Δήμαρχος Κω με Λ. Αυγενάκη για κολυμβητήριο στην Κω | Με Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines για εσωτερικό τουρισμό (ΦΩΤΟ)

35
4606

Σειρά συναντήσεων για θέματα του Δήμου Κω έχει από χθες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στις αθλητικές υποδομές του νησιού μας, καθώς επίσης την παράταση, και για το 2022, της δυνατότητας χρηματοδότησης από τους δήμους των αθλητικών σωματείων για τις μετακινήσεις τους, άρα και από το Δήμο Κω.

Ο κ. Αυγενάκης δεσμεύθηκε ότι, έως και το Σεπτέμβριο, θα ψηφισθεί εκ νέου η παράταση αυτή.

Τη συνάντηση απασχόλησε ιδιαίτερα η δυνατότητα κατασκευής κολυμβητηρίου στην Κω.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε στον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι, πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες.

«Οι νέοι της Κω δικαιούνται και αξίζει να έχουν στη διάθεση τους ένα σύγχρονο κολυμβητήριο» σημείωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας επιπλέον την προσπάθεια που γίνεται για ανάπτυξη και του ναυταθλητισμού, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αξιοπρόσεκτη αυξητική τάση.

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του Δήμου Κω, για την ωρίμανση των μελετών και των διαδικασιών που απαιτούνται, και στη συνέχεια για τη χρηματοδότηση μιας τεκμηριωμένης και βιώσιμης λύσης για την κατασκευή του κολυμβητηρίου.

Για αυτό το λόγο, σήμερα Παρασκευή, ο Θεοδόσης Νικηταράς θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Στη χθεσινή συνάντηση παρέστη και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς .

Επίσης, ο Δήμαρχος Κω συναντήθηκε με το Διευθυντή Πωλήσεων της Aegean Airlines κ. Στέφανο Σαδόπουλο, στα κεντρικά γραφεία της αεροπορικής εταιρείας.

Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης ήταν η δυνατότητα αξιοποίησης του εσωτερικού τουρισμού προς όφελος της Κω. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, θα καλέσουν σε σύσκεψη την προσεχή εβδομάδα τους Φορείς του τουρισμού για τη διαμόρφωση συγκεκριμένης πρότασης.

Γραφείο Τύπου

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΖΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΚΕΤΑ ο ΑΒΟΥΛΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΟ.

    Θα φτάσει στις εκλογές μα τις 2 ελιές που φύτεψε και τα λουλουδάκια…. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;;;;;;;;

    • ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΌΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΆΦΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΆΤΣΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΈΕΣ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ....

      ΘΑ ΔΕΊΤΕ, ΘΑ ΧΏΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΒΙΌΤΟΠΟ ΣΤΟ ΨΑΛΊΔΙ… ΣΤΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΙΚΩ…ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ…

    • ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!
      ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΜΑΞΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ… ΚΟΛΟΚΥΘΑ!!!!

    • Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΚΩΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

      • Χμ….μια χαρα τα διαβαζεις…και μια χαρα πληρωνεσαι για να απαντας!!
        Μαντεψε ομως…..
        Οχι για πολυ….αρχιζει η αντιστροφη μετρηση!
        Τικ-τακ….

  2. ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο Κ@ΨΙΜΙΟΣ ΤΕ@ΝΤ@ΣΑΚΗΣ ΚΛΟΥΘΑααααααά.......

    ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΑΖΑΤΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;; Α παένευτε για μπάνιο χλαπάτες της πολιτικής……

    • Βωα το νησι οτι γραψατε στα@@@@@@ρια σας αυτους που σας ψηφισανε,και κρατησατε ανθρωπους που σας εκαναν πολεμο να μην βγειτε,και κρατησατε αυτους,και αφησατε εξω δικους σας.Να πατε στα τσακιδια εκει στον δημο, και να σας ψηφισουν οι φανατικοι αντιπαλοι σας.Πιαστηκατε λαλακες εκει στον δημο.Μεγαλος ο πολεμος που θα γινει εναντιον σας,απο αυτους που σας στηριξανε.Καβαλησατε το καλαμι με τον πιο αθλιο τροπο,γιατι
      φανηκατε και εσεις αθλιοι.Θα το νιωσετε τι θα πει πολεμος.Κοντα ειμαστε για τις επομενες.

      • Τι εγινε φιλε Δ.Γ? Δε σε πηραν ξανα και γκρινιαζεις? Πρεπει να δοτλεψουν και αλλοι. Ολοι εχουν αναγκες…

        • ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.Γυφτοατσιγκανε.Δεκαμελης οικογενεια.Τα @@@@@@ρια μου θα παρετε στις επομενες.Και να ειμουν μονο εγω,μιλαμε για μεγαλα σογια,που θα σας μαυρισουν.

  3. Νοσοκομείο, Πανεπιστημιακή Σχολή, Κέντο υγείας Αντιμάχειας, Γυμνάσια, κολυμβητήριο. μπλα, μπλα, θα, θα, θα, και άντε στο ….καλό…….

  4. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚ

  5. πρωτη φορα δημαρχος., ανοιγει τοσα θεματα για το νησι. αυτη η τεραστια προσπαθεια, θα φερει καρπους. μπραβο δημαρχε!!!

  6. Θεοδοση τους εγειρες τα αυτια. Τους εχεις πολολλανει. Ειχαν που ειχαν την κουνα, τωρα θα ξοδεψουν ολα τα ψυχοφαρμακα!!!

  7. Και για την εμφάνιση (ντροπη!) , δεν πας για μπάνιο ρε φίλε, και γιατί έγινε απόκλουθο του……παπά. Ντροπή! Ξεφτίλα! Αηδία. Ξεφορτώσου μας!

  8. Το μπάσκετ το άθλημα που έχει ανεβάσει την Κω δύο φορές στην Β Εθνική με τόσες ομάδες και τόσα παιδιά στια ακαδημίες, το έχετε αφήσει να προπονείται σε ένα έκτρωμα που ονομάζεται κλειστό που στάζει η οροφή όταν βρέχει που δεν έχει τουαλέτες , χαρτί υγείας, ντουζιέρες , ζεστό νερό , γυμναστήριο, κλιματισμό, κερκίδες της προκοπής, ίντερνετ για να γίνονται live μεταδόσεις αγώνων, δεν έχει κάν άδεια για να μπει έστω σε ένα πρόγραμμα μήπως και φτιαχτεί κάτι.. Έχετε αφήσει εκεί μέσα ένα άνθρωπο να τρέχει να καθαρίσει να συντηρήσει να βάψει να.. να .. να.. Τα παιδιά και οι ομάδες δεν βρίσκουν ελεύθερη ώρα να κάνουν προπόνηση λόγο του ότι όλες οι ομάδες της Κω προπονούνται εκεί καθώς και τα ΣΚ γίνονται οι αγώνες με αποτέλεσμα να κάνουν προπόνηση 1-2 φορές την βδομάδα αν είναι τυχεροί, οι δε αθλητικοί χώροι στα χωριά; Η λέξη ΟΥΓΚΆΝΤΑ είναι μικρή να περιγράψει την κατάσταση..Φτιάξτε κολυμβητήρια ,φτιάξτε ποδηλατοδρομία , φτιάξτε και γήπεδο ποδοσφαίρου και στις χαϊχούτες δεν με νοιάζει.. Ένα κλειστό γυμναστήριο όμως υπερσύγχρονο όμως έπρεπε ήδη να κατασκευάζετε..

  9. δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί σε ολες του τις συναντήσεις του ο Δήμαρχος στην Αθήνα, να ειναι με κυβερνητικό βουλευτή και μάλιστα με 2 συγκεκριμένους ????

  10. Κοψιμιε ολα λαθος!!
    Βεβαια δεν περιμενα κατι πιο εξυπνο απο σενα..
    α.συναντηση με ενα «καμμενο χαρτι»του Κουλη που ειναι προς την εξοδο….
    β.συναντηση με το στελεχος της Aegean Airlines εν μεσω καλοκαιριου(και οχι ΠΡΙΝ απο την σεζον)..
    Μα ποσο μυαλο πια????

    • Βρε καλως το πολιφαδι το ψιτ.. τη μαιμουνα. Ειχε παει να βρει το αχ νησακι. Το κακομοιρο ειναι ακομα ζαρωμενο…

  11. Στο παλιό Ανταγόρας που έκανες πράσινο έκανες εγκαίνια δήμαρχε η θα τα κανείς μαζί με το κολυμβητήριο;Εσάς σας έχω άξιους στο τέλος να χάσουμε και το νέο στάδιο μιας και ο Καισερλης έχει κάνει ΚΑΙ εκεί παγαποντια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ