Θρίλερ στην Κω: Συνελήφθη Αιγύπτιος για κατασκοπεία – Είχε υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις

18
15321

Ένας 43χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη στην Κω με την κατηγορία της κατασκοπείας

Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε υλικό από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 43χρονου εντός πόλεως Κω, με τη συνδρομή στελεχών Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λιμεναρχείου Κω, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστής και φορητές συσκευές αποθήκευσης), οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) προς περαιτέρω διερεύνηση.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της λιμενικής Αρχής Κω, με τη συνδρομή στελεχών κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λιμεναρχείου Κω, της λιμενικής Αρχής Καλύμνου και της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων (ΔΑΠΘΑΣ), προέβησαν σε επιχείρηση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην παράνομη διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, την διαμονή τους στην Κω και εν συνεχεία την προώθησής τους στην ενδοχώρα με πλαστά έγγραφα.

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών και αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε 43χρονος αλλοδαπός, πρωινές ώρες χθες, να συνοδεύει 23χρονη και 27χρονη αλλοδαπή σε χώρο αναμονής ταξί εντός πόλεως.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν έξω από τον αερολιμένα Κω για παράβαση των ν. 3386/2005 και ν. 4251/2014, διότι κατά τον έλεγχο επέδειξαν αμφιβόλου γνησιότητας ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν για να ταξιδέψουν. Τα εν λόγω έγγραφα κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής προέβησαν στη σύλληψη του 43χρονου αλλοδαπού για παράβαση του ν. 4251/2014 και των άρθρων 216 και 217 (πλαστογραφία) και 148 (κατασκοπεία) ΠΚ, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πρέπει να γίνουν δομές σε ακατοίκητα νησιά, αυστηρά περιορισμένοι για να αποφευχθούν καταστάσεις τόσο περί ΥΓΕΙΑΣ όσο και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Από την μια ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ και από την άλλη οιαδήποτε άλλης μορφής λοιμωξης επιβάλεται όσο είναι στο νησί να είναι αυστηρά περιορισμένοι στις δομές. Έχουμε τους δικούς μας ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ που δεν θεωρούν εαυτόν
      «ΠΡΟΒΑΤΑ» τουλάχιστον να περιορίσουμε τον κίνδυνο όσο μπορούμε. Και βέβαια με τον νόμο των πιθανοτήτων στα χίλια άτομα, Ε! να μην υπάρχουν 10 κατάσκοποι? Τώρα αν μπορούν να περιορίσουν και τον Ψιτ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα…

  1. Τι να πω πια τα είδαμε όλα….δεν μου κάνει πλέον τίποτα εντύπωση….

    Α ααα εντυπωσιάζομαι βεβαίως βεβαίως από μερικούς συμπολίτες μου όμως…που δεν έχουν άποψη αλλά βολεύονται αλλιώς.
    Μεγάλη εντύπωση βρε αδερφέ….

  2. ΤΖΙΟΥΦΙΟ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ. ..
    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΚΡΩΝΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ..

  3. Και τί περιμένατε με όλους αυτούς που έχουν μαζέψει στο εσωτερικό της χώρας; Διώξτε τους όλους τώρα πριν να είναι πολύ αργά. Όχι όμως στα ενδότερα αλλά απέλαση.

  4. Και τί περιμένατε με όλους αυτούς που έχουν μαζέψει στο εσωτερικό της χώρας; Διώξτε τους όλους τώρα πριν να είναι πολύ αργά. Όχι όμως στα ενδότερα αλλά απέλαση.

  5. Στην 7ετια τέτοια προβλήματα λύνονταν με τον σωστό τρόπο. Χρόνια πολλά αιώνια η μνήμη της εθνοσωτηριου επανάστασης!

  6. Οταν ο παπάδοπούλος απελασε 3000 πακιστανους σε μια μερα δεν σας αρεσε, φατε τωρα πακί και αλμπαν και αιγυπτιους και ολα τα έθνη που μισούν την ελλαδα και το χριστο, 21απριλιου χρονια πολλα!

    • Αν και όταν κάποια στιγμή θελήσεις να μάθεις για την 21η Απριλίου ή έστω ακούσεις τυχαία καμιά μαρτυρία από εκείνα τα χρόνια, αφού καταλάβεις τι συνέβαινε και τι κατάσταση επικρατούσε, ξαναδιάβασε το σχόλιο σου και αν ακόμα επιμένεις ότι έχεις δίκιο, κλείσε ραντεβού σε κανένα ψυχίατρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ