Στο Νοσοκομείο Κω για προληπτικούς λόγους ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς ο οποίος νοσεί από κορονοϊό

53
8119

Για καθαρά προληπτικούς λόγους εισήχθη το πρωί της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Κω ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό, τα συμπτώματα που εμφανίζει ο Δήμαρχος Κω όλες αυτές τις μέρες είναι αρκετά ήπια, ωστόσο για να ανταποκριθεί καλύτερα στην αγωγή που του έχουν δώσει οι γιατροί, λόγω των αυξομειώσεων στα επίπεδα οξυγόνου, κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ώστε να έχει καλύτερη υποστήριξη σε οξυγόνο και τακτική παρακολούθηση με όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο ίδιος -όπως πληροφορούμαστε- επικοινωνεί διαρκώς με τους στενούς συνεργάτες του και είναι ενημερωμένος για τα πάντα στον δήμο.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση!

53 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εντυπωση μου κάνει το ποσο κακία έχεις μέσα σου. Κρίμα. Κοιτάξου λίγο. Χρειάζεσαι βοήθεια από επιστήμονες.

      • ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΙΝΤΙΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΟΙΟΣ Σ………ΕΙΣΑΙ.ΘΑ ΣΕ ΞΕ….. ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΞΕ…. ΤΟΝ ……. ΤΟΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ,Α@ΗΤ@,ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΟΠΛΑΜΑ.ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΑΡΗ ΕΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΝ ΤΗΝ aegeanwes.ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ.ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ????????

    • Πάντα Η ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΗ όταν η πρώτη δεν μας έβαλε μυαλό...

      Δικαστήρια, συνέντευξη και πηγαδάκια, κοκκινήσε η ΚΩΣ από ανευθυνότητα…

        • ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ,ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.

      • Ανώνυμε να σε χαίρετε η οικογενεια σου.Εισαι η ντροπή του νησιού.Και εάν είχες λίγη ψυχή,ας έβαζες και το ονομα σου.Αυτο πάει να πει ότι ούτε ψυχή έχεις.Αλα είσαι @@Ατο@υχος.

    • Ρε ελεεινε ανωνυμε δεν ντρεπεσαι λιγο? Δε σεβεσαι ουτε αυτη την ωρα? Δυστυχως με οποιον δασκαλο θα κατσεις τετοια γραμματα θα μαθεις… με μαιμουνα εκατσες, μαιμουνα εγινες…

    • Φώτο βγάζει όταν πρωταγωνιστεί ο ίδιοςτώρα περιμένει την φροντίδα-νοσηλεία των ειδικών!!!!

    • η στην μάθανε οι δάσκαλοι σου? Πιστεύω τίποτα από τα δύο. Την πήρες από αυτούς που κάνεις παρέα και πολιτεύεσαι. ΓΑΙΔΑΡΕ.

    • … η στην μάθανε οι δάσκαλοι σου? ΠΙΣΤΕΥΩ τίποτα από τα δύο. Την πήρες από αυτούς που κάνεις παρέα και πολιτεύεσαι. ΓΑΙΔΑΡΕ.

  1. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Δήμαρχο μας κ Νικηταρά…
    Δραττομαι της ευκαιρίας να πω ξανά ότι πρέπει να εμβολιαστουμε όλοι…μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ανοσία…χωρίς θεωρίες συνωμοσίας και τα λοιπά….

  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΥΓΕΙΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

  3. Τρείς στους τέσσερις διασωληνομενους είναι εμβολιασμενοι με τουλάχιστον μία δόση … Καλή ανοσία!!!!!!!

    • Λάθος πληροφόρηση έχετε αγαπητο «εριφιο»…μόνο το εμβόλιο δεν φτάνει….απλά συμβάλει μαζί με τά μέτρα…έχετε πάει μια βόλτα;;;;..η χαλάρωση είναι εμφανής παντού….όλα παίζουν το ρόλο τους…πρέπει να τηρούμε τα μετρακδι μαζί με το εμβόλιο θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω….

      • Αγαπητή Κώα, αφού είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ και ήδη σε κάποιες χώρες δίδονται προνόμια στους εμβολιασμένους όπως να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες…. Τι χρειάζονται τα άλλα μέτρα; Επιχείρηση Ελευθερία δεν την χαρακτήρισαν;; Αν συνεχίσω θα γράφω μέχρι αύριο…. Και εννοείται ότι θα παραθέσω τα επιχειρήματα των «ειδικών», ο Θεός να τους κάνει ειδικούς….

        • Για να φθασης στην φαση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ πρεπει να δοθουν πολες μαχες. Μια απο αυτες ειναι και το να φορας ακομα την μασκουλα σου μεχρι να εξαληφθη πληρως ο ιος. Και ειναι θεμα χρονου και αμοιβαιας κατανοησης. Τωρα αν η καθε χωρα κανει του κεφαλιου της αυτο ειναι αλο θεμα. Δεν σημαινει οτι πρεπει να την μιμηθουμε.

    • Πας καλα? Τι μπουρδολογιες ειναι αυτες? Ρε δε ντρέπεστε να σπέρνετε συνεχεια ψευδεις ειδησεις? Είσαι γιατρος στα νοσοκομεια covid κι εχεις μελετες στα χερια σου? Παρουσίασε!!!!

    • Έχεις πάρει μισή δόση φαιάς ουσίας,γι αυτό σου είναι αδύνατο να κατανοήσεις.

    • Μια βδομάδα μετά και ακόμη δεν έχει έρθει το 5G. Μας εξαπάτησαν. Τα λεφτά μας πίσω.

      Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει να γίνεται το εμβόλιο στο ίδιο χέρι μ εκείνο που εκτελεί την αυτοεκτόνωση.

    • Μπεεεε ….τα ζωντανά θα εμβολιαστούν.
      Θέλουν το κρέας κ το γάλα τους να είναι νόμιμα.

  4. Περαστικά στον δήμαρχο όμως οι πολιτικές του επαφές κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι και είναι δημόσιοι κινδυνοι. Ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί και να τα αποτελέσματα.

  5. Αγαπημένε μας Θεοδόση ξεκουράσου και γύρνα πιο δυνατός. Σε περιμένουν όλοι οι δημότες να σε δουν απ τη Κω ως την Κεφαλο

  6. Μόνο τη λέξη περαστικά επιτάσσει αυτό το κείμενο. Ο κάθε άνθρωπος αξίζει την ευχή ταχεία ανάρρωση. Λίγη ανθρωπιά. Ένα χρόνο βαδίζει ο πλανήτης σε τεντωμένο σχοινί και μυαλό δε βάλαμε. Μέχρι την τελευταία πνοή κάποιοι ακόμη θα πετάνε φαρμάκι.

  7. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, και δεν χρειάζεται κάποιοι να υπερβάλετε για την εικόνα καί μόνο,αν ο άνθρωπος πήγε λόγω έλλειψη οξυγόνου και βοηθιεται για αυτό πως επικοινωνεί συνέχεια με τους συνεργάτες του , σεβαστείτε την κατάσταση.

    • ΚΚΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ! ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

  8. Πραγματικά ντροπή που σε τέτοιες στιγμές κάποιοι λένε κακίες και μάλιστα ανώνυμα. Αν ήταν δικός σου ανθρώπος σε αυτή την θέση το ίδιο θα λέγατε;;; ντροπή ντροπή!

  9. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι .οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς και εσύ είσαι .

  10. Ήθελα νάμουνα πολιτικά διαφοροποιημένος από τον Δήμαρχο μας.
    Να αποδείξουμε οτι σε τέτοιες στιγμές , αυτό που έχει σημασία είναι ΜΟΝΟ
    η υγεία τού συνανθρώπου και φίλου κ. Νικηταρά Θεοδόση.
    Να τού ευχηθούμε τα καλύτερα και γρήγορη επάνοδο δριμύτερος στα καθήκοντα.
    Αλλά έστω και σαν απλός φίλος, χωρίς κανένα λόγο. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

  11. μπορει να μη συμφωνω πάντα με όσα κάνει ο δήμαρχος, αλλά η ανθρωπια επιβάλει να ευχηθουμε να ξεπεράσει το προβλημα υγειας του γρήγορα και να βγει απο το νοσοκομείο αλώβητος. Περαστικά!!! Εξάλλου δεν έχει σχέση η πολιτική πορεία και οι πράξεις – αποφάσεις κάποιου με την υγεία του!

  12. δημαρχε μαθαινω οτι εισαι καλυτερα. γρηγορα θα το ξεπερασεις!!!! και να μας ερθεις δυνατος!!!!

  13. Περαστικά στο δήμαρχο και καλή ανάρρωση. Ήθελα να ρωτήσω το καλό μας νοσοκομείο αν εγώ αρρωστήσω με covid σαν απλός πολίτης, θα μπορώ να νοσηλευτώ προληπτικά, όπως ο δήμαρχος; η θα πρέπει να είμαι στα πρόθυρα του θανάτου για να με βάλουν μέσα;

    • Ο δημαρχος μπηκε στο νοσοκομειο απο οσα γνωριζω με υποδειξη γιατρου, και θα βγει οταν το πουν οι γιατροι. Αυτο συμβαινει φιλε μου με ολους τους πολιτες.

    • Συγνώμη ρε φιλε οποιος και να είσαι,το έγραψες αυτό,για να λες,το μακρι σου και το κοντο σου. Τόσες χιλιάδες ψυχές που αρωστησαν φτωχοι,σε νοσοκομεία δεν τους είχαν; ο δήμαρχος μας σε πειραξε?.Όχι αλη χολη.Κρατατε την για να υπερασπιστειτε την πατρίδα σας.

  14. Περαστικά ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό ξάδερφο μου Θεοδόση. Είσαι δυνατός και γρήγορα θα βγεις νικητής!!! Η Κως και ο Δήμος σε χρειάζονται!!

  15. Περαστικά σου ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ σύντομα κοντά μας μην δίνεις σημασία στους κακοψυχους και προβληματικους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ