«Το όραμα για να μπει η Κως στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία και λειτουργία προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Δήμο Κω»

26
1804

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το όραμα για να μπει η Κως στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά   με τη δημιουργία και λειτουργία προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο Δήμο Κω

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση της αναγκαιότητας και σκοπιμότητας της δημιουργίας και λειτουργίας προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο Δήμο Κω.

Η δέσμευση, του Βασίλη Α. Υψηλάντη, η Κως να μπει στον χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παίρνει σάρκα και οστά με συντονισμένες ενέργειες. Για το λόγο αυτό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής να φέρει σε πέρας ένα ζήτημα που λίμναζε δεκαετίες.

Εξάλλου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κω και τη Νίσυρο, από 19-21 Ιουνίου, όπου είχε την ευκαιρία να εξετάσει  θέματα που απασχολούν τα νησιά μας. Ειδικότερα στη Νίσυρο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο και τον επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Παναγιώτη Μάρτιν και συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Πολιούχου του νησιού Αγίου Νικήτα. Ο δήμαρχος Νισύρου ευχαρίστησε τον βουλευτή για τη στήριξή του σε θέματα ζωτικής σημασίας για το νησί καθώς επίσης για την προώθηση και ικανοποίηση του αιτήματος προμήθειας αστυνομικού αυτοκινήτου στο Α.Τ Νισύρου.

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήνετε τα σχολεία στο έλεος του Θεού και πετάτε τα λεφτά σας σε ενα πανεπιστήμιο της γελοιότητας!
    Δηλαδή τόσο ανάγκη έχει η Κως την σύμπραξη με το συριζαϊκο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ή κατα το κομψότερο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής! Απο που κι ως που αυτή η αηδία έγινε το Πανεπιστήμιο που ψάχνει η Κως να συνεργαστεί. Αν θέλετε να κάνετε Μεταπτυχιακό, να το κάνετε στην Βοτανολογία να εξελιχθεί και η Ιπποκρατική Κως, όλα τ’ αλλά είναι μπαρούφες! Καλά ο Υψηλάντης δεν κατάλαβε οτι θέλουν να ενισχύσουν το Πανεπιστήμιο του Συριζα! Τόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι για το ποιος κυβερνά αυτό το Δήμο! Αν θέλετε να ρίξετε λεφτά στην εκπαίδευση, κάντε το 3ο Γυμνάσιο γιατί το πρώτο κοντεύει να καταντήσει Γκράβα!

  2. Πολλοί αγνοώντας τι είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, πιστεύουν ότι θα ξεφυτρωσει κάποια πανεπιστημίουπόλη στην Κω. Πιθανότατα δεν θα υπάρχει καν κάποιο κτήριο ως σημείο αναφοράς. Δεν θα έρθουν φοιτητές ως μόνιμοι κάτοικοι Δεν είναι αρνητική εξέλιξη, απλά δεν σηματοδοτεί ότι ένα προπτυχιακό πανεπιστήμιακο τμημα. Και αποδεικνύει τις ολέθριες ευθύνες τοπικών και όχι μόνο παραγοντων, οι οποίοι τις δεκαετίες του 90 και του 2000 χάζευαν, όταν αποκτουσαν πανεπιστημιακες σχολές η Λήμνος, τα Ψαχνα Ευβοιας, το Καρλόβασι Σάμου, το Ληξούρι Κεφαλληνίας κτλ κτλ…

  3. οι τρεισ γελειοι θεατρινοι καμπαλιεροσ, θελουν πολυ που μασ περνανε για ηλιθειουσ. γιαυτο σε ψηφισαμε θεοδωση ?????????

  4. Το νοσοκομείο έχει καταρρεύσει!!
    Δεν εχει ακτινολογο!
    Δεν εχει καρδιολόγο!
    Δεν εχει παιδίατρο!
    Η διοίκηση (με διαφορά η χειρότερη όλων των εποχών),δεν ασχολείται!Ο διοικητής,πώς μπορεί και κοιμάται τα βράδια??εχει ήσυχη τη συνείδησή του?
    Το καλοκαίρι πως θα βγει?
    Έκανε τον κόπο να σηκώσει το τηλ και ζητήσει ένα γιατρό από την αρμόδια ΥΠΕ ?

    • Ρε φιλαρακο η διοικηση φταιει η η κυβερνηση? Καθε τοσο βγαινουν οι γραφικοι βουλευταδες και εξαγγελουν. Ο ενας νοσοκομειο, ο αλλος δικαστηρια, ο αλλος γυμνασιο, ολοι αυτοι δε γνωριζουν οτι το νοσοκομειο και το κεντρο υγειας αντιμαχειας χρειαζονται ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο? Δεν γνωριζουν οτι χρειαζονται διαφορα υλικα για την καθημερινη λειτουργια? Αρα φταιει η κυβερνηση που δινει λεφτα στα ΜΜΕ για να την στηριζουν, και δεν δινει για τις πραγματικες αναγκες του κοσμου. Το να ριχνομε την ευθυνη στη διοικηση, ειναι σαν να προσπαθουμε να βγαλουμε την ευθυνη απο αυτους που την εχουν. Δηλαδη την κυβερνηση!!!

      • Η ίδια κυβέρνηση είναι και στο νοσοκομείο Καλύμνου.Η ίδια και στο νοσοκομείο Καρύστου!Έχεις ιδέα πως λειτουργούν τα νοσοκομεία αυτα?
        Δεν έχεις ιδέα τι γίνεται ρε φιλαράκο…
        Αν ο διοικητής δεν ζητήσει, δεν παίρνει τίποτα. Και ο δικός μας δεν έχει ζητήσει τίποτα.. για να είναι το καλό παιδί..Γιαυτο φιλαρακο μου αν δε ξέρεις…

      • …ειναι και στη Κάλυμνο,με 3 ακτινολογους, 2 παιδιατρους και 3 καρδιολογους!
        Τι εχεις να πεις ρε φιλαράκο??

      • Η ίδια κυβέρνηση ρε φιλαράκο είναι και στη Κάλυμνο με 3 ακτινολογους ,2 παιδιατρους και 3 καρδιολογους.
        Ό διοικητής αν δεν ζητήσει τίποτα, δεν παίρνει τίποτα. Αν θέλει να το παίξει το καλο παιδί της κυβέρνησης-της οποιαδήποτε κυβέρνησης -δε ζητάει!
        Έτσι ειναι τα πράγματα..φιλαρακο..

  5. ο κ. Υψηλάντης επικροτεί συμφωνία με το ΠΑΔΑ και όχι με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ???

    εάν κατάλαβα, ο κ. Υψηλάντης επικροτεί συμφωνία με το ΠΑΔΑ και όχι με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ???
    Ο κ. Κόνσολας ως καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου ερωτήθηκε για τη μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος Κω ?

  6. Φάτε σανό να χορτάσετε!!!
    Ήρθε ο βουλευτής στο χωριό,
    Βόλτες από κει και από δω,
    Μοιράζει υποσχέσεις στους αγρότες….,
    ……………………………………………,
    Θα αυξηθούν και οι συντάξεις των γερόντων!!!!

  7. Η πιο γελοια και αχρηστη κυβερνηση τα τελευταια 50 χρονια!!! Συναγωνιζονται οι βουλευταδες ποιος θα ταξει περισσοτερα λες και ειμαστε ζουλου!!! Ολο φτιαχνουν και τιποτα δε γινεται. Ταζουν και μετα θα λενε δεν προκαναμε!!! Μαυρο σε ολους αυτους τους τυπους. Να μην τους ξαναδουμε και να μην τους ξανακουσουμε
    ..

  8. Όλα μπορούν να συμβούν. Πολύ ακριβές το σχόλιο που αναφέρεται ποιο πάνω για Ψαχνά Ευβοίας Ληξούρι κτλ. Πάντως..Γυναικάρα.

  9. Ο μόνος βουλευτής που ότι είπε το έκανε πράξη τον χειμώνα ξεκινάνε 3 μεταπτυχιακά τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στο νησί μας θα είναι κοντά στους 200 φοιτητές, επιτέλους μια μικρή ανάσα για την τοπική οικονομία!!!!

  10. Η γελοιότητα στο μεγαλείο της ! Σπουδές φάντασμα! Ίσα ίσα να γεμίσουν οι τσέπες κάποιων ! Έλεος κύριοι! Αιδώς!!

  11. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΝΣΟΛΑ. ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΛΕΕΙ ? ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ? ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? Ο ΚΟΝΣΟΛΑΣ ? ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ? ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.
    ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΠΠΑ.

  12. Η ευκαιρία χάθηκε τις δεκαετίες 80 και 90 ,αλλά τότε ο δήμαρχος κοίταγε τις μπίζνες και τα πρωσοπικα ρουσφέτια για να μηνει πάντα δήμαρχος και όχι το μέλλον του νησιού.

  13. Άντε γρήγορα να φρεσκατουν τα διαμερίσματα και να τα ανακατασκευασουν αυτοί που έχουν . Έρχονται φοιτητές. Κύριοι έχουμε χρόνο για να ξέρουν οι άνθρωποι που να αντέξω τόσα . Πανεπιστήμιο νοσοκομείο δρόμους που θα φτιαχτούν δικαστήριο παιδιά ένα ένα θα πέσω στα βαριά και δεν τα αντέχω

  14. Δήμαρχε άσε τα πάενε έλα πούλα μου γιαυτούς που σε πιστεύουν. Ιατρική Σχολή μόνο….στο νησί του Ιπποκράτη…τέλος.

  15. Μόνο ο κύριος Υψηλάντης έχει το σθένος και λέει αλήθειες!! Συγχαρητήρια κ Βασίλη είμαστε δίπλα σας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ