Απέραντη θλίψη: «Έφυγε» η αγαπητή συμπολίτισσά μας Γεωργία Διακονικολάου – Σταματάκη, σε ηλικία μόλις 40 ετών

42
56139

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Γεωργίας Διακονικολάου – Σταματάκη, μητέρας δύο μικρών παιδιών, η οποία άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, σε ηλικία μόλις 40 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια την οποία αντιμετώπισε με γενναιότητα και καρτερία  το τελευταίο δίμηνο.

Παρότι μετά το χειρουργείο του Μαρτίου έδειξε πολύ θετικά σημάδια βελτίωσης, λίγο πριν το Πάσχα παρουσιάστηκε νέα επιδείνωση με σηψαιμία η οποία και τελικά επέφερε σήμερα το μοιραίο.

Μια πολύ αξιόλογη, καλόκαρδη, ευγενική, χαμογελαστή και εξυπηρετική συμπολίτισσά μας (εργαζόταν στο οικογενειακό κατάστημα χρωμάτων στην Κέφαλο), σύζυγος του αγαπητού συμπολίτη μας Χριστόδουλου Σταματάκη και μητέρα δύο παιδιών (ενός κοριτσιού κι ενός αγοριού).

Το τελευταίο αντίο θα είναι την Τρίτη 18/05  στις 11πμ στο κοιμητήριο Κεφάλου.

Αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ μεΑ.

Ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον σύζυγο, τα παιδιά, τη μητέρα, την αδελφή και τους λοιπούς συγγενείς.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩ «Ο ΕΡΜΗΣ»: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

 

 

 

                                                                                                      Κως 17/05/2021

 

 

 

 «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κω ‘Ο ΕΡΜΗΣ’, αποχαιρετά με οδύνη το μέλος του Γεωργία Διακονικολάου , που τόσο αδόκητα έφυγε χτες από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Στους οικείους της εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Πασχάλης  Βρακίδης                                             Δημήτριος  Κώστογλου

 

 

 

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεωργιτσα μου πολυαγαπημένη! Έφυγε ένας άγγελος καλοσύνης γεμάτος αγάπη και υποδειγματική αξιοπρέπεια. Κα.Κατερινα, Χρήστο, Βίκυ, πόσο άκυρο ακούγεται το»κουράγιο»αλλά και πόσο αναγκαίο είναι! Γεωργιτσα μου, πάντα είχες ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και θα σε αγαπάμε πάντα. Δεν έχει μέτρημα η θλίψη μας.. είναι αβάσταχτο το»αντίο».
    Καλό παράδεισο κούκλα μου!

  2. Απίστευτο ,καλό παράδεισο,ένα χωριό βουβό,καλό παράδεισο Γεωργία χαιρετίσματα στη Σέβη .Συλλυπητήρια στα παιδάκια της,στον σύζυγό και τι να πω σε αυτή τη μάνα,δεν έχω λόγια..

  3. Γεωργιτσα μου γλυκια… ο θεος να σε αναπαυσει..τι καλο πλασμα, τι αγγελος.. τεραστια η απωλεια ..

  4. Ομορφη Γεωργια μου ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα σου ,θα εισαι τωρα αγκαλια με τον μπαμπακα σου.Τα θερμα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

  5. Ομορφη Γεωργια μου ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχουλα σου ,θα εισαι τωρα αγκαλια με τον μπαμπακα σου.Τα θερμα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

  6. Συλλυπητηρια στην οικογενεια… Κουραγιο και δυναμη στον συζυγο και τα παιδακια. Καλο Παραδεισο…

  7. Αλλη μια νέα γυναίκα… Ποσο άδικο Θεέ μου!!! Τι λογια παρηγοριάς να πει κανείς στα παιδιά της, στην μάνα της….

  8. Την κοπέλα δεν την γνώριζα, αλλά είναι πολύ λυπηρό να φεύγουν τόσο νωρίς άνθρωποι… Καλό πραδειρο να έχει η ψυχούλα της κοπέλας…

  9. Κοριτσάκι μου καλό … πόσα άντεξες στη ζωή σου … ξεκουράσου άγγελε μου … κουράγιο στην οικογένεια και στους συγγενείς .

  10. Γεια σου Γεωργια.πολυ καλη ψυχη ειχες.ολοι οι καλοι φευγουν πρωτοι.ας ειναι ελαφρυ το χωμα.συλληπητηρια στους συγγενεις.θα θυμομαστε το χαμογελο σου.

  11. Δεν υπάρχουν λόγια γλυκιά μου Γεωργία . Το ήθος σου, η καλοσύνη σου ,η αγάπη για τα παιδάκια σου … κουράγιο και δύναμη στους συγγενείς

  12. Πολυ λυπηρο πραγμα να φευγουν νεοι ανθρωποι. Καλη αναπαυση στην ψυχουλα της. Θερμα συλλυπητηρια

  13. Καλό Παράδεισο ,αναπαύσου,εν χώρα ζώντων,θερμά συλλυπητήρια,στον Χρήστο κ στα Παιδιά.

  14. Γιωργια μου…..καλή μου….γιατί??γιατί??γιατί??μαύρισε η ψυχή μας…καλό ταξίδι φιλενάδα μου!!!!

  15. Η»Ζωή» είναι αυτή που σου χρωστούσε πολλά Γεωργία μου και όχι εσύ σε αυτή. Γίνεται πλουσιότερη η γειτονιά των αγγέλων και φτωχαινουμε εμείς όλοι όσοι σε γνωρίσαμε καλό μου κορίτσι. Να έχεις ανάπαυση και γαλήνη στον παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια σε όσους σε αγαπούν.

  16. Αγαπητέ χρηστο τα συλλυπητηριά μου.Καλό παραδεισου στη σύζυγό σου.Άρης από Νέο Φάληρο.

  17. Τα θερμά μου συλλυπητηρια Χρήστο. Καλό παράδεισο να έχει η σύζυγός σου.

  18. Γεωργίτσα μου όμορφη, καλό μου παιδί … πόσο θα μας λύψει το χαμόγελό σου , η αξιοπρέπεια σου , η καλοσύνη σου … τόσες δυσκολίες και εσύ εκεί να παλεύεις δίπλα στα παιδάκια σου … όλα για τα παιδάκια σου … ξεκουράσου άγγελε μου … ήταν άδικη η ζωή μαζί σου μέχρι το τέλος

  19. Καλό ταξίδι φιλενάδα μου θα είσαι πάντα στην καρδιά μου εύχομαι ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένεια σου θα μου λείψεις πολύ θα θυμάμαι για πάντα το υπέροχο χαμόγελο σου

  20. Φιλενάδα μου καλή … άγγελε μου … γιατί μας το έκανες αυτό … δε θα σε ξεχάσω ποτέ … την ευγένια σου, την υπομονή σου, την καλοσύνη σου . Καλή αντάμωση αγάπη μου.

  21. Από τις πιο ευγενικές ψυχές. Αξιοπρεπέστατη και καλοσυνάτη. Δε σου άξιζε Γεωργίτσα μου τέτοιο φευγιό … άφηνεις μεγάλο κενό σε αυτούς που σε αγάπησαν . Καλό παράδεισο άγγελέ μας.

  22. Ενα ευγενικο κοριτσι με τεραστια καρδια ,ψυχη,καλοσυνη..ενα χαμογελαστο κοριτσι…
    Εφυγε αδικα..
    Ηταν αδικο..καλο ταξιδι..
    Συλλυπητηρια στην οικογενεια της..
    Κουραγιο…
    Δεν υπαρχουν λογια…

  23. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για την μητέρα σου τα παιδάκια σου την αδερφή σου … Μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά από την μια στιγμή στην άλλη να φύγει έτσι …θα θυμόμαστε όλοι τα μάτια σου κ το χαμόγελο σου …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ