Θρήνος στην Κω: ‘Έχασε τη ζωή του 26χρονος συμπολίτης μας σε σοκαριστικό τροχαίο | Βγήκε εκτός δρόμου με το ΙΧ του στη Μεσαριά

33
47454

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μαύρη μέρα για την Κω ξημέρωσε σήμερα καθώς άλλο ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα και άδικα σε σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στη Μεσαριά, στο 6ο χλμ της εο Κω-χωριών.

Ειδικότερα γύρω στις 03:30πμ το εικονιζόμενο ΙΧ που οδηγούσε ο 26χρονος εργαζόμενος ξενοδοχείου επέστρεφε σπίτι του στην πόλη της Κω.

Στην στροφή της Μεσαριάς (απέναντι από την express service) το ΙΧ εξετράπη της πορείας τους και βγήκε εκτός δρόμου, καταλήγοντας στο απέναντι χωράφι.

Για τον απεγκλωβισμό του νεαρού οδηγού Σ.Σ. έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία. Διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Κω όπου μετά από λίγα λεπτά κατέληξε ως πολυτραυματίας, με σοβαρά τραύματα στον αυχένα και το κεφάλι.

 

Ο πόνος είναι ανείπωτος. Κουράγιο και δύναμη στους γονείς, αδελφή και τους λοιπούς συγγενείς.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωτήρη μου!!! Καλέ μας φίλε…είναι απίστευτο…Καλό παράδεισο, ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου.. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.. Θα μας λείπεις πάντα…..Το καλύτερο παιδί… με την καλύτερη ψυχή….

  2. Τα θερμα μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Καλό Παράδεισο στο παιδί τι να πω υπομονή στην οικογένεια

  3. Απ’τα καλύτερα παιδιά στο Πυλί!!! Κρίμα δεν υπάρχουν λέξεις . Συλληπητήρια .Κουράγιο στους γονείς και στην αδερφή .

  4. Πώς λεγόταν το παλικάρι.
    Καλό παράδεισο φίλε μ να έχεις 🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️🕊️

  5. Κρίμα στο παλικάρι 😢ή πίκρα είναι ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΊΣ 😢με τη ταχύτητα πήγαινε? ??Τόσο πολύ βιαζόταν? ?????

  6. Όλοι εσείς που λυπαστε(πράγματι είναι άδικο να φεύγει κάποιος από τη ζωή χωρίς να τι ζήσει)τι λέτε στα παιδιά σας ;στους φίλους σας όταν οδηγούν;Πόσοι από εσάς σταματήσατε κάποιον που δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει;Πόσοι δεν είπατε έλα μωρέ 2 λεπτά σιγά.Πόσοι δεν βάλατε ζώνη η μετά από ποτά πήγατε σπίτι οδηγώντας;Πόσους έχω δει στο μηχανάκι να έχουν παιδιά και σε βρίζουν όταν τους μιλάς;Εξαλου όλα γινοντε στους άλλους,σε εμάς αποκλείεται. Έρχεται όμως η στιγμή που γίνεται σε εμάς στους συγγενείς μας στους φίλους μας,τότε λέμε κρίμα γιατί…άδικο.Επιτέλους κάντε κάτι.Μην μένετε θεατές και μοιρολογάτε.

  7. Δεν είμαστε εμείς οι αλλοδαποί υπεύθυνοι για την γενοκτονία των ελλήνων. Οι δρόμοι τους και το μυαλό τους είναι

    • Οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν λένε ποτέ από μόνα τους την αλήθεια..
      Το 70% των ξένων οδηγών στο νησί μας είναι υπό την επήρεια αλκοόλ, μηδέ των ποδηλατών εξαιρουμένων..ο ρατσισμός και ο φασισμός δεν κρύβονται.

      • Ξέχασες να αναφέρεις τα σαράβαλα που νοικιάζετε στον βωμό του χρήματος αιλλυναρά. Για πες μου πόσα θανατηφόρα είχες με τουρίστες και με έλληνες?

    • Μίγιασμα, όχι μόνο μία πένθιμη σκέψη, κατευθείαν στην μιζέρια,στον αρνητισμό,στην φασιστεία,στο ρατσιστικό μονόλογο…ας αναπαύσει και σένα το μυαλό σου ι Θεός..

      • …………Υπάρχει λόγος που μπαίνουν τα όρια ταχύτητας αλλά ο ελληναράς κλασσικά τα ξέρει όλα καλύτερα από όλους

  8. Σε έζησα στο σχολείο, καλό παιδί, ήπιων τόνων..
    Ας προσέξουμε όλοι στους δρόμους.. Προσευχόμαστε και για τους κεκοιμημένους..
    Κύριε Ιησού Χριστέ αναπαυσε τον δούλο Σου Σωτήριο.

  9. αναλύσεις του καφενείου. Με τόση κούραση μετά τη δουλειά στη σεζόν δεν είναι δύσκολο κάποιος να μην έχει καθαρό μυαλό.

  10. σε καβαλα ροδο και κω σε μια μερα. κι αλλο ενα παιδακι σκοτωθηκε απο αυτοκινητο ακουσα στις ειδησεις καπου πανω ιο πολλοι νεκροι και απο το κοβιτ

  11. Χτες βραδυ έβλεπα ένα μηχανόβιο να γκαζώνει σαν τρελός μέσα στην πόλη και ήθελα να τον βρω να τον πλακώσω…………

  12. Κανένας δρόμος κανένα αυτοκίνητο δεν φταίει.Όλοι στους ίδιους δρόμους και τα ίδια αυτοκίνητα οδηγάνε.Η ανατροφή και το μυαλό μας φταίει .

    • Μην μιλάς δεν το ξέρεις το παιδι ούτε τους γονείς του για να μας πεις εσυ για την ανατροφή του. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλά θα ήταν ο κάθε άσχετος να κρατήσει την γνώμη του και να μην την δημοσιεύει. Ήτανε το καλύτερο παιδι λογικό υπεύθυνο και συνεσταλμένος. Λυπάμαι για λογαριασμό σού κύριε Μάλιστα.

  13. Εσυ κυριε η κυρία Μάλιστα πηγενε αν μπορείς να πεις αυτο που έγραψες πισω απο μια οθόνη και ενα ψευδώνυμο που ούτε το θάρρος το όνομα σου να γράφεις να πείς σε αυτήν την μάνα οτι δεν ανέθρεψε σωστά το παιδί της.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ λιγο γινατε ολοι τροχαία και ειδικοί. ΝΤΡΟΠΉ σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ