Βγήκε η Κως από το «βαθύ κόκκινο» – Ισχυρότατη σύσταση τήρησης μέτρων στην Κάλυμνο

7
4914

Στο επίπεδο του αυξημένου κινδύνου κατεβαίνει και η Κως (μετά τη Ρόδο και τη Λέρο), που είχε μπει στο «βαθύ κόκκινο» από τις 10 Απριλίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση τα κρούσματα στο νησί του Ιπποκράτη παρουσίασαν μείωση 55,65%, αφού μειώθηκαν στα 51 από 115 που είχαν καταγραφεί στο μέγιστο της επιδημιολογικής καμπύλης.

Αντίθετα στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένει εδώ και πολλές εβδομάδες η Κάλυμνος!

Μάλιστα ο κ. Χαρδαλιάς συμπεριέλαβε το νησί των «σφουγγαράδων» στις περιοχές όπου απευθύνει ισχυρότατη σύσταση για την απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων, ώστε να καταστεί δυνατό να μειωθούν τα κρούσματα και να μπορέσουν επίσης να βγουν από το «βαθύ κόκκινο» (είναι μεταξύ των 19 περιοχών της Χώρας στις οποίες τις τελευταίες 7 ημέρες παρατηρήθηκε μία αύξηση πλέον του 5%). Τα συνολικά ενεργά κρούσματα των τελευταίων 14 ημερών ανέρχονται στα 196.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλά δεν δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού ή τα εμβόλια δεν υπάρχουν ή τα εμβολιαστικά κέντρα δεν επαρκούν.

  2. Χαρδαλιάς ,you know kalymnos? Εκεί δεν υπάρχει ιός και είναι όλα ψέματα ….. Εδώ στην Κω ανοίγουν ξενοδοχεία , πρασίνισε ξαφνικά το νησί .

  3. Μέσα από την πλατφόρμα gov.gr δεν έχει άνοιξη το σύστημα στην ΚΩ. Τι συμβαινει?

  4. Παναγία μου μέρα που είναι σήμερα, δηλαδή τόση κάψα για να εμβολιαστειτε δεν μπορώ να καταλάβω…
    Σας στερουν την Ελευθερία, δολοφονούν τα παιδιά σας και εσείς το χαβά σας να μπολιαστειτε.
    Ειστε όντως άρρωστοι….

    • Θα μας έχουν και κλεισμένους και αμπαρομενους. Ξέρεις πόσοι ΚΟΡΩΝΟΒΛΑΦΤΗΚΑΝ από κηδείες και μνημόσυνα? Τώρα το παίρνουν είδηση και βγάζουν σχετικές ανακοινώσεις να μην μαζεύεται πολύ κόσμος. Και εσύ ΑΝΕΥΘΥΝΕ στον ηλίθιο αρωστο κόσμο σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ