Στο «κίτρινο» και πάλι από 17/06 Κως-Ρόδος (έγγραφο Ολλανδικής κυβέρνησης) | Πολύ θετική εξέλιξη καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα πτήσεις από Ολλανδία προς την περιοχή μας

44
7861

Πολύ θετικά τα νέα από την Ολλανδία καθώς η Ολλανδική κυβέρνηση κατέταξε την Κω και τη Ρόδο (νησιά Νοτίου Αιγαίου) στην «κίτρινη» λίστα από την «πορτοκαλί» στην οποία είχε μπει από τις 27 Μαϊου.

Η απόφαση η οποία φαίνεται και στο επίσημο έγγραφο το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπ. Εξωτερικών της Ολλανδικής Κυβέρνησης (ευχαριστούμε τον καλό φίλο Κώστα Γκανάσο για την ενημέρωση) τίθεται σε ισχύ από αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό έγγραφο για τους επισκέπτες που επιστρέφουν από τα νησιά του Αιγαίου παύουν να υφίστανται τα περιοριστικά μέτρα (10ήμερη Καραντίνα, pcr test κλπ) τα οποία ισχύουν για τις περιοχές που είναι στο Πορτοκαλί (όπως ισχύει πχ για Αθήνα, Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρα).

Μια πολύ θετική εξέλιξη καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα πτήσεις από Ολλανδία προς την περιοχή μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με 0 κρούσματα στη Κω μας κατάταξαν στο πορτοκαλί , με 15 κρούσματα στο κίτρινο !!!!
    Η παράνοια στο μεγαλείο της !!! Δεν υπάρχει λογική , θα μας τρελάνουν στο τέλος!!!

    • ΒΆΛΤΕ ΜΥΑΛΌ ΜΠΟΧΑΛΟΙ, ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

      ΜΕ ΔΕΚΆΔΕΣ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΆ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΜΗΝ ΕΛΠΊΖΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΠΤΉΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΊΑ… Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ. ΌΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ,ΠΟΥ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΊΑ ΤΟΥ COVID-19… ΤΑ ΜΠΟΧΑΛΑΚΙΑ ΈΤΟΙΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΡΊΣΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ….

        • …όταν ο συγκεκριμένος λέει, ‘βάλτε μυαλό Μπόχαλοι’ και ‘τα Μποχαλάκια έτοιμα να ανέβουμε στις μπάρες’ (αναφερόμενος στους ντόπιους μόνο), πως δηλαδή πρέπει να του απαντήσει κάποιος; Δηλαδή, οι ντόπιοι φταίνε μόνο για τα κρούσματα στο νησί; Να προσέχει λοιπόν τι γράφει, για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί φταίνε όλοι, είτε ντόπιοι είτε οι άλλοι που έχουν έρθει από την υπόλοιπη Ελλάδα, είτε αυτοί που έχουν έρθει από τις χώρες των Βαλκανίων κ.τ.λ. Κατάλαβες λοιπόν γιατί του απάντησα; Ας μας πει ο ίδιος, κρατάει τις αποστάσεις; Φοράει μάσκα; Έχει κάνει το εμβόλιο; ή θέλει τον έξυπνο μόνο να μας κάνει;
          υ.γ. …από σένα πάντως ρε παχύδερμο, πιο αδύνατος είμαι εγώ!!!

    • Καταλάβατε;όλο αυτό π γίνεται είναι οικονομικά παιχνίδια..τ κλείνουν όλα ώστε να μην μπορείς να δουλέψεις ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καταχρωστανε κ στο τέλος τι θ κάνουν?πολύ απλά θ τ πουλήσουν στους ξένους..βλέπεις Μ τ π πήραν οι Γερμανοί τ αεροδρόμιο αρχησαν κ όλα τα υπόλοιπα θ πάρουν τ πάντα κ θ εργάζονται οι λαθρομετανάστες γ αυτούς..ξυπνάτε πριν ν είναι αργά…τ χρόνου αν θέλουν μπορούν να σ πουν πως δεν υπάρχει τουρισμός..τον προωθουν άλλου τον τουρισμό κωρονοιος κ μπούρδες..οποίος δεν έχει κτλβει τι γίνεται είναι χαζός..πόλεμος οικονομικός…

    • Πάντα όλα κρινοντε με την προοπτική.Είναι ψηλά γράμματα για σένα αλλά πρόσεξε.Μας έβαλαν σε πορτοκαλί και πράγματι αν και η Κως είχε 0 όπως λες γίνανε 15.Προφυλαξανε τον κόσμο.Τώρα μπορεί να έχει σήμερα 15 αλλά προβλέπεται ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει 0.

  2. Εφόσον σαν τοπική κοινωνία(άρχοντες αρχομενοι) επιζητούμε την τουριστική ανάπτυξη, οφείλουμε να επιδείξουμε και την ανάλογη προσοχή, διότι με τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών ενδέχεται να ανατραπεί εκ νέου η θετική αυτή εξέλιξη, προς απογοήτευση όλων μας(και οικονομική μας ζημία). Για το λόγο αυτό ας τηρούμε όλοι τα μέτρα προστασίας, με δεδομένο οτι ο εμβολιασμος είναι αυστηρά και ορθά προσωπική υπόθεση. Η τήρηση των μέτρων όμως επαφίεται στον καθένα μας ξεχωριστα και συναμα στη κοινωνία συλλογικά, ως υπολογο έναντι των τρίτων που καταρτίσουμε τις λίστες επι τη βάσει των επιδημιολογικων δεδομένων.

  3. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΦΟΥΛ ..ΛΥΠΆΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ..ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΌΝΕΙΡΑ ΚΎΡΙΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΊΡΩΝ!!!

  4. Μια αδιαμφισβήτητα πολύ θετική εξέλιξη. Παρόλα αυτά εφόσον η κοινωνία μας τυγχάνει προσανατολισμένη προς την τουριστική ανάπτυξη, και με δεδομένη την μη τήρηση των μέτρων που δυστυχώς παρατηρείται στο νησί μας τελευταία(λόγω πολλών παραγόντων πχ χαλάρωση μέτρων, κόπωση, εσφαλμένη ενημέρωση τουριστών ως προς χρήση μάσκας, κλπ) θα πρέπει όλοι μας να προσέξουμε. Τούτο διότι επί τη βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων των τελευταίων ημερών, τα αυξημένα κρούσματα στο νησί μας ενδέχεται να οδηγήσουν στην εκ νέου ανατροπή αυτής της εξέλιξης προς απογοήτευση και οικονομική ζημία όλων μας. Προς το σκοπό αυτό οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με δεδομένου ότι ο εμβολιασμός τυγχάνει αυστηρά και ορθά προσωπική απόφαση εκάστου εξ ημών. Μόνο με την τήρηση των μέτρων θα ανακοπεί η διασπορά. Ωστόσο, η τήρηση των μέτρων τυγχάνει ατομική ευθύνη καθενός και συνάμα συλλογική σαν κοινωνίας, δεδομένου του ότι οι σχετικοί δείκτες κρίνονται σε σύνολο τοπικού επιπέδου και όχι προσωπικά.

  5. Μια αδιαμφισβήτητα πολύ θετική εξέλιξη. Παρόλα αυτά εφόσον η κοινωνία μας τυγχάνει προσανατολισμένη προς την τουριστική ανάπτυξη, και με δεδομένη την μη τήρηση των μέτρων που δυστυχώς παρατηρείται στο νησί μας τελευταία(λόγω πολλών παραγόντων πχ χαλάρωση μέτρων, κόπωση, εσφαλμένη ενημέρωση τουριστών ως προς χρήση μάσκας, κλπ) θα πρέπει όλοι μας να προσέξουμε. Τούτο διότι επί τη βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων των τελευταίων ημερών, τα αυξημένα κρούσματα στο νησί μας ενδέχεται να οδηγήσουν στην εκ νέου ανατροπή αυτής της εξέλιξης προς απογοήτευση και οικονομική ζημία όλων μας.

  6. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΟΥΜΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΑΡΑΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  7. Και ναί, οι νουδούλοι Μένγκελε-φονιάδες σάς έκαναν πειραματόζωα με τό DEATH ZENEKA, περιμένατε κάτι άλλο;

    • Ποσό ηλίθιος είσαι;Λες φονιά κάποιον απλά επειδή ψηφίζει άλλο κόμμα;Είσαι για λυπιση φίλε μου και μιας άλλης εποχής.Έχεις στο κόμμα σου άτομα μέλη και ψηφοφόρους που έχουν ψηφίσει διαφορά στο παρελθόν τώρα είναι καλοί;Εσυ από γεησιμιου σου εισουν ΣΥΡΙΖΑ;Σκέψου Λίνδο….όσο μπορείς.

  8. Really? 15 cases one day this week and 10 yesterday…what games are being played here…we are orange for the UK how come yellow suddenly appears….. political games and again the Netherlands will turn us orange if these numbers keep happening….

  9. Ας φροντίσει η Κυβέρνηση να πει την αλήθεια,ότι κρατάει μυστικό μέχρι τωρα

    Τα κρούσματα είναι εισαγόμενα πολλά απ’ αυτά,ολόκληρη μεγάλη μονάδα βρέθηκε με Άγγλους μολυσμένους,είναι σε καραντίνα υπάλληλοι και δωμάτια…μην γράφετε//λακίες,είναι αυτό που λέμε όλοι για λάθος διαχείριση…

      • Ξερόλα, μπετόβλακα, υπάρχουν κρούσματα πολλά ανάμεσα στους ξένους.. πολλά βλάκα..και αποκρύπτονται..είσαι ο πιο βλάκας των βλακών.επισης δεν παραδέχεσαι ότι κάποιος μπορεί να έχει μια πληροφορία , επειδή εργάζεται εκεί μέσα και τα βλέπει. Γι αυτό είσαι ο Βασιλιάς της Βλακείας.αλλα δυστυχώς υπάρχει λογοκρισία λόγω τουρισμού,για αυτό δεν μπορώ να ονομάσω..Πιο βλάκας πεθαίνεις.

      • Ο κόσμος το χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι ,ρίξε μια ματιά στις παραλίες του νησιού κάθε βράδυ μετά που κλείνουν την μουσική και μίλησε με κάποιον από ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα.ουτε το βλακόμετρο βδεν μπορεί να μετρήσει το εύρος της βλακείας σου..βλάκα, ξερόλα,ένας τιποτάς είσαι,που αρνείται την αλήθεια..για σένα δεν υπάρχει υγεία , μόνο δωμάτια χρυσαύγουλο.

      • Στο αποδεικνύω όποτε θέλεις πανηλίθιε…
        Έχεις την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση και πανηλίθιος και βλάκας και κουτοπόνηρος του ……αν είσαι μάγκας πάρε το ξενοδοχείο καραντίνας και ρώτησε .. ΒΛΆΚΑ.

  10. Χαμος γινεται με τα χρωματα.να παιξουμε τον τροχο της τυχης η μπινγκο?τελικα θα μας βαλουν κοκκινο?περτικαλι η κιτρινο η πρασινο?μπλε εχει?

  11. Παιδιά τι συζητάμε?? Μπορεί Βοιωτίας Ολλανδοί να μας έβαλαν σε κίτρινο, αυριο όμως θα ανακοινώσει ο χαρδαλιας αν θα παμε σε τοπικό lockdown . Τα πραγματα δυστυχώς δεν πανε καθόλου καλα

  12. Γιατι οι μπολιασμένοι ειναι οι ΥΠΕΡ-ΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ μεταδίδεται από ένα μπολιασμένο σε έναν ΜΗ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ