ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία το 1ο Διήμερο Workshop με θέμα «Σύνδεση του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης με τις τουριστικές επιχειρήσεις»

9
2119

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Tο 1ο Διήμερο Workshop με θέμα «Σύνδεση του πρωτογενούς  τομέα και της μεταποίησης με τις τουριστικές επιχειρήσεις» διοργάνωσαν το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Κω σε συνεργασία με το Τμήμα Παραγωγής και Ανάπτυξης  Πρωτογενούς Τομέα.

Στόχος αυτής της δράσης είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από την ανάπτυξη τοπικών δεσμών, η αλληλοενημέρωση παραγωγών και επιχειρηματιών και η ενδυνάμωση της κουλτούρας στήριξης της τοπικής αγοράς και οικονομίας. Οι συμμετέχοντες – παραγωγοί είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε μια ανοικτή έκθεση. Οι επισκέπτες πρόκειται να είναι ιδιοκτήτες, διευθυντές ή στελέχη ξενοδοχείων, εστιατορίων, σούπερ μάρκετ, καφέ, εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων.

H εκδήλωση απευθυνόταν μόνο σε παραγωγούς και επαγγελματίες του τουρισμού και δεν ήταν ανοικτή για το κοινό.

βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δραση δεν ηταν ανοικτη για το κοινο . Στοχος ηταν να γινουν συναντησεις των παραγωγων με ξενοδοχους εστιατορες και εμπορους.

  2. Νομιζω οτι η εκδηλωση κατι αφησε. Το πιο ουσιαστικο ειναι το μηνυμα **προτιματε τα ντοπια προιοντα!!!**

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ