Συγκεντρωτική εικόνα εμβολιασμών στην Κω | ΣΥΝΟΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ: 22.806 δόσεις (Α΄ ΔΟΣΗ: 15. 715/ Β΄ ΔΟΣΗ:11.887)

9
1738

Ανακοίνωση του Γ.Ν.ΚΥ.ΚΩ για την κίνηση του εμβολιαστικού κέντρου ΓΝΚΥΚΩ

Για λόγους έγκυρης ενημέρωσης  της τοπικής κοινωνίας, κοινοποιούμε  σχετική αναφορά  προς τη Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ  των δύο Ιατρών κ.κ. Σεβαστής Χατζηδακη και Αναστασίας Κομίνη, οι οποίες  με απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ εχουν οριστεί  Υπεύθυνες  για την οργάνωση και  λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου ΓΝ-ΚΥ ΚΩ.

Ο Διοικητης του Γ.Ν. – ΚΥ. ΚΩ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ

              Μέχρι και τις 31 Μαΐου 2021 έχουν χορηγηθεί  13. 890 δόσεις εμβολίου στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου  της Κω.  Αναλυτικότερα,  8. 696 είναι ο αριθμός των  εμβολιασθέντων που έχουν δεχτεί την πρώτη δόση, ενώ  5. 094 συμπολίτες μας έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Συνολικά, στο νησί της Κω, μέχρι την ίδια ημερομηνία, έχουν χορηγηθεί 22.806 δόσεις.

Η προσπάθεια της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού του νησιού μας εξελίσσεται ομαλά και χωρίς ανυπερβλητα  προβλήματα λειτουργίας. Οι  υπογραφουσες   Ιατροί, με την συνεπικουρια συναδελφων ολων των ειδικοτητων, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες  με όρους ποιότητας και ασφάλειας για τους πολίτες, παρα τις προφανεις  δυσκολίες, λογω ανεπαρκους υποδομης, σε ανθρωπινο δυναμικό και καταλληλους   χωρους. Με  υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης,καταβάλλονται καθημερινα  φιλοτιμες  προσπάθειες  για την επισπευση του εμβολιασμου του τοπικου πληθυσμου στις καθορισμενες  ημερομηνιες και εργαζόμαστε  εντατικά, τοσο με επαγγελματικό οσο και  –συχνά- με προσωπικό κόστος προκειμένου  να διασφαλιστεί η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου που επιθυμεί να εμβολιαστεί. Επιπλέον, μετά από κατάλληλο προγραμματισμό και υπερπροσπάθεια κατορθώσαμε να μην χαθει μεχρι σημερα  ούτε μια δόση εμβολίου από τα ραντεβού που ακυρώθηκαν, εμβολιάζοντας Προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας και  εκπαιδευτικούς.

Αξίζει να σημειωθεί,  πως  οργανώσαμε και φροντίσαμε για την εύρυθμη λειτουργία και των άλλων δύο εμβολιαστικών κέντρων στο νησί της Κω, στο Πλατάνι και την Αντιμάχεια. Υπενθυμιζεται δε ότι ταυτοχρονα με τις εμβολιαστικες υπηρεσιες μας , εκτελούμε κανονικά τα ιατρικά μας καθήκοντα στο νοσοκομείο  που συνεχίζει να παρεχει  και τις υπόλοιπες λειτουργίες του ως  μοναδικη δευτεροβαθμια δομή υγείας.

Τα όποια λάθη, ολιγωρίες ή παραλείψεις στην όλη  επιχειρηση εμβολιασμου , στις συγκεκριμενες συνθηκες και  δυνατοτητες στο νοσοκομειο μας, δεν μπορούν κατα την κριση μας  και  δεν πρέπει να μειώσουν τη σημασία του συνολικού έργου που επιτεύχθηκε με την συνεργασια ολων μας-Πολιτειας-γιατρων- πολιτων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας για την κατανοηση τους, την  υπεύθυνη στάση  και τη συνεργασία τους και να τους διαβεβαιωσουμε ότι θα κανουμε ό,τι ειναι δυνατον να ανταποκριθούμε στην αναγκαιοτητα της καλυτερης δυνατης αντιμετωπισης της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΙΟΥ 2021:

ΣΥΝΟΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ: 22.806 δόσεις (Α΄ ΔΟΣΗ: 15. 715/ Β΄ ΔΟΣΗ:11.887)

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFEIZER: 13. 890 ( 8.696 Α΄ ΔΟΣΗ/  Β΄ ΔΟΣΗ 5.094)

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΔΟΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON&JOHNSON:4.797 δόσεις

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΠΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ: 1255 δόσεις

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΥ2: 649 δόσεις

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ ( ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2ΗΣ ΔΥΠΕ) : 600 δόσεις

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΚΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ: 2293 δόσεις

 

Μετά τιμής,

Οι υπεύθυνες Ιατροί

ΚΟΜΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι ο πληθυσμός του νησιού μας… Όμως νομίζω ότι η προσέλευση είναι λίγη… Κρίμα…. Γιατί;;;; γιατί δεν πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί;;τα έχουμε πει αυτά… Το εμβόλιο είναι η μόνη λύση για να μην έχουμε ξανά εικόνες του χειμώνα.. Πήγαινετε να εμβολιαστειτε… Για το καλό μας…

  2. Είναι για να πάρω τα προνόμια, δηλ μια δωρεάν μέρσεντες σε όποιον εμβολιαστεί (τώρα αυτές τις μέρες θα ανακοινωθεί από το υπουργείο) … Και όχι για την υγεία μου..

  3. Η Κως έχει αύξηση 250 %ηλιθιων.. Αυτό είναι το πραγματικό στατιστικό

    Όπως παράδειγμα η 1 σχόλιο που πιστεύει ότι αν εμβολιαστούν θα σταματήσει η επιδημία… Η ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ οταν ολοκληρωσουν τα οικονομικά και παγκόσμια τους σχέδια,.που θα πάρει 3 χρόνια τουλαχιστιν.οι Ίσως χρειαστεί 5 χρόνια,..Εξαλου τόσο κράτησαν ο Α Β παγκόσμιος πόλεμος,.για να πραγματοποιήσουν τα έργα τους οι παγκόσμιοιητες. Χρειάζονται χρόνο.. ΓΙΑΥΤΌ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ.. ΜΕΤΆ Η ΜΕΤΆΛΛΑΞΗ, ,.. τα λοκνταουν, για να προωθήσουν κάθε βήμα τους στην παγκόσμια ταξη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ