Απάντηση Δήμου Κω: Σύντομα η κα Ρούφα θα κληθεί να δώσει ονοματεπώνυμα στις καταγγελίες της περί εργολάβων κλπ. Εκεί να δούμε τι θα πει

15
908

Η κα Ρούφα για πολλοστή φορά ακολουθεί λάθος δρόμο.

Προσπαθεί να δημιουργήσει πλασματικά ερωτήματα στους δημότες ή πραγματικά αδυνατεί να κατανοήσει ότι οι υπηρεσίες του Δήμου λειτουργούν με βάση την κείμενη νομοθεσία και τις απαντήσεις των υπουργείων.

Αποκρύπτει από τους δημότες ότι στις 28 Φεβρουαρίου, ημερομηνία καταληκτική για τις προσλήψεις λόγω covid, ο Δήμος δεν παρείχε τις υπηρεσίες του αφού εκτάκτως λόγω κρούσματος έκλεισε το Δημαρχείο.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια να μη χαθούν αναγκαίες θέσεις εργασίας με παρέμβαση στο αρμόδιο Υπουργείο. Μεσολάβησε αλληλογραφία που κράτησε μήνες, ούτως ώστε το ΥΠΕΣ να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες, δίδοντας στο Δήμο Κω τη δυνατότητα να προχωρήσει στις προσλήψεις που εκκρεμούσαν.

Ο Δήμος Κω, τα πολιτικά στελέχη και οι εργαζόμενοί του, είναι υπερήφανοι γιατί υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες ο Δήμος μας δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες οικογένειες να μπορέσουν να βιοπορισθούν.

Όλες οι άλλες μυθοπλασίες, που η κα Ρούφα κατά καιρούς πλασάρει, ως σενάρια νοσηρής πολιτικής αντίληψης που τη συνοδεύει, δεν ακουμπούν τους δημότες.

Ούτε οι προσβολές της σε πρόσωπα, τακτική που όλο και συχνότερα η ίδια πλέον χρησιμοποιεί για να καλύψει τα πολιτικά της αδιέξοδα.

Πραγματικά δεν αξίζει να επανερχόμαστε σε μια τέτοια κουβέντα, που δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, σε μια κοινωνία που συντεταγμένα παλεύει για την επιβίωση της. Σύντομα η κα Ρούφα θα κληθεί να δώσει ονοματεπώνυμα στις καταγγελίες της περί εργολάβων κλπ. Εκεί να δούμε τι θα πει.

Ο χρόνος είναι πλέον ασφυκτικός για την ίδια. Το ακαταλόγιστο δεν υφίσταται.

 

Γραφείο Τύπου

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι επιστολές της απλα επρόκειτο να δημοσιευθούν στο νέο της βιβλίο μυθιστοριογραφημα,αρλεκιν με νότες φανταστικού, που απορρέουν απο τα κομπλεξικια της σύνδρομα 20 χρόνων να γίνει δημαρχίνα (ένα φανταστικό γεγονός, .. » απλά…δήμαρχε .μην αγχώνεσαι περί των μυθοπλασιων της πρόκειται περί φανταστικά διηγήματα της αρρωστημένη της κατάστασης

    • Μέχρι χτες ο ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗΣ και οι περιφερόμενοι βουλευτάδες ΕΤΑΖΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ...

      Τώρα ΤΗΝ ΜΟΎΓΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ;;;; Τέρμα οι περιοδείες και οι αλλαγές οικοπέδων;;; Τώρα ούτε κιχ δεν ακούγεται… Τι έγινες βρε ΠΑΠΑ με τις προσλήψεις στο κέντρο υγείας της Αντιμάχιας;;;; ΜΟΝΟ ΚΟΡΌΝΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΉ ΚΩ;;; ΥΕΛΙΚΑ, Θα μείνουμε με την ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ και το μακρύτερο αγγούρι ανά χείρας….. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΎ ΤΕΟ ΣΕ ΕΞΈΛΙΞΗ…. ΦΤΙΆΞΕ ΒΑΘΎ ΠΗΓΆΔΙ, ΘΑ ΣΠΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ.

    • ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΏΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ;;;;

      Πόσα πληρώνουν οι δημότες για να γράφουν οι τεμπελχανάδες ανακοινώσεις και για να απαντούν σε σχόλια στο διαδίκτυο;;;;;; Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ διορίζει συγγενείς και φίλους, όλοι εμείς πληρώνουμε άχρηστους….

    • ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΑ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΑΛΙΩΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΠΟΤΑΜΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ,ΡΙΧΤΕ ΜΕΣΑ.ΕΛΕΟΣ @@@Σ@Η ΜΟΥ ΜΑΥΤΗΝ.

  2. οτι και καλα εσεις της δημοτικης αρχης ειστε αγνοι σαν τα προβατακια ειναι γνωστο!!! Εαν ξεκινησω να λεω τα //////////// σας , μονο και μόνο απο αυτα θα πεσει κόκκινο!!! Τωρα, μόλις πουμε και που ειναι βολεμένοι όλοι αυτοι και αυτές τοτε θα ξεκινησει το μεγάλο πανηγυρι!!! Οχι βεβαια μόνο για τους νυν αλλα και για τους τέως!!!!

  3. Μιλαει για… ακαταλογιστο το γραφειο ρυπου!!!
    Γελανε και τα πηγαδια….
    Παντως διακρινω μια υστερια & εναν φοβο απο τον Κοψιμιο….χεχεχε

  4. EΣΕΙΣ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Μετα την απελευθερωση τετοιο νουμερο στο δημοτικο συμβουλιο, δεν φανηκε. Εχει την πρωτια. Α ξεχασα τον απουλητο αρχηγο!!!

    • Κριτικη ειναι να σου λενε υπονοουμενα για εργολαβους? Οπως οι κατινιες στις παρεες. Σαβουρες στην πολιτικη….

  6. Μια χαρα την δεχονται την κριτικη οι ανθρωποι. Αυτο τι σημαινει δηλαδη? Οτι η ρουφα οποτε της κατεβει οτι της κατεβει εμεις πρεπει να καταπινουμε οτι βλακεια λεει? Εχουμε και εμεις αποψη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ