχος..ένα //ρδέλο έχει αρχές και οργάνωση ανώτερες απ το καρκίνωμα..της Δημόσιας Διοίκησης..στο τέλος οι γέροντες του χωριού χειροκροτούσαν τους Πολωνούς πυροσβέστες..μιλάνε και τα μαντρόσκυλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ